Beställ tårtor till Lund!

Lund ett högsäte för lärdom och kunskap och nu även tårtor och bakverk! Vi levererar tårtor till hela Lund. Var en av våra hundratals nöjda kunder i Lund och beställ en tårta direkt hem till dörren. Vi har allt mellan himmel och jord när det kommer till motiv och det går även att ladda upp ett eget motiv som vi trycker direkt på tårtan. Unna dig något annat än bulle i bulle och njut av en av våra tårtor istället!
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Wonder Woman® på powertårta
Wonder Woman® på powertårta
449,00 kr
Deluxetårta i flera färger
Deluxetårta i flera färger
679,00 kr
Tårta med silkesband
Tårta med silkesband
399,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Snövit® på skogstårta
Snövit® på skogstårta
529,00 kr
Sverigetårta
Sverigetårta
399,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

8 artiklarBeställ tårta online till LundBeställ din personliga tårta till Lund

Är du sugen på att beställa hem en tårta till Lund?? Eller vill du kanske skicka en mumsig present till vänner eller familj? Inga problem - det löser vi! Vi levererar snabbt och tryggt din tårta fram till dörren på önskat datum! Hos oss hittar du himmelskt goda tårtor och bakverk perfekta för alla tillfällen. När din tårta är färdigbakad packas den med noggrannhet in i våra skräddarsydda, eleganta tårtkartonger och levereras till dig med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express. Utöver tårtor erbjuder vi även munsbitar, såsom cupcakes, cake-pops, macarons och brownies. Dessa är oerhört populära och omtyckta som ett alternativ vid sidan om tårtan. De uppskattas av både stora och små och är himmelskt goda! Vi erbjuder tårtor och bakelser till alla kalas, bröllop, dop och babyshowers i Lund. Välj bland vårt breda sortiment av motiv, former och smaker. Mixa och matcha bland våra bakverk för det perfekta kalasbordet! Har du något speciellt tema för kalaset eller några speciella färger ni går i? Vi har något för alla! Välj ett befintligt motiv eller ladda enkelt upp ditt egna för en lite mer personlig touch. Du kan också göra företagsbeställningar hos oss. Visa dina kunder eller kollegor uppskattning i form av mumsig tårta eller andra goda bakverk Du är alltid varmt välkommen att höra av er till vår hjälpsamma kundtjänst så hjälper vi dig vidare och bollar lite idéer! Vi ser fram emot att höra från dig!
Så fort din tårta är bakad packas den in i vår eleganta, rosa, skräddarsydda tårtförpackning och levereras sedan snabbt och smidigt hem till er dörr! Vi levererar snabbt och smidigt våra tårtor och bakverk med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express. Så länge man beställer tårtan dagen innan har vi möjlighet att leverera den redan nästa arbetsdag så länge leveransadressen inte finns med på DHL’s lista över “avlägsna orter”. Om din adress finns med under "avlägsna orter" kommer det upp en ruta i kassan som varnar om detta.Motivtårtor till Lund

Vankas det kalas där hemma? Har ni ett speciellt tema? Hos oss hittar du ett stort utbud av olika motivtårtor och något som passar just dig! Välj och vraka bland våra tårtor, hos oss finns något för alla! Vi erbjuder motivtårtor i olika former och storlekar som är passande för varje tillfälle, du måste testa vår regnbågstårta Men om du inte hittar ett motiv som passar er, eller om du har fångat den perfekta känslan på bild. Då kan du enkelt ladda upp detta på en av våra populära fototårtor, de gör din fest till en mer personlig touch tårtan blir mer unik och rolig, då du själv väljer vilket foto som ska tryckas på marsipanen som täcker tårtan. Med hjälp av vårt fotoverktyg laddar du enkelt upp önskad bild och kan även lägga till valfri text för en mer personlig touch. Som ett tillägg till er fototårta kan ni välja bland våra fina ramar, det finns något för varje tillfälle.Du kan välja mellan tre olika storlekar på din fototårta: Small, åtta bitar (20x14 cm), Medium, femton bitar (25x17cm) samt Large, fyrtio bitar (39x27 cm). Smaken på tårtan är självklart minst lika viktig som utseendet. Därför har vi ett brett utbud av mumsiga smaker för att garantera att just du ska hitta din favorit, du kan läsa mer om våra smaker här Tårtans bas består av saftiga tårtbottnar som kompletteras med en välsmakande, fluffig smörkräm. För dig som inte kan bestämma vilken av smakerna som låter godast har vi skapat ett smakprov som du enkelt beställer hem. På så sätt kan du bestämma din alldeles egna, personliga favorit!

Födelsedagstårtor till Lund

Vankas det kalas där hemma? Letar du efter den perfekta födelsedagstårta till Lund? Vi erbjuder massvis av olika födelsedagstårtor med roliga motiv! Förgyll nästa födelsedag med våra tårtor, och garantera att det blir en dag som sent kommer att glömmas! Våra födelsedagstårtor kommer i flera olika former och med som känns som fler motiv än vad det finns stjärnor i himlen, det vill säga det finns något för alla! Vi levererar direkt hem till er dörr i Lund på helgfria vardagar mellan 09-17. Har ni ett speciellt tema på ert kalas? Födelsedagstårtan kan såklart även beställas så att den matchar tillsammans med ert valda tema. Våra tårtor kommer garanterat att fånga allas blickar på festen. De är inte bara visuellt slående utan smakar också gudomligt gott, så spara plats i magen för åtminstone en extra stor bit, eller varför inte två extra stora bitar tårta.
Vi har riktigt coola och häftiga motivtårtor som du snyggt kan anpassa för att gå ihop med just din fest i Lund. Allt från prinsessor, ta till exempel vår populära snövittårta till superhjältar där vi bland annat har den mäktiga Wonder woman på power tårta. Vi har även massor av olika djurteman och bilteman om det passar födelsedagsbarnets intressen bättre. Låt fantasin flöda och välj ut den tårta som passar er bäst! Till de mer eleganta kalasen erbjuder vi bl.a. våra populära deluxetårtor med vimpeltexten "Happy Birthday" i färgerna grönt, rosa, och blått. Självklart går det även att välja annan vimpeltext på tårtan. Under ‘’fler alternativ’’ har du möjlighet att skriva din egna, personliga text. Förutom dessa tårtor i deluxestil erbjuder vi i Lund även massvis med tårtor i olika motiv och färger som kommer att dra blickarna åt sig på nästa fest - passa på att beställ redan idag!Till de yngre gästerna på kalaset erbjuder vi massvis med underbara tårtor, Vi har bland annat flera olika motiv med babblarna och Arne alligator vilket gör sig perfekta för nästa kalas! För den som älskar fotboll rekommenderar vi även våra fotbollströjetårtor som är en storsäljare i Lund. Välj färger på tårtan och anpassa den efter just ditt favoritlag! Du lägger enkelt till både namn och nummer på tårtan för extra effekt. En cool och unik tårta som garanterat blir en höjdpunkt på nästa kalas!

Var en av alla de som beställer en tårta till Lund idag!. Vi ser fram emot din beställning!

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.