Beställ tårtor till Gävle!

[imagePath path=[catalog/category/header/mobile/160-MehrstoeckigeTorten_640x313.jpg]]

Beställ tårtor direkt till dörren i Gävle! Vi har allt från bröllopstårtor till barnkalastårtor och allt där emellan. Våra tårtor är alltid höjdpunkten på festen men passar lika bra för att liva upp det i fikarummet. Vi erbjuder bildtårtor med ert egna motiv eller varför inte imponera på era kunder och bjud dem på deras egna logga printat på tårtor, cupcakes eller våra läckra cake-pops!
Gul & Blå Cake-Pops
Gul & Blå Cake-Pops
309,00 kr
Naked Cake tvåvåningstårta
Naked Cake tvåvåningstårta
1 149,00 kr
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
439,00 kr
Babymage tårta med blåa detaljer
Babymage tårta med blåa detaljer
1 149,00 kr
Unicorntårta, rosa/blå
Unicorntårta, rosa/blå
419,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
699,00 kr
Minecraft figurer på spelvärldstårta
Minecraft figurer på spelvärldstårta
469,00 kr
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
1 259,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta online till GävleBeställ tårta online till Gävle

Befinner du dig i Gävle och är sugen på något sött och festligt så har du kommit rätt. Vi här på din tårta.se levererar dagligen tårtor till nöjda kunder runt om i Gävle, allt ifrån nöjda kunder i Trödje i norr till Andersberg i söder. Beställ våra prisvärda tårtor redan idag! hos oss hittar du ett brett sortiment av olika motiv, allt från barnkalas, möhippa till bröllop. Vi bakar tårtorna för hand med noggrant utvalda ingredienser.

Allt fler personer besöker Gävle, det kommer dagligen turister för alla världens hörn. Det finns alltid något för alla i Gävle, Besök Furuviksparken eller lär dig något nytt på järnvägsmuseet. Är du i Gävle över jul så är Gävlebocken ett måste att se innan den brinner återigen. Utforska Gävle i din egen takt, till fots, cykla eller ta en rundtur med buss, njut av vad gävle har att erbjuda och bäst är om ni kombinerar detta med vad vi har att erbjuda, läckra sötsaker och tårtor för alla tillfällen! Det går inte att undgå att vi svenskar älskar att fika, det finns nästan alltid ett café i varje hörn. Detta är något vi på dintårta.se också vill hjälpa till med men varför inte skapa ett café i ert vardagsrum med våra smarriga tårtor som levereras direkt till dörren, med snabb och smidig leverans. Leverans sker med våra samarbetspartners DHL och de har som policy att leverera mellan klockan 09-17. Detta gäller hela vårt sortiment, allt från fototårta till deluxetårta och bröllopstårta eller varför inte en Disney klassiker så som en Prinsesstårta Vi har även så kallade fototårtor där ni som kund har möjligheten att välja ett eget motiv att ladda upp på hemsidan så trycks de på vår Odense mandeldekormassa eller sockerpasta om man hellre vill ha det. Fototårta skapar en mer personlig känsla till festen och firandet, låt fantasin flöda för er unika bildtårta. Utöver vårt massiva sortiment av tårtor har vi även andra smarriga bakelser och snacks att erbjuda. Testa till exempel våra cake-pops, ett perfekt tilltugg på en pinne med flera olika smaker och färger. Sedan har vi även cupcakes, muffins och macarons som fungerar perfekt som tillbehör för er tårta eller kan också vara höjdpunkten på festen, fikarummet eller på en grådassig måndag. Är ni vegan, så har vi även veganska Cake-pops men således inga veganska tårtor i sortimentet än.

Vi skickar din tårta, snabbt och säkert

Har ni beställt en födelsedagstårta hos oss och väntar på att den levereras. Ni kan nu ta det lugnt och luta er tillbaka vi sköter resten. Vi skickar tårtan med specialdesignade lådor som säkerställer tårtans integritet från vår dörr till er. Leveransen sker mellan 09-17 vardagar och till de allra flesta sker detta en dag efter produktion, med undantag för adresser som ligger på vad DHL klassar som avlägsen ort då tar det en extra dag i leverans. Skulle det vara så att ni bor på en avlägsen ort så informerar vi detta i kassan innan ni betalar och ber er kontakta vår kundtjänst på våran mejl: kundtjanst[at]dintarta.se eller på telefon. Vi kan hjälpa dig med allt som berör er beställning, så vid minsta fråga eller oklarhet kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi kan tyvärr inte styra över alla element gällande er beställning. När er beställning lämnar vårt konditori så finns de flera oförutsedda hinder som kan uppstå vid leverans. Ytterst sällan händer det att leveransen bli försenad på grund av köer, överbelastning eller som oftast vid höstkanten, sjukdom. Därför rekommenderar vi här på dintårta.se att ni beställer med en dag till godo. Till exempel om ni ska har er tårta för kalas på onsdag att ni beställer leverans för tisdag eller till och med måndag. Våra tårtor håller sig färska upp till sju dagar efter leverans så det är inga problem att ha tårtan stående i rumstemperatur i några dagar innan förtäring.

Bröllop + dintårta.se = Sant

Vi här på dintårta.se förstår att varje bröllop är bara så lyckat som deras tårta är. Därför lägger vi stor vikt och är väldigt stolta över våra bröllopstårtor. Hos finns allt mellan himmel och jord, vi har en exceptionell uppsättning av visuellt slående och oemotståndligt smarriga tårtor. Ska ni slå på stort så erbjuder vi trevånings tårtor med upp till 125 bitar, men vi har också bröllopstårtor med en eller två våningar för de lite lite mindre och mer intima festerna. Tveka inte, beställ en bröllopstårta till Gävle redan idag. När det kommer till design och motiv, har vi också mycket att välja mellan, allt ifrån de stilrena och klassiska vita bröllopstårtan till vår lite mer utmanande “black & white bröllopstårta” eller varför inte ha en “cherry blossom bröllopstårta”. Angående smak så erbjuder vi fyra olika smaker får våra bröllopstårtor, Chokladbottnar med chokladkräm, Chokladbottnar med körsbärskräm, Vaniljbottnar med citronkräm och vaniljbottnar med hallonkräm. För att vara säker på vilken smak som passar er bäst så rekommenderar vi att ni beställer hem en av våra smakprover. Allt för att ni ska ha den perfekta tårtan till er stora dag och börja resten av era liv med en av våra gudomliga tårtor. Vi vet också att ibland önskar man sig mer än vad som är möjligt utifrån budget därför erbjuder vi även ett brett utbud gällande pris så det finns något för alla. För inspiration se gärna våra kundfoton och läs de recensioner vi har på hemsidan för att få en bild över hur andra har upplevt och betygsatt våra tjänster. Vi förstår att planera och utföra ett bröllop tar tid och skapar mycket stress, därför hjälper vi dig hela vägen och vi finns här för dig om ni har frågor och funderingar.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.