Beställ tårtor till Södertälje!

I Södertälje finns det allltid minst en orsak för att fira med en tårta från oss! Här kan ni hämta inspiration för ert köp genom att se vilka som är de tio mest köpta tårtorna i Södertälje. Ser ni någon ni gillar? Det finns något för varje tillfälle och person, om ni inte hittar er tårta på denna lista så finns det många fler att välja mellan på vår hemsida. Det kan finnas en säkerhet med att gå efter de populäraste valen men det kan också vara kul att vara mer unik och beställa en tårta som ingen annan granne eller bekant i Södertälje har beställt.
Gul & Blå Cake-Pops
Gul & Blå Cake-Pops
309,00 kr
Naked Cake tvåvåningstårta
Naked Cake tvåvåningstårta
1 149,00 kr
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
439,00 kr
Babymage tårta med blåa detaljer
Babymage tårta med blåa detaljer
1 149,00 kr
Unicorntårta, rosa/blå
Unicorntårta, rosa/blå
419,00 kr
Fotbollströjetårta, gul och blå
Fotbollströjetårta, gul och blå
529,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
699,00 kr
Anna, Elsa, Olof & Sven från Frost® på tvåvåningstårta
Anna, Elsa, Olof & Sven från Frost® på...
999,00 kr
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
1 259,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter
Sida

10 artiklar
Beställ tårta online till Södertälje

Södertälje också känt som “Kringlornas stad” är beläget där Östersjön förbinder sig med Mälaren via slussen i Södertälje kanal. Södertälje är den största tätorten i Södermanland och detta borde firas varje dag i vår mening med en tårta från oss här på dintårta.se. Gör som många andra i Södertälje redan gjort och beställ en tårta hem till er dörr redan idag. Vi har ett brett sortiment av olika tårtor, allt från födelsedagstårtor med tema i alla åldrar, företagstårtor med kundens egna motiv, bröllopstårtor i en, två eller tre våningar! Förutom tårtor har vi himmelskt goda cupcakes, muffins, cake-pops och brownies som fungerar perfekt som tillbehör för er tårta eller som huvudnumret för er fest, fika eller fredagsmys.Beställ vackra och mumsiga tårtor till Södertälje

I över fyra år har vi varit en stolt leverantör av tårtor till södertälje, Vi har möjligheten att leverera direkt till dörren hemma hos er eller till kontoret eller festlokalen. Skriv bara in den leveransadress ni önskar i kassan och om ni lägger in er beställning innan klockan 14 på en vardag så kan vi leverera redan nästa vardag mellan klockan 09 till 17. Om ni inte är hemma för leverans kommer tårtan att levereras till närmsta ombud. men eftersom vi varken bakar med grädde eller mjölk måste ni inte oroa er för att något ska härska eller bli dåligt, våra tårtor trivs bäst i rumstemperatur och håller sig färska upp till sju dagar efter leverans.

Våra tårtor bakas för hand av våra konditormästare. Våra allra vackraste bakverk enligt er, våra kunder är deluxetårtorna, de kommer med pärlor och ett kuddmönster på marsipanen som också är gjort för hand. vår Deluxetårta är istället för 5 centimeter i höjd, 10 centimeter och ser därför extra ståtliga ut! Dessutom erbjuder vi enbart för våra deluxetårtor den mycket populära rainbowfyllningen med regnbågens alla färger i smak av vanilj och en gömma i mitten fylld med chokladpraliner. Om du är osäker på vilken tårta du vill ha så kan du ta vägarna förbi vår inspirationssida för att se tårtbilder på hur andra kunder har köpt och gjort. Ett annat koncept som är väldigt populärt hos oss och säljer som smör i Södertälje är babyshower och doptårtor. Eller var en av de första trendsättarna med att köpa våra nakedcakes, en trend som har tagit tårtindustrin med storm de senaste månaderna. Vi kan garantera att alla våra tårtor kommer vara iögonfallande och höjdpunkten på kalaset och dessertbordet.

