Beställ tårtor till Jönköping

De mest populära tårtorna i Jönköping

Här finner du inspiration till nästa kalas, dop eller bröllop! Se vilka tårtor som är populärast i Jönköping! Beställ till nästa speciella tillfälle och se hur det blir en succé. Nedan listar vi TOP 10 av de populäraste tårtorna samt bakverken i Jönköping!
Deluxetårta i flera färger
Deluxetårta i flera färger
679,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Flygplan® på molntårta
Flygplan® på molntårta
999,00 kr
Fototårta med födelsedagsram
Fototårta med födelsedagsram
399,00 kr
Face-Cake L - 39 x 27 cm
Face-Cake L - 39 x 27 cm
949,00 kr
Fotbollströjetårta, horisontala ränder - olika färger
Fotbollströjetårta, horisontala ränder - olika...
529,00 kr
Fototårta med hjärtan i hjärtform
Fototårta med hjärtan i hjärtform
529,00 kr
Fototårta L - 39 x 27 cm
Fototårta L - 39 x 27 cm
949,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta online till JönköpingBeställ din tårta till Jönköping hos oss

Går du i tankarna om att beställa en tårta till Jönköping? Då har du hittat rätt! Hos oss finner du helt underbara tårtor för alla möjliga tillfällen! När din tårta är färdigbakad packas den med noggrannhet ner i vår rosa, eleganta tårtkartong. Vi levererar snabbt och smidigt din tårta hem till din dörr på önskat datum med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express. Beställ redan idag och försäkra dig om att våra tårtor och bakelser får vara med på nästa fikabord i Jönköping!

Vi erbjuder allt från tårtor och bakverk till mumsig marsipandekoration och festliga cake-toppers. Cake-pops, cupcakes, macarons och brownies är bara några av de goda bakelser vi erbjuder i vårt sortiment och hos oss finns verkligen något för alla. Dessa är oerhört populära och omtyckta som ett alternativ vid sidan om tårtan. De uppskattas av både stora och små och är himmelskt goda!Beställ bröllopstårta till Jönköping

Är ni på jakt efter en bröllopstårta i flera våningar till ert bröllop i Jönköping? Bland våra flervånings-bröllopstårtor hittar ni bl.a den oerhört omtyckta White Wedding som är en av våra bestsellers i Jönköping. Tårtan kan beställas i två eller tre våningar och serverar upp till 120 tårtbitar. Den är således ultimat för det lite större bröllopet med många gäster. Den eleganta och vackra bröllopstårtan med vit marsipan dekoreras med klassiska, vita sockerpärlor som placeras för hand på det snygga “kuddmönstret” (rutmönstret). Det berömda quiltade mönstret ser vi både på bröllopstårtor och all slags eleganta tårtor till speciella fester och arrangemang. Du kan själv välja färg på tårbanden och matcha tårtan med det resterande bröllopstemat. Anpassa er tårta inför er speciella dag!

Bland våra eleganta bröllopstårtor i flera våningar hittar ni även våra vintage tårtorn inspirerade av shabby chick. Dessa Vintage style bröllopstårtor passar perfekt att matcha med våra socker- eller marsipanrosor i olika färger. Matcha tårtbandet med socker/marsipan rosorna för en extra stilfull bröllopstårta. Välj bland Vintage Chic och Vintage Black & White. Hittar ni inte den färg på bröllopstårtan ni letar efter? Hör av er till vår kundtjänst så hjälper vi till att få fram just er bröllopstårta. Föredrar ni en mer simpel och enkel bröllopstårta kan vi varmt rekommendera vår Classic Wedding eller Pink Wedding. Dessa stilfulla bröllopstårtor dekoreras med fördel med ätbara rosor i marsipan/sugarpaste eller levande blommor. Fråga er bröllopsflorist om råd angående dekoration av levande blommor på bröllopstårtan. Det blir inte bättre än såhär!

