Beställ tårtor till Helsingborg

De mest populära tårtorna i Helsingborg

Här får du inspiration om vilka tårtor som är populärast i Helsingborg! Beställ till födelsedagen, dopet eller babyshower. Nedan listar vi TOP 10 av de populäraste tårtorna samt bakverken i Helsingborg!
Babymage tårta med gula detaljer
Babymage tårta med gula detaljer
1 149,00 kr
Vit tvåvåningstårta med tårtband
Vit tvåvåningstårta med tårtband
829,00 kr
Studenttårta - Mössa
Studenttårta - Mössa
429,00 kr
Blå Doptårta
Blå Doptårta
1 959,00 kr
Logotyptårta rektangulär
Logotyptårta rektangulär
419,00 kr
Mimmi på prickig tvåvåningstårta
Mimmi på prickig tvåvåningstårta
999,00 kr
Blixten McQueen®, Cruz Ramirez® och Bärgarn® från Bilar® på tvåvåningstårta
Blixten McQueen®, Cruz Ramirez® och Bärgarn®...
999,00 kr
Fototårta S - 20 x 14 cm
Fototårta S - 20 x 14 cm
399,00 kr
Fototårta L - 39 x 27 cm
Fototårta L - 39 x 27 cm
949,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta online till HelsingborgBeställ din tårta till Helsingborg

Är du sugen på att beställa en speciell tårta till Helsingborg? Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du underbara tårtor för alla tillfällen! När din tårta är färdigbakad packas den med noggrannhet ner i vår eleganta, skräddarsydda tårtkartong. Vi levererar snabbt och smidigt din tårta hem till din dörr på önskat datum med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express.

Vi erbjuder ett brett sortiment av tårtor med olika motiv och former, så du hittar garanterat något inför nästa speciella tillfälle i Helsingborg. Utöver tårtor erbjuder vi även munsbitar, såsom cupcakes, cake-pops, macarons och brownies. Dessa är oerhört populära och omtyckta som ett alternativ vid sidan om tårtan. De uppskattas av både stora och små och är himmelskt goda!

Om du har frågor eller funderingar kring din beställning är du varmt välkommen att höra av dig till vår hjälpsamma kundtjänst så kan vi bolla idéer! Vi ser fram emot att höra från dig!Motivtårtor till födelsedagen i Helsingborg

Är du ett fan av prinsessor, superhjältar eller kanske djur? Vi erbjuder ett stort utbud av olika motivtårtor och du hittar garanterat något som passar just dig! Vi rekommenderar varmt våran populära ‘’Blixten McQueen, Cruz Ramirez och Bärgarn från Bilar på tvåvåningstårta’’ som passar perfekt på kalaset med biltema! Tårtan är en av våra storsäljare i Helsingborg och roliga figurer från Bilar ingår när du beställer denna tårta. Även ‘’Mimmi på prickig tvåvåningstårta’’ är en storsäljare i Helsingborg och vi kan inte få nog av denna söta, omtyckta tårtan! Den kommer med all sannolikhet att bli en höjdpunkt på nästa kalas och vi utlovar en upplevelse som sent kommer att glömmas!

Älskar du djur lika mycket som vi? Önskar du en tårta med djurmotiv? Då har du hittat rätt! Våra djurtårtor är helt perfekta för alla kalas och fester med djurtema! Oavsett om du är en hund- eller kattmänniska, föredrar apor, ugglor, elefanter eller nyckelpigor så hittar du garanterat något i vårt breda sortiment! Självklart hittar du också snygga, djurmönstrade tårtor. Är du ett fan av leopardmönster? Hos oss kan du beställa en unik tårta med leopardönster i rosa eller gult - hur snyggt som helst!

För den som älskar enhörningar har vi något alldeles särskilt - nämligen vår fantastiska Enhörningstårta! Tillsammans med detta magiska mästerverk skickar vi med små vita öron och underbart fina socker- och marsipanblommor. Med hjälp av vår video-guide dekorerar du själv tårtan till perfektion. Om du planerar ett kalas med enhörnings-tema är denna tårta ett absolut måste! Släpp lös din fantasi och låt hobby-konditorn inom dig fixa och pynta tills enhörningstårtan är perfekt dekorerad till kalaset. Även ett perfekt och roligt tillfälle att pyssla med de små där hemma!

