Skip to Store Area:

Meny Överblick

Beställ tårtor till Halmstad!


(118)
15 Foto-Munsbitar
Babymage tårta med gröna detaljer
(273)
Darth Vader på rymdtårta
(399)
Elsa och Anna på istårta
(399)
Enhörningstårta
Gul & Blå Cake-Pops
(149)
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
(277)
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Naked Cake tvåvåningstårta
(283)
Unicorntårta, rosa/blå


Beställ din tårta till HalmstadBeställ tårta till Halmstad


Är ni en av alla de i Halmstad som är sugna på tårta? Då har ni kommit rätt, vi här på dintårta.se har en tårta för alla olika festtillfällen! Vi bakar tårtan efter beställning så de alltid kommer rykande färska till er dörr. Våra tårtbottnar förbereds för hand med noggrant utvalda råvaror och gräddas på plats. när bottnarna är färdiggräddade så tar våra konditorimästare fram den krämiga och smarriga smörkrämen som tillsammans med tårtbottnarna bildar grunden för våra utsökta tårtor. Nästa steg för tårtan är att prydas med våra exceptionellt fina marsipan eller sockerpasta från Odense marcipan med en uppsjö av motiv att välja mellan, allt för att det ska passa er på bästa möjliga sätt. Vi lovar att ni kommer hitta det motiv som passar ert firande som handen i handsken! Nu är tårtan färdig för leverans, den packas den med noggrannhet ner i vår eleganta, skräddarsydda tårtkartonger. Vi levererar snabbt och smidigt din tårta hem till din dörr på önskat datum med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express. Leveransen sker dagen efter produktion till de flesta adresser runt om i Sverige. Det finns undantag där DHL tar en extra dag att leverera men detta kommer ni få information om i kassan det gäller er adress. Tack vare DHL Express så erbjuder vi hemleverans direkt till dörren, leveranstiderna är mellan 09-17 på helgfria vardagar.
Vi erbjuder ett brett sortiment av tårtor med olika motiv och former, så du hittar garanterat något inför nästa speciella tillfälle i Halmstad. Utöver tårtor erbjuder vi även munsbitar, såsom cupcakes, cake-pops, macarons och brownies. Dessa är oerhört populära och omtyckta som ett alternativ vid sidan om tårtan. De uppskattas av både stora och små och är himmelskt goda!
Om du har frågor eller funderingar kring din beställning är du varmt välkommen att höra av dig till vår hjälpsamma kundtjänst så kan vi bolla idéer. Ni når oss på vår mejl: kundtjanst@dintarta.se eller via telefon på: 086343030. Vi ser fram emot att höra från er!
Motivtårtor till födelsedagen i Halmstad


Oavsett om du är du ett fan av prinsessor, superhjältar eller bilar, så har vi något för dig! Vi erbjuder ett enormt utbud av olika motivtårtor och du hittar garanterat något som passar just dig. Har ni svårt att bestämma er så kan vi rekommendera några av de 10 toppsäljarna i Halmstad, till exempel Darth Vader på rymdtårta som passar perfekt på kalaset med Star wars tema! Eller varför inte Anna och Elsa på istårta. Båda tårtorna är storsäljare i ert område och den starka jedikrigaren Darth Vader figuren ingår när du beställer rymdtårtan och du får en även din egna frostfigurer när du köper ‘’Anna och Elsa på istårta’’. Våra tårtor kommer med all sannolikhet att bli en höjdpunkt på nästa kalas och vi utlovar en upplevelse som sent kommer att glömmas, beställ er nästa tårta redan idag!
Älskar du djur lika mycket som vi och önskar du en tårta med djurmotiv? Då kommer du älska våra djurtårtor, de är helt perfekta för alla kalas och fester med djurtema! Oavsett om du är en hund- eller kattmänniska, föredrar apor, ugglor, elefanter eller nyckelpigor så hittar du garanterat något i vårt breda sortiment! Du hittar även också snygga djurmönstrade tårtor, kanske är du ett fan av leopardmönster? Hos oss kan du beställa en unik tårta med leopardmönster i rosa eller gult - hur snyggt som helst! För den som älskar enhörningar har vi något alldeles särskilt - nämligen vår fantastiska Enhörningstårta! Tillsammans med detta magiska mästerverk skickar vi med små vita öron och underbart fina socker- och marsipanblommor. Med hjälp av vår video-guide dekorerar du själv tårtan till perfektion. Om du planerar ett kalas med enhörnings-tema är denna tårta ett absolut måste! Släpp lös din fantasi och låt din inre konditorn dig sprudla, fixa och pynta tills enhörningstårtan är perfekt dekorerad till kalaset. Även ett perfekt och roligt tillfälle att pyssla med de små där hemma.

Tårtor till dop- och babyshower i Halmstad


Vankas det dop eller babyshower? Spana in våra grymt fina tårtor med baby tema som passar perfekt på fikabordet! Vi rekommenderar varmt vår Babymage tårta med gröna detaljer som är en av våra toppsäljare i Halmstad. Denna tårta passar perfekt till babyshowern och finns i färgerna gul, rosa, grön och blå. Några av våra andra populära tårtor i Halmstad är vår eleganta Blåa Doptårta i deluxestil. Denna tårta finns även i färgerna rosa och grön. Eftersom det är en deluxetårta kan vi erbjuda vår super goda och populära rainbow fyllning, den kommer i regnbågens alla färger med smak av vanilj och en chokladpralin gömma i mitten! Vi har ett brett sortiment med många olika teman och färger för att ni som kund ska ha möjligheten att mixas och matchas så att det blir rätt för just ditt firande, namngivningsfest eller babyshower.
Bland våra doptårtor hittar du vår stilrena, vita tvåvåningstårta med silkesband som är extra populär i Halmstad. Denna tårta är enkel att dekorera och bland vår tårtdeko hittar du allt som kan behövas! Det går t.ex. att köpa till en bebis med filt i marsipan, marsipanrosor eller olika cake-toppers.Till dopet och babyshowern passar det även utmärkt att servera några av våra munsbitar såsom macarons, brownies och cupcakes. Du kan själv bestämma hur motivet ska se ut genom att till exempel ladda upp en bild på lilla babyn eller skriva bebisens blivande namn eller initialer så trycker vi detta på sockeroblatet. Våra cake-pops i rosa eller blått med smak av vanilj eller choklad passar även perfekt tillsammans med doptårtan som en “gender reveal”. Vi har även “it is a boy” och “it is a girl” cupcakes för liknande effekt. Passa på att beställa till några av våra munsbitar som alternativ vid sidan av tårtan för det perfekta fikabordet vid nästa stora event!
Bli en av alla de i Halmstad som beställt tårta hos oss, snabbt och säkert direkt till dörren. Vi kan ha levererat en tårta till er granne eller kollegan på jobbet och vi önskar inget annat än alltid leverera smarriga tårtor till alla som önskar!