Beställ tårtor till Umeå!

Beställ tårtor till Umeå!

Sveriges 13:e största stad och Norrlands största tätort! Här får du inspiration om vilka tårtor som äts mest i Umeå när det kommer till födelsedagar och fester! Har du blivit nyfiken på vilka tårtor som dina grannar äter föredrar? Då är detta något för dig! TOP 10 av de populäraste bakverken från Umeå!

Umeå som många känner till kallas björkarnas stad och anses vara Västerbottens pärla. Detta vill vi på dintårta.se vara med och fira genom att leverera utsökta tårtor! Här hittar du de tio mest populära tårtorna som beställs dagligen till Umeå.
Gul & Blå Cake-Pops
Gul & Blå Cake-Pops
309,00 kr
Naked Cake tvåvåningstårta
Naked Cake tvåvåningstårta
1 149,00 kr
Enhörningstårta
Enhörningstårta
889,00 kr
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
439,00 kr
Babymage tårta med blåa detaljer
Babymage tårta med blåa detaljer
1 149,00 kr
Unicorntårta, rosa/blå
Unicorntårta, rosa/blå
419,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
699,00 kr
"Keep Calm and.."-Tårta, rosa
"Keep Calm and.."-Tårta, rosa
399,00 kr
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer
1 259,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

9 artiklarBeställ tårta online till UmeåBeställ din tårta till Umeå

Umeå som många känner till kallas björkarnas stad och anses vara Västerbottens pärla. Detta vill vi på dintårta.se vara med och fira genom att leverera utsökta tårtor som är lika vackra som Umeå i sin praktfullhet! Umeå som ligger längs med umeälven och femton kilometer från bottniska viken i Östersjön. Umeå är bland annat känt för att vara en universitetsstad och ett kulturellt högsäte. De blev tilldelade titeln europeisk kulturhuvudstad 2014 och deras årliga “Umeå kulturnatta” lockar större delen av befolkningen att ta del av en folkfest utan dess like, vilket självklart är ett perfekt tillfälle för att förtära en av våra tårtor! Vi levererar dagligen till kunder i Umeå med leverans redan dagen efter produktion!

Befinner du dig i Umeå och vill fira med en extra speciell upplevelse. Beställ då en av våra smarriga tårtor och bakverk. Vi har ett brett sortiment för att tillgodose varje kund med en tårta för alla tillfällen. Vi har säkert levererat en av våra gudomligt goda tårtor till en bekant, kollega eller kanske rent av någon i din familj. Om vi fick bestämma skulle varenda invånare i Umeå ha åtminstone smakat på våra tårtor en gång i livet, eller varför inte en gång i månaden! Våra tårtor passar lika perfekt till festen som på fikabordet. VIlket bättre sätt än att liva upp ett måndagsmöte med en tårta, eller bara fira livet och unna dig en tårta för att du förtjänar det!Fototårtor till Umeå!"

Vill du som många andra i Umeå ha en mer personlig tårta, så har vi på dintårta.se det du söker! Med våra fina text får du själv bestämma motiv som kommer att tryckas på tårtans marsipanlock. Du kan själv anpassa enkelt och smidigt bilden med hjälp av vårt fotoverktyg och kan även lägga till valfri text på tårtan. Våra Fototårtor är perfekt för att visa uppskattning för nära och kära, till exempel återupplev det där speciella tillfället på semestern som ni lyckades fångade på bild eller varför inte ett bröllopsfoto till årsdagen. Välj en av våra fem fantastiska text , det finns säkerligen en smak som passar precis er. Vi har även våra fototårtor i tre olika storlekar, Small, åtta bitar (20x14 cm), Fototårta Medium, femton bitar (25x17cm) samt Fototårta Large, fyrtioåtta bitar (40x30 cm). Förutom att ni kan välja vilket motiv ni vill ha på tårtan så finns det flera vackra motivramar att matcha ert motiv med. Förutom den klassiska rektangulära formen på våra fototårtor erbjuder vi även en hjärtformad fototårta. Denna kärlekstårta passar perfekt för att uppvakta någon du håller kär, kanske på alla hjärtans dag eller som en blixt från klar himmel, oavsett kommer mottagaren att sprudla av glädje. Till våra hjärtformade tårtor kan du välja mellan röd- eller rosarosram. Vi har även de perfekta tårtorna till mor och far i hjärtformat där vi har motivet “I love Mum” or “I love Dad” passa på att köpa dessa till nästa fars- eller morsdag!