Tårtor till dop- och babyshower i Helsingborg

Har ni ett uppkommande dop eller babyshower? Kolla in våra underbart fina tårtor som passar perfekt på fikabordet! Vi rekommenderar varmt vår ‘’Babymage tårta med gula detaljer’’ som är en av våra toppsäljare i Helsingborg. Denna tårta passar perfekt till babyshowern och finns i färgerna gul, rosa, grön och blå. Vilken föredrar du? Några av våra andra populära tårtor i Helsingborg är vår eleganta Blåa Doptårta i deluxestil. När du beställer denna tårta medföljer en gullig marsipanbebis med filt som en söt dekoration. Denna tårta finns även i färgerna rosa och grön!

Vi har många olika teman och färger och våra tårtor kan även mixas och matchas så att det blir rätt för just din dopfest, namngivningsfest eller babyshower. Bland våra doptårtor hittar du vår stilrena, vita tvåvåningstårta med silkesband som är speciellt populär i Helsingborg. Denna tårta är enkel att dekorera och bland vår tårtdeko hittar du allt som kan behövas! Det går t.ex. att köpa till en marsipanbebis med filt, marsipanrosor och olika cake-toppers.

Till dopet och babyshowern passar det även utmärkt att servera några av våra munsbitar såsom macarons, brownies och cupcakes. Du kan själv bestämma hur motivet ska se ut genom att t.ex. ladda upp en bild på lilla babyn eller skriva bebisens blivande namn eller initialer så trycker vi detta på sockeroblatet. Våra cake-pops i rosa eller blått med smak av vanilj och choklad passar även perfekt tillsammans med doptårtan. Passa på att beställa till några av våra munsbitar som alternativ vid sidan om tårtan för en fika-upplevelse som sent kommer att glömmas!Skapa din egna fototårta och få den hemskickad till Helsinborg

Några av våra bestsellers i Helsingborg är våra fototårtor, en unik och personlig tårta som även är kul att skapa! Du väljer själv vilken bild du vill få tryckt på marsipanen genom att ladda upp fotot med hjälp av vårt fotoverktyg. Därefter kan du lägga till valfri text för en mer personlig touch. Vad vill du ska stå på just din tårta?

Vi har olika typer av fototårtor: vår klassiska fototårta, fototårta i hjärtform samt face-cake. Vår fototårta i hjärtform passar perfekt till de mer romantiska dagarna såsom alla hjärtans dag, årsdagen eller förlovningen. Ladda upp en bild på dig och din älskling och överraska med en romantisk, mumsig tårta! Vår face-cake är en riktigt rolig tårta där personen vars bild du laddar upp står i centrum. Välj mellan våra olika motiv och anpassa ansiktet för en unik och rolig tårta.

Innehållet på tårtan är självklart minst lika viktig som utseendet. Därför har vi ett stort utbud av himmelskt goda smaker för att garantera att just du ska hitta din favorit hos oss! Tårtans bas består av saftiga tårtbottnar som kompletteras med en välsmakande, fluffig smörkräm. För dig som inte kan bestämma vilken av smakerna som låter godast har vi skapat ett smakprov som du enkelt beställer hem. På så sätt kan du bestämma din alldeles egna, personliga favorit! Din tårta bakas dagen före leverans och håller sig god i minst sju dagar efter leverans. Eftersom att våra tårtor och bakverk inte innehåller några kylprodukter sker förvaring bäst i rumstemperatur. Om du ställer din fototårta i kylskåp riskeras det tjusiga marsipantrycket att smälta eller i värsta fall suddas ut helt. Kylskåp gör även fyllningen hård och tårtbottnarna torra. Förvara därför din tjusiga fototårta i rumstemperatur! Beställ tårta - Helsingborg redan idag!


För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.