Beställ födelsedagstårtan till Jönköping här

Vankas det kalas? Hos oss hittar du en mängd olika alternativ för din nästa födelsedagsfest! Vi har allt från djurteman till prinsessteman, superhjältar till enhörningar. Vi erbjuder både klassiska teman som Disney eller nya favoriter - här är något för alla! Är du kanske sugen på att skicka en tårta som present till en nära vän eller familjemedlem? Då har vi även tårtor som passar perfekt som överraskningar! Vi erbjuder fototårtor där du kan trycka valfri bild på så att du kan skicka en alldeles personlig och unik tårta till Jönköping. Vi har rätt födelsedagstårta för varje födelsedagsfest vare sig tema och färgkod! För de mer eleganta kalasen och fester föreslår vi att du kollar in vår ‘’Deluxetårta i flera färger’’. En lyxig tårta med söta sockerpärlor och tårtband enligt ditt val. Denna tårta kan man enkelt dekorera med marsipan- och sockerrosor som vi erbjuder i vår tårtdeko-kategori. Där hittar du även cake-toppers och annan passande dekoration!

För fotbollsfanet där hemma rekommenderar vi varmt våra fotbollströjetårtor som är en storsäljare i Jönköping. Välj era egna färger på tårtan och anpassa den efter favoritlaget! Lägg till både namn och nummer på tårtan för extra effekt. En cool och unik tårta som garanterat blir en höjdpunkt på nästa kalas!

För den som älskar flygplan rekommenderar vi vår ‘’Flygplan på molntårta’’ som är väldigt omtyckt i Helsingborg. Denna tårta med bland annat Lil Dipper, Blade Ranger och Bravo blir garanterat höjdpunkten på kalaset och lämnar ingen missnöjd! Figurerna ingår när du beställer din tårta. När vi väl är inne på tårtor med tema fordon kan vi passa på att nämna vår populära ‘’Blixten McQueen, Cruz Ramirez och Bärgarn från Bilar på tvåvåningstårta’’ som även den är en bestseller i Jönköping. Tårtan består av två våningar och passar perfekt på kalaset med biltema! En riktigt häftig tårta som gör sig perfekt på kalasbordet.

Hittar du inte motivet du letar efter i vårt sortiment? Om du är osäker på något kring din beställning får du gärna kontakta vår hjälpsamma kundservice så kanske vi kan hjälpa dig hitta vad du söker! I annat fall föreslår vi att du spanar in vårt fotoverktyg där du har möjlighet att ladda upp vilken bild du än önskar! Mer personligt och unikt än så blir det inte! För lite hjälp och inspirationen inför ditt uppkommande kalas rekommenderar vi dig att ta en titt på alla de underbart härliga bilder som våra kunder varje vecka skickar till oss från fester och kalas. Du hittar de under kundfoton samt på våra sociala medier såsom instagram och facebook.Skicka en fototårta till Jönköping

Skapa din egna fototårta och skicka som en överraskning. Du väljer själv vilket foto som passar bäst på tårtan och du lägger enkelt och smidigt till valfri text. Fototårtorna finns i tre olika storlekar: small, åtta bitar (20x14 cm), Medium, femton bitar (25x17cm) samt Large, fyrtioåtta bitar (40x30 cm).

Desto högre upplösning bilden har, desto bättre blir även själva trycket på marsipanen. Allt för små bilder med dålig upplösning blir ofta tyvärr väldigt suddiga (pixliga) när man ska trycka dem - även om det kan se bra ut via datorn eller mobilen. Den bild du laddar upp för marsipantrycket bör helst vara i så hög upplösning som möjligt. Om bilden är i dålig kvalité kommer du även att få upp en varningstext i fotoverktyget som låter dig veta detta. Om detta är fallet rekommenderar vi att du väljer en annan bild med bättre kvalité för bättre tryck på tårtan. Ju klarare bilden är, desto bättre blir resultatet. Kom ihåg att vi trycker bilden på marsipan och inte på riktigt papper, och det är just därför det är så viktigt att bilden har så bra kvalité som möjligt. Är du osäker på om bildkvalitén är tillräcklig är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. Beställ tårta - Jönköping redan idag!


För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.