Beställ tårtor till Borås!

Beställ tårtor till Borås!

Borås, där textil blir till mode! Var en av alla de som beställer smarriga tårtor från dintårta.se direkt till dörren i Borås. Borås som bland annat är känt över hela Sverige som en av de mer regniga städerna, men det betyder bara att boråsare har mer tid att mysa inomhus med en bit tårta och en kopp kaffe. Fika är något som länge har varit väl etablerat i Svensk kultur och det vill vi vara med och fira genom att skicka våra tårtor till hela Borås. Tveka inte och beställ en tårta hem till er idag!
Gul & Blå Cake-Pops
Gul & Blå Cake-Pops
309,00 kr
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Deluxetårta i flera färger
Deluxetårta i flera färger
679,00 kr
Tårta med silkesband
Tårta med silkesband
399,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
699,00 kr
Anna, Elsa, Olof & Sven från Frost® på tvåvåningstårta
Anna, Elsa, Olof & Sven från Frost® på...
999,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Fotbollströjetårta, horisontala ränder - olika färger
Fotbollströjetårta, horisontala ränder - olika...
529,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

9 artiklarBeställ tårta online till BoråsFototårtor till Borås - Få en personliga tårta direkt till dörren

Letar du efter en tårta som är unik men hittar inte det motiv du söker efter? Nu kan du sluta leta, vi kan erbjuda dig vår populära fototårtor. Vår fototårta är en underhållande och speciell tårta där du själv väljer ett motiv som ska tryckas på tårtans marsipan som blir själva tårtlocket. Du kan enkelt ladda upp en bild med vårt fotoverktyg och kan även lägga till valfri text för att skapa den där extra unika känslan för er tårta.Varje fototårta har ett flertal olika,förtjusande ramar att välja mellan. Du kommer garanterat hitta din favorit eller kör på utan en ram för en mer klassisk finish. Våra bildtårtor kommer i tre olika storlekar: Small (20x14 cm) vilket är åtta bitar , Medium (25x17cm) femton bitar samt Large (40x30 cm), fyrtioåtta bitar. Sedan kommer vi till smaken på tårtan, vilket också är minst lika viktig som utseendet. Vi har ett brett utbud av goda smaker så att ni kan hitta och välja just er favorit! Tårtan består av fluffiga tårtbottnar som kompletteras med en välsmakande och krämig smörkräm. För dig som har svårt att bestämma sig för vilken av smakerna som låter godast kan vi erbjuda ett smakprov som du enkelt beställer hem innan ni beställer er tårta. På så sätt kan du bestämma din alldeles egna, personliga favorit! Så Beställ en tårta till Borås redan idag, Vi ser fram emot din beställning!Bröllopstårta till Borås

Vankas det bröllop, det är både en av de mest fantastiska händelser i livet men även en av de mer stressfulla, därför vill vi på din tårta.se hjälpa dig med att baka våra fantastiska bröllopstårtor och leverera den direkt hem till er dörr så slipper ni tänka mer på den biten av bröllopet. För oss är det en ära att få baka till just er! Här finner ni ett utmärkt urval av iögonfallande elegans. Våra tårtor är perfekt för bröllopet likväl som till förlovningsfesten. Skippa stressen och köp tårtan vi oss, här får ni bröllopstårtor i flera våningar i våra specialdesignade förpackningar som säkerställer att er tårta kommer fram precis som vi skickade den. Det är både enkelt och tidsparande att köpa en bröllopstårta till Borås från oss. Beställ bröllopstårtan redan idag och försäkra er om att ni får den bästa tårtan till er dag! Välj bland massor av olika motiv och smaker. Ska er bröllopstårta ha en, två eller tre våningar allt går att lösa.Vill ni komma med egna idéer Har ni egna önskemål till er bröllopstårta, Då är ni mycket välkomna att höra av er till oss! Vanligtvis är det tårtorna på vår hemsida som vi erbjuder, men vi kommer göra allt för att vi ska komma överens så ni få hem er drömbröllopstårta! Det kan till exempel vara en annan färg på tårtbandet och sockerkulorna eller ändring på trycket ni önskar. det vill säga att färgen eller motivet på marsipan eller sugarpasten ändras enligt ert önskemål.För att vara på den säkra sidan bör man alltid beställa bröllopstårtan till minst en vardag innan (t.ex. torsdagen om bröllopet är på en lördag eller söndag), så att ni har bra med marginal gällande leverans, eftersom vi tyvärr inte kan erbjuda helgleveranser. Det är mycket sällan något går fel eller blir försenat med våra expressleveranser men allt går inte som planerat och den oerhört lilla risken att en kurirbil får punka eller liknande finns där. Till ert bröllop får självklart inte hända men beställer ni en vardag innan, hinner vi i värsta möjliga fall leverera en ny tårta eller har tiden för att få er tårta levererat dagen efter utsatt tid. Det är alltid bra att ha marginalerna på sin sida ifall att oturen skulle vara framme. Vi ser fram emot att få in er beställning och få vara med och förgylla er bröllopsdag med någon utav våra mumsiga, eleganta tårtor! Tveka inte på att höra av er till oss vid eventuella frågor eller funderingar gällande er beställning!

Födelsedagstårtor - beställ till Borås idag

På dintårta.se hittar ni födelsedagstårtor för alla tilfällen och födelsedagsperson, vi erbjuder mängder med olika former och motiv, samt att födelsedagstårtan skickas direkt hem till er dörr i Borås! Vi har alltid något för alla och med våra födelsedagstårtor blir kalaset garanterat en succe! Vet ni redan nu vilket tema ni önskar på ert kalas, så kan ni redan nu beställa den perfekta tårtan. Våra tårtor kan såklart även beställas så att den matchar tillsammans med ert valda tema. Vi har alla möjliga olika motivtårtor som snyggt kan anpassas för att gå ihop med just din fest i Borås. Allt från prinsessor till superhjältar, djur till bilar. Låt fantasin flöda och välj ut den tårta som passar er bäst! Till de mer extravaganta festerna erbjuder vi bland annat våra populära deluxetårtor med en vimpeltexten "Happy Birthday" och detta kommer i färgerna grönt, rosa, och blått. Självklart går det även att välja annan vimpeltext på tårtan. Om ni går in på “fler alternativ’’ på vår hemsida under där du väljer smak har du möjlighet att skriva din egna personliga text med 35 tecken. Förutom dessa tårtor i deluxestil erbjuder vi i Borås även ett flertal tårtor i olika motiv och färger som kommer att dra alla blickarna åt sig på nästa fest. passa på att beställ redan idag! För de lite yngre gästerna på kalaset erbjuder vi massvis med unika tårtor med ett tema som är ålder anpassade. Dessa tårtor blir perfekta för att fira ert växande monster där hemma, beställ en tårta av oss så kommer nästa kalas bli en garanterad höjdpunkt. Planerar ni ett kalas med djurtema i Borås? Vi har ett brett sortiment med gulliga, söta djurtårtor som kan kompletteras med en uppsjö av olika marsipandjur, så ni kan ha ett helt zoo på er nästa tårta. Utöver djur har vi underbara socker- och marsipanrosor som alltid gör sig perfekta på vilken tårta ni än beställt, ni hittar alla vår dekorationer här. För den mer sportintresserade kalasfiraren, har vi fotbollströjetårtor som dessutom är en storsäljare i Borås. Välj färger på tårtan och anpassa den efter just ditt favoritlag! Du lägger enkelt till både namn och nummer på tårtan för extra effekt. En cool och unik tårta som garanterat blir en höjdpunkt på nästa kalas!

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.