Beställ tårtor till Malmö

Beställ tårta Malmö

Beställ fototårtor, logotyptårtor och motivtårtor till Malmö. Beställ tårta till Malmö inför barnkalaset från oss med leverans till dörren.
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Vit tvåvåningstårta med tårtband
Vit tvåvåningstårta med tårtband
829,00 kr
Deluxetårta i flera färger
Deluxetårta i flera färger
679,00 kr
Princess Deluxe
Princess Deluxe
2 099,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Fototårta med födelsedagsram
Fototårta med födelsedagsram
399,00 kr
Fototårta S - 20 x 14 cm
Fototårta S - 20 x 14 cm
399,00 kr
Fototårta L - 39 x 27 cm
Fototårta L - 39 x 27 cm
949,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta i närheten Malmö
Beställ din födelsedagstårta till Malmö


Beställ goda och prisvänliga tårtor till Malmö. Söker du efter en perfekt tårta? Malmö hör självklart till de städer vi levererar till. Hos oss hittar du vackra och unika bakverk och tårtor till barnkalas och födelsedagar. I Skånes residensstad Malmö levererar vi dagligen hundratals tårtor och bakverk till tårtsugna jubilarer. Vi bakar tårtorna förhand enligt din beställning och levererar till önskad adress i hela Malmö.

Beställ goda och prisvänliga tårtor till Malmö


Som ni vet hör kanske den skånska ostkakan till de mest älskade bakverken i söder, men vi vet att skåningarna gillar andra bakverk också. Jämte ostkaka och den berömda spettekakan beställer våra tårtvänner i söder bl.a. fototårtor, Babblarnatårtor och bröllopstårtor. Skånsk ostkaka i all ära men vad går upp emot en färgglad och god Babblarnatårta på födelsedagskalaset? Till kalas och födelsedagar hör det till att bjuda på tårta. Vi levererar sedan 2015 tårtor över Malmö till födelsedagsbarn och festfixare. Det som brukar uppskattas mycket med dintårta.se är att du får födelsedagstårtan levererad direkt hem till dörren. Även den blixtsnabba leveranstiden av tårtorna och bakverken är till en stor fördel. Beställer tårtan en vardag före kl 15:30 och du har den hemma hos dig redan till nästkommande arbetsdag. Detta gäller hela vårt sortiment, allt från foto tårtorna till deluxe- och bröllopstårtorna!
Skicka tårta till Malmö - snabbt och säkert, till önskat datum!


Tårtan skickas till önskad leveransadress i Malmö, på det datum du själv valt i kassan, med vår leveranspartner DHL express. Vi levererar över hela Malmö stad. Vi erbjuder naturligtvis leveranser även till övriga Sverige. Du kan bekanta dig med vilka städer och orter vi levererar här ». Tack vare otroligt snabba leveranser kan du få din födelsedagstårta levererad till redan nästa arbetsdag (må-fre) i Malmö om du beställer senast kl 15:30 en vardag. Vi budar alla våra tårtor och bakverk med expressleverans (DHL express) och leverans sker på det angivna leveransdatumet så länge den valda leveransadressen inte ligger på DHL's lista över s.k. "avlägsna orter". Om din adress hör till de beträffande postnummer med DHL's leverans begränsningar kommer det dyka upp en rosa varningsruta i kassan när du väl angett ditt postnummer. Om varningsrutan kommer upp i kassan rekommenderar vi dig att kontakta oss på kundtjänst (kundtjanst[at]dintarta.se) för mer information om leverans till din adress i Malmö, alternativt att man väljer en annan, mer central leveransadress i Malmö för att få bakverket levererat i tid på det önskade datumet. Bakverken packas in i våra speciellt framtagna tårtkartonger som inte bara tryggar din tårtas transport, utan även ger dig (eller mottagaren om det inte är du) ett unikt och fint intryck redan från första anblick till sista munsbiten. Både tårtkartongen och leverans är självklart framtagna efter stränga miljömässigt höga krav. Transporten klimatkompenseras nämligen via DHLs anstiftan GoGreen, läs gärna mer om vårt miljö- och ansvarsarbete här ».
Beställ födelsedagstårtan till Malmö här


