Beställ tårtor till Göteborg

Beställ tårta Göteborg

En av Sveriges största städer och Sveriges framsida! Här får du inspiration om vilka tårtor som äts mest hos göteborgare när det kommer till födelsedagar och fester! Har du blivit nyfiken på vilka tårtor som dina grannar på Hisingen, Majorna eller Haga föredrar? Då är detta något för dig! TOP 10 av de populäraste bakverken från Göteborg!
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Deluxetårta i flera färger
Deluxetårta i flera färger
679,00 kr
Tårta med silkesband
Tårta med silkesband
399,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
699,00 kr
Anna, Elsa, Olof & Sven från Frost på tvåvåningstårta
Anna, Elsa, Olof & Sven från Frost på...
999,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Fototårta S - 20 x 14 cm
Fototårta S - 20 x 14 cm
399,00 kr
Fototårta L - 39 x 27 cm
Fototårta L - 39 x 27 cm
949,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta i närheten Göteborg
Köp din tårta till Göteborg


Vill du ha en speciell och unik highlight inför din nästa fest i Göteborg? Välj din favorit utav våra mumsiga tårtor och bakelser! Här kan du ta del av de tårtor som många av dina grannar, vänner, kanske till och med kollegor, varit med och rankat för Göteborgs populäraste tårtor! Utav hundratals olika bakverk har vi valt de 10 mest populära för att hjälpa dig att välja din nästa födelsedagstårta eller överraskningstårta!
Göteborg ligger på Sveriges västkust, och beskrivs ofta som Sveriges framsida. Liseberg, Avenyn och underbar natur gör Göteborg till ett perfekt resmål med många sevärdheter för folk från hela världen. Varför inte passa på att beställa en tårta till fredagsfikat? Avsluta jobbveckan på bästa sätt och överraska dina kollegor med våra goa tårtor och bakelser! Du kan även göra företagsbeställningar hos oss. Visa dina kunder uppskattning i form av tårta eller andra goa bakverk. Beställ här din unika tårta. Göteborg levererar vi till varje vardag.

Fototårtor till Göteborg


Våra härliga fototårtor är verkligen omtyckta av göteborgarna! En extremt populär tårta där du själv får ladda upp din favoritbild som sedan trycks på marsipanen. Du skapar helt enkelt din egen, personliga tårta - helt enligt dina önskemål! Du anpassar enkelt och smidigt bilden med hjälp av vårt fotoverktyg och kan även lägga till valfri text på tårtan. Bättre än såhär blir det inte! Vilken bild vill du få tryckt på din egen tårta?

Säg det med en fototårta! Visa uppskattning till nära och kära och beställ vår fototårta hem till Göteborg redan idag. En underbart rolig överraskning som uppskattas av både stora och små. Vilken smak föredrar du? Välj bland vårt utbud av fem goda smaker och bestäm din personliga favorit! Du hittar garanterat en smak som passar just dig eller mottagaren!

Det finns tre olika storlekar att välja mellan: Fototårta Small, åtta bitar (20x14 cm), Fototårta Medium, femton bitar (25x17cm) samt Fototårta Large, fyrtioåtta bitar (40x30 cm). Till samtliga tårtstorlekar finns det tjusiga motivramar till. Våra fototårtor finns som vår klassiska fototårta i rektangulär form, men även i hjärtform. Perfekt för årsdagen eller annan speciell dag du vill uppmärksamma!Kanske alla hjärtans dag? Beställ denna drömlika tårta till Göteborg redan idag och överraska din käresta på bästa sätt. Överös med kärlek och visa din uppskattning med vår hjärtformade fototårta! Oavsett om du vill överraska en vän, partner eller mamma/pappa så har vi en passande design för var och en. Föredrar du hjärttårta med röda eller rosa rosram? Bland motivtårtorna i hjärtform hittar du även “I love Mum” eller “I love Dad”. Även på vår fototårta i hjärtform kan du enkelt ladda upp en bild på dig och din käresta. Önskar du en ram på din tårta? Då kan du välja mellan våra olika teman: Rosor, Rosa rosor och Hjärtan. Alla våra ramar har utformats för att ge din tårta en extra, romantisk touch. Vilken passar dig bäst?


Födelsedagstårtor till Göteborg - beställ redan idag


Vankas det födelsedag och kalas? Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du ett otroligt brett utbud av tårtor, cake-pops, cupcakes och andra godsaker för att du ska kunna få det bästa kalaset någonsin! Vi levererar snabbt och smidigt din födelsedagstårta till Göteborg! Nästan samtliga av våra tårtor går att beställas som ett glutenfritt alternativ. Vi erbjuder även mumsiga vegan cake-pops. Det finns alltså något för alla! Innehållet och smaken på tårtan är minst lika viktig som utseendet. Välj bland våra oerhört goda smaker, och för dig som inte kan bestämma vilken av smakerna som låter godast har vi skapat ett smakprov som du enkelt beställer hem! Vilken föredrar du?
När det kommer till födelsedagstårtor erbjuder vi många olika motiv för att just du ska hitta den perfekta tårtan att beställa hem till nästa kalas. Är födelsedagsbarnet ett fan av Spiderman, prinsessor, Fortnite eller kanske enhörningar? Vi har något för alla! Om du mot all förmodan inte hittar ju det motiv du är ute efter kan vi varmt rekommendera våra fototårtor - där får du själv ladda upp önskad bild som sedan trycks på marsipanen som pryder tårtan. Vi är experter på att trycka bilder och motiv med livsmedelsfärg, och med våra färgskrivare kommer vi att fixa din drömtårta med din egen bild på! Vi levererar alla födelsedagstårtor till Göteborg snabbt och säkert i våra rosa, lyxiga tårtförpackningar - skräddarsydda för att klara av leveransen galant. Beställ tårta - Göteborg redan idag!
Beställ din bröllopstårta till Göteborg


Vilken är er dröm bröllopstårta? Pris enligt vilken tårta ni väljer, men vi har något för alla plånböcker! Beställ din prisvärda bröllopstårta till Göteborg här! Letar ni efter en tårta i flera våningar till ert bröllop i Göteborg? Bland våra flervånings-bröllopstårtor hittar ni bl.a den populära White Wedding - göteborgarnas favorit! Tårtan kan beställas i två eller tre våningar och ger upp till 120 tårtbitar, och är således perfekt för det större bröllopet. Den eleganta bröllopstårtan med vit marsipan dekoreras med söta, vita sockerpärlor som placeras på det snygga “kuddmönstret”. Perfekt för både bröllop, förlovningsfester och andra speciella tillfällen!

Är ni sugna på att provsmaka våra tårtor innan bröllopet och välja ut er favorit bland våra mumsiga smaker? Inga problem! Ni kan enkelt beställa tårtsmakprover, naturligtvis med leverans direkt till dörren på önskad adress! Ni kan välja mellan fem olika himmelskt goda smaker inför den stora dagen. Beställ hem smakprover redan idag så att ni har god tid på er att prova er fram och testa våra smaker. Välj sedan favoritsmaken på bröllopstårtan. Vilken är just er favorit? Beställ er bröllopstårta - Göteborg här!

Vår leveranspartner DHL express GoGreen ser till att bröllopstårtan levereras i tid till bröllopsfesten i Göteborg. Vi rekommenderar varmt att ni beställer bröllopstårtan med leverans minst en vardag innan själva bröllopet äger rum så att den är på plats i god tid! Beställ er bröllopstårta - Göteborg hos oss. Vi ser fram emot er beställning!


För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.