Beställ din födelsedagstårta till Södertälje

Är det någon ni håller kär som ska fira sin födelsedag och är på jakt efter en tårta i Södertälje, då behöver ni inte leta mer. Vi har allt för födelsedagsfirandet, är ni ute efter en specialtårta så sök på vår hemsida bland hundratals olika motiv och teman. Eller gör er födelsedagstårta unik med en bildtårta, där ni själva lägger upp en bild som trycks direkt på marsipanen. Vi bakar alla tårtor förhand efter kundens beställning så tårtan är rykande färsk vid leverans. Beställ en av våra otroligt populära enhörningstårtor här eller varför inte en av de mer älskvärda Disney karaktärerna på er egna snövit och prinsen på skogstårta. När du är klar med att bygg din helt egna värld i Minecraft så har vi en minecrafttårta att fira detta med. Eller är ert barn mer av en superhjälte fantast så har vi både batmantårta och spidermantårta eller samla Avengers på vår superhjältetårta. Det går även bra att dekorera era tårtor helt fritt, vi har ett brett sortiment av sockerpasta och marsipan dekorationer, samt sifferljus och cake toppers som kommer att göra er tårta till ett visuellt spektakel som sent kommer glömmas. På våra allra flesta tårtor går det även att skriva en liten hälsning för att göra er födelsedagstårta ännu lite mer unik. Glöm inte att lägga in er beställning i god tid så ni kan fokusera på allt annat som ska fixas vid födelsedagen och så kommer tårtan direkt till dörren på avsatt tid. Vi brukar alltid rekommendera att man beställer tårtorna en till två dagar innan kalaset så det absolut inte tillkommer någon stress. För våra tårtor håller sig färska upp till sju dagar efter leverans och blir därför inte gamla eller torra vid förvaring i rumstemperatur. Men om ni ställer er tårta i kylskåpet kommer den läckra smörkrämen att stelna och marsipanen löper stor risk för att spricka samt att tårtbotten precis som all andra bakverk vid förvaring i kylskåp börjar torka och slutligen smula sönder, och det är ju inte en tårta man vill bjuda på.Beställ en siffertårta till Södertälje

Något som aldrig kommer gå fel är en av våra siffertårta. Varför köpa ett tårtljus för att symbolisera ett jubileum eller ålder när hela tårtan kan symbolisera detta. Vi har en hel uppsjö av olika motiv, inklusive ert eget som ni kan ladda upp och få tryckt direkt på marsipanen. För våra siffertårtor så går det också att välja vanlig höjd på fem centimeter eller deluxe siffertårta med 10 centimeter i höjd samt det vackra kuddmönster med sockerpärlor. Känner ni någon som kanske inte alltid är sanningsenlig med sin ålder och vill jävlas lite så köp dem deras sanna ålder i vår siffertårta så kan de inte komma undan på festen och ni kan ha ett gott skratt tillsammans. Om ni väljer en deluxe tårta får ni själva bestämma färg på tårtbandet och sockerpärlorna så det blir den färg som passar er bäst. Det passar självklart perfekt att matcha vår siffertårta med våra fantastiska munsbitar. Vi har cupcakes i flera olika motiv för allt från barnkalaset till de lite mer utmanande teman passande till svensexan. Om inte annat så har vi en fest på pinne i form av våra cake-pops. där ni får kakdeg doppat i choklad med eller utan toppings. Våra tårtor kommer i fem olika smaker ( sex om man väljer deluxe där rainbow är tillgänglig), Vaniljbotten med Halloncreme, Vaniljbotten med Citroncreme, Chokoladbottnar med Chokladcreme, Chokladbottnar med Körsbärscreme, Vaniljbottnar med nougatcreme. Om ni är osäkra på vilken smak som passar just er innan ni köper en större tårta har vi smakprover man kan beställa hem.


För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.