Fira er födelsedag i Umeå med våra födelsedagstårtor- Beställ nu!"

Tårtor gör sig alltid bäst på födelsedagskalaset, och detta är något vi verkligen vill förmedla! Vi har ett otroligt stort utbud av inte bara tårtor utan även, cake-pops, cupcakes och brownies! Allt detta för att du ska kunna skapa en oförglömlig fest där alla gäster ska kunna förse sig med godsaker som om det inte fanns en morgondag. Vi kan redan idag baka er födelsedagstårta och tillbehör och leverera detta snabbt och smidigt till Umeå så att ni kan lägga energin på annat. Vi har utvecklat en suverän och dessutom oerhört snygg tårtlåda där tårtan både behåller sin färskhet och form från vår dörr här i bageriet till er där hemma. Vi erbjuder flera av våra tårtor i ​glutenfritt och eftersom vi varken bakar med grädde eller mjölk så är våra tårtor också bra för er som är laktosintoleranta. Vi erbjuder även ett ​veganskt alternativ av våra cake-pops, så det finns alltid något för alla! Förutom att våra tårtor ser gudomliga ut så smakar de även himmelskt gott. Vi har flera olika smaker att välja mellan och om du är osäker på vad som passar dig bäst så kan du beställa vårt smakprov där du får hem alla våra smaker och kan unna dig att hitta den perfekta smaken för dig. Vi har många motiv för alla åldrar, allt ifrån prinsessor till superhjältar, disco eller varför inte en handväska! Testa även en av våra super fina regnbågstårtor, vår regnbågstårta passar alltid och kommer garanterat vara höjdpunkten på er nästa fest! Om du mot all förmodan inte hittar ett motiv som passar ditt tillfälle eller vill ha en mer personlig aspekt så rekommenderar vi att ladda upp ett foto själv på våra fototårtor. Fotot kommer tryckas direkt på marsipanen, våra konditorimästare ser till att allt går rätt till och att tårtan motsvarar bilden ni önskade in i minsta detalj.Vankas det bröllop så hjälper vi gärna till!"

Vi vet att bröllop är en av de festligheter vi oftast planerar in i minsta detalj och det är nästan obligatoriskt att ha en fantastisk bröllopstårta. Men samtidigt vet vi här på dintårta att ett bröllop kan vara både tids- och finansiellt krävande så låt oss stå för grovjobbet och beställ din dröm bröllopstårta hos oss, för det pris som passar er budget. Vi har försökt att skapa underbara bröllopstårtor i många olika prisklasser så vi kan tillgodose era behov för de pris ni kan avvara. Befinner ni er i Umeå och vill ha bröllopstårta i flera våningar? Då kan vi rekommendera de flera i Umeå redan har beställt till sitt bröllop, nämligen vår white wedding bröllopstårta . Tårtan kommer som 62 bitar i två våningar eller 120 bitar i tre våningar och är således perfekt för större bröllop! Tårtan kommer i vår eleganta vita marsipan och dekoreras för hand med sockerpärlor på ett kuddmönster. Vi brukar alltid gällande bröllopstårtor rekommendera att man beställer ett smakprov så att man har smakat på vårt utbud och kan bestämma sig för den som passar tillfället bäst. Angående leverans har vi ett samarbete med DHL, deras express gogreen alternativ är det vi erbjuder. Det innebär att alla utsläpp i samband med leverans kompenseras genom att DHL investerar samma summa av transport utgifter i projekt som värnar en hållbar miljö och aktivt jobbar mot en bättre framtid med miljön i fokus. Angående leverans av bröllopstårtor brukar vi rekommendera att beställa med en vardag till godo så att den är på plats i god tid och slipper skapa extra stress. Umeå vi ser fram emot att ta emot er beställning!


För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.