Vi erbjuder dig ett otroligt brett urval av födelsedagstårtor och andra små utsökta bakverk med leverans i Malmö för att du ska kunna glädja så många gäster som möjligt på kalaset. Vi erbjuder även goda glutenfria eller veganska cake-pops, så att det ska finnas ett alternativ för alla dina gäster. Även våra populära macarons är glutenfria. Tack vare vår unika livsmedelsprinter erbjuder vi även fototårtor med en valfri unik bild på dig eller din käraste som tryck på tårtan. Naturligtvis kan du också välja skriva ut ett foto av din favoritartist eller superhjälte på födelsedagstårtan och göra den unik och personlig på det sättet. Med hjälp av våra fotoprinter kommer vi att kunna göra din födelsedagstårta till födelsedagens stora höjdpunkt. Vi erbjuder även Face-Cakes i Malmö, det är alltså fototårtor där vi trycker personens ansikte på en tårta som redan har ett roligt färdigt motiv. För att nämna några har vi teman som brandman, polis, angel, devil och superhjälte. Dessa roliga tårtor är också väldigt passande som födelsedagstårta. Låt födelsedagsbarnets ansikte skrivas ut på ett häftigt bildmotiv. Därmed har du inte bara hittat den mest unika födelsedagspresenten, men också en spännande överraskning som kommer sprida glädje och mätta allas magar på kalaset. Beställ födelsedagstårtan till Malmö här!

Födelsedagstårtan kan också beställas så att den matchar ett speciellt tema som ni valt. Vi har häftiga motivtårtor som du enkelt kan passa ihop med just din fest i Malmö. Vi erbjuder bl.a. födelsedagstårtor med texten "Happy Birthday" i färgerna grönt, gult, blått m.fl., så att du enkelt kan få din favoritfärg på födelsedagstårtan väl anpassad till resten av dekorationen.


Förutom dessa tårtor med fototryck erbjuder vi i Malmö massvis med tårtor i olika motiv och designs som kommer att dra blickarna åt sig på nästa fest! Har du ett födelsedagsbarn som älskar unicorns föreslår vi en av våra många enhörnings tårtor eller cupcakes. Våra lyxiga unicorntårtor i rosa, lila eller blått har snabbt blivit en av Malmöbornas favorit.

Till de yngre gästerna på kalaset hittar du underbara Babblarnatårtorna som är väldigt omtyckta. Planerar du ett kalas med Babblarna-tema i Malmö kan vi varmt rekommendera en av våra många populära Babblarnatårtor. Speciellt rekommenderar vi tårtan “Babblarna på moln” som är en av våra topp tio bästsäljare i Malmö.

Det är självklart inte bara tårtor som passar in på ett födelsedagskalas utan vi kan varmt rekommendera våra mumsiga Cake-pops! Cake-pops har blivit väldigt omtyckta under de senaste åren och vi kan verkligen förstå varför. De är inte bara väldigt smaskiga utan också otroligt dekorativa på kalasbordet. Den goda “kakdegen” formas till en boll och doppas i len choklad glasyr för att slutligen toppas med strössel eller annan valfri topping. Mat på en pinne är alltid mycket godare samt roligare att äta och det passar så perfekt för både små och stora kalasgäster. :)


Bröllopstårta till Malmö


Bröllopstårtor är vår passion! Vi är otroligt stolta över att få presentera våra mästerverk - nämligen bröllopstårtor! Här upptäcker ni en unik blandning av visuell och smakfull elegans. Hur otroligt det än låter så kan ni få bröllopstårta i flera våningar levererade över Malmö i våra unika tårtförpackningar, smidigt och i god tid till er bröllopsfest. Beställ bröllopstårtan till Malmö hos oss redan idag! Välj bland massor av olika motiv, designer och smaker. Ska er bröllopstårta ha en, två eller tre våningar? Låt er inspireras av våra vackra mästerverk!

Hos oss erbjuds ni inte bara en vacker, god och elegant bröllopstårta, utan tack vare våra speciella livsmedelstryck, även chans att lägga till ett tryck eller motiv som gör just er bröllopstårta till något alldeles unikt och personligt. Vi trycker alla motiv på läcker marsipan från Odense med hjälp av unik livsmedelsteknologi. Planerar ni bröllop i Skåneregionen? Vilken är just er dröm bröllopstårta? Priset beräknas enligt vilken bröllopstårta ni väljer, men kom ihåg att vi har något för samtliga plånböcker! Beställ din prisvärda bröllopstårta till Malmö här!
Letar ni efter en bröllopstårta i flera våningar till ert bröllop i Malmö? Bland våra flervånings-bröllopstårtor hittar ni bl.a den oerhört populära White Wedding bröllopstårtan. Tårtan kan beställas i två eller tre våningar och bjuder på upp till 120 bitar. Den är således ultimat för det lite större Malmö-bröllopet. Den eleganta och underbara bröllopstårtan med vit marsipan dekoreras med strålande, vita sockerpärlor som placeras till för hand på det snygga “rutmönstret” (quiltade mönstret). Det berömda mönstret ser vi både på bröllopstårtor och all slags underbara tårtor till högtidliga fester och arrangemang. Fråga er lokala bröllopsflorist om hjälp angående dekoration av levande blommor på bröllopstårtan.För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.