Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Beställ tårtor till Täby!

Beställ tårtor till Täby!

Befinner ni er i Täby och är sugen på något sött att mumsa på till fredagsfikat eller har ni en uppkommande fest eller kalas, då har vi ett bakverk för er! Vi har sedan 2015 levererat tårtor till Täby och det finns redan flera tusentals personer i Täby som har beställt tårtor av oss, det kan till och med vara så att ni redan känner någon som har. Vi levererar tårtor direkt till er dörr i Täby med bara en dag i leverans.

(51)
Blå babyshower tårta
(399)
Enhörningstårta
(16)
Face-Cake L - 39 x 27 cm
Fortnite-Lama på tårta
(34)
Fotbollströjetårta, horisontala ränder -...
(1546)
Fototårta M - 25 x 17 cm
Gul & Blå Cake-Pops
(364)
Safaritårta
(7)
Studenttårta - Plakat
(174)
White Wedding Bröllopstårta


Födelsedagstårtan levererade till TäbyTårtan levererade till Täby


Har ni en kommande födelsedag och letar efter en tårta i Täby? Vi erbjuder ett brett urval av födelsedagstårtor, bröllopstårtor och andra små utsökta bakverk med leverans i Täby. Hos oss hittar du hundratals motiv för att passa eran fest. Våra tårtor är låg låglaktos då de bakas utan grädde eller mjölk men innehåller smör och skummjölkspulver. Vi har även glutenfria alternativ såsom cake-pops och macarons men vi kan tyvärr inte för tillfället göra våra tårtor glutenfria. Beställ en fototårta med ditt eget foto på till födelsedagsbarnet. Vi erbjuder även Face-Cakes, det är en fototårtor där vi printar personens ansikte på en tårta som redan har ett roligt motiv. För att nämna några av våra teman så går det att få polis, angel, devil, wanted och superhjälte. Dessa häftiga tårtor passar utmärkt som födelsedagstårtor. Låt födelsedagsbarnets ansikte printas på ett roligt bildmotiv. Våra tårtor kan vara den perfekta presenten om du inte kommer på någon annan present och den kommer garanterat att sprida glädje.
Födelsedagstårtan kan också beställas så att den matchar ett speciellt tema som ni valt. Vi har häftiga motivtårtor som du enkelt kan passa ihop med just din fest i Täby. Vi erbjuder bland annat deluxe-tårtor med vimpel texten "Happy Birthday" i färgerna grönt, rosa, blått och många fler, så att du enkelt kan få din favoritfärg på födelsedagstårtan väl anpassad till resten av dekorationen. Förutom dessa tårtor i deluxe stil erbjuder vi i Täby massvis med tårtor i olika motiv och färger som definitivt kommer bli en blickfångare.
Till de yngre gästerna på kalaset hittar du underbara tårtorna med djurmotiv som är väldigt omtyckta. Planerar du ett kalas med Djur-tema i Täby, så kan vi varmt rekommendera våra tårtor. En av favoriterna är vår “Safaritårtan” som är en av våra topp tio bästsäljare i Täby. Det är självklart inte bara tårtor som passar in på ett födelsedagskalas utan vi kan varmt rekommendera våra mumsiga cupcakes! Cupcakes har blivit väldigt omtyckta som tilltugg på kalasbordet. De är inte bara väldigt goda utan också väldigt dekorativa, välj bland våra cupcakes med färdigt motiv eller ladda upp ett eget motiv.
Enhörningstårtor


Bland våra bästsäljare i Täby hittar du den populära enhörningstårtan med rosa dekorationer. vår eleganta unicorntårta kommer att förgylla ert nästa kalas, så tveka inte utan beställ hem en enhörning redan idag. Alla känner till dem, alla älskar dem. Vi pratar förstås om dessa förtjusande enhörningstårtor som gör varje kalas lite extra skimrande och magiskt. Enhörningar går att få på mer eller mindre alla tillbehör man kan behöva för att genomföra den perfekta festen med enhörning tema. Sprid extra mycket glädje på födelsedagsfesten med vår unika enhörningstårta! Den kommer garanterat att uppskattas hos både stora som små. Utmärkt för alla små prinsar och prinsessor där hemma som älskar enhörningar och dess magi. Dessa stolta och unika varelser som alltid förblir populära blir nu också ditt nya favoritmotiv! Vi har gett de underbara enhörningarna en egen kategori för att verkligen erbjuda alla en personlig enhörningstårta att älska, där kan ni hitta enhörningstårtor i olika färger och produkter som kan passa till er tårta. Det kvittar om det är lekfullt, färgglatt eller ett klassiskt kalas, vår enhörningen kommer bli en älskad favorit. Dessa fantastiska enhörningar kommer att göra nästa födelsedagsfest till en skimrande upplevelse! Eller varför inte en “all in” enhörnings fest där du kan presentera en hel buffé av dina personliga favoriter. Varför inte överraska era nära och kära med våra fantastiska produkter och ge dem en kanon upplevelse som smakar himmelskt gott. Matcha gärna enhörningstårtan med några av våra andra mumsiga bakverk. Du hittar foton och inspiration på vår instagram eller facebook (dintårta.se) och bland kundernas foton under varje produkt!

Bröllopstårtor till Täby


Vi vet att bröllop är en av de festligheter som oftast planeras in i minsta detalj och det är obligatoriskt att ha en fantastisk bröllopstårta. Men samtidigt vet vi här på dintårta.se att ett bröllop kan vara väldigt tidskrävande så låt oss stå för grovjobbet och beställ din dröm bröllopstårta hos oss, för det pris som passar er budget. Vi har försökt att skapa underbara bröllopstårtor i många olika prisklasser så vi kan tillgodose era behov för de pris ni kan avvara. Befinner ni er i Täby och vill ha bröllopstårta i flera våningar? Då kan vi rekommendera de som flera i Täby redan har beställt till sitt bröllop, nämligen vår white wedding bröllopstårta . Tårtan kommer som 62 bitar i två våningar eller 120 bitar i tre våningar och är således perfekt för större bröllop! Tårtan kommer i vår eleganta vita marsipan och dekoreras för hand med sockerpärlor på ett kuddmönster. Vi brukar alltid gällande bröllopstårtor rekommendera att man beställer ett smakprov så att man har smakat på vårt utbud och kan bestämma sig för den som passar tillfället bäst. Angående leverans har vi ett samarbete med DHL, deras express gogreen alternativ är det vi erbjuder. Det innebär att alla koldioxidutsläpp i samband med leverans kompenseras genom att DHL investerar i projekt som värnar om en hållbar miljö. DHL jobbar mot en bättre framtid med miljön i fokus, det är därför vi har valt att ha dem som leveranspartners . Angående leverans av bröllopstårtor brukar vi rekommendera att beställa med en vardag till godo så att den är på plats i god tid och slipper skapa extra stress. Umeå vi ser fram emot att ta emot er beställning!