Beställ tårtor till Uppsala

Beställ tårtor Uppsala

Hos oss kan du beställa bl.a. fototårtor, logotyptårtor och motivtårtor till Uppsala! Beställ tårtan till barnkalaset från oss med snabb och smidig leverans i Uppsala. Tårtor och bakverk med ditt egna motiv på direkt hem till din dörr!

Bestseller tårtor i Uppsala - TOP 10

Vit tvåvåningstårta med tårtband
Vit tvåvåningstårta med tårtband
829,00 kr
Tårta med silkesband
Tårta med silkesband
399,00 kr
Prince Deluxe
Prince Deluxe
2 099,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
Happy Birthday Deluxetårta, rosa
699,00 kr
Princess Deluxe
Princess Deluxe
2 099,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Fototårta S - 20 x 14 cm
Fototårta S - 20 x 14 cm
399,00 kr
Fototårta L - 39 x 27 cm
Fototårta L - 39 x 27 cm
949,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta i närheten Uppsala!
Snabb och säker leverans till Uppsala

Är du ute efter en unik och speciell tårta till Uppsala? Kolla in våra drömlika bakverk och gör nästa fest till den bästa! Ta del av de tårtor som dina grannar, familj, kanske till och med kollegor, varit med och rankat för Uppsalas mest populära tårtor! Utav hundratals av olika bakverk har vi rankat de 10 mest populära för att hjälpa dig att välja din nästa födelsedagstårta eller överraskning till nära och kära!
När din tårta är färdigbakad packas den med noggrannhet ner i vår eleganta, skräddarsydda tårtkartong. Därefter levereras tårtan snabbt och smidigt hem till din dörr med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express. Tack vare blixtsnabba leveranser kan du få din födelsedagstårta levererad redan till nästa arbetsdag (måndag-fredag) i Uppsala om du beställer en vardag innan. Detta förutsatt att du inte bor under DHL’s ‘’avlägsna orter’’, dit tar det nämligen en extra dag för leverans. Om din adress finns med under ‘’avlägsna orter’’ kommer det upp en ruta i kassan som varnar om detta. Du är då välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi gärna dig att hitta en mer central adress att leverera tårtan till!
Varför inte passa på att beställa en tårta till fredagsfikat? Avsluta jobbveckan på bästa sätt och överraska dina kollegor med våra goa tårtor och bakelser! Du kan även göra företagsbeställningar hos oss. Visa dina kunder uppskattning i form av tårta eller andra goa bakverk.

Beställ en drömlik bröllopstårta till Uppsala

Letar ni efter en alldeles underbar bröllopstårta? Pris enligt vilken tårta ni väljer, men vi har något för alla plånböcker! Beställ din prisvärda bröllopstårta till Uppsala här! Är ni ute efter en flervåningstårta till ert bröllop i Uppsala? Bland våra bröllopstårtor i flera våningar hittar ni bl.a vår extremt populära White Wedding Bröllopstårta som är populär bland folket i Uppsala. Tårtan går att beställas i två eller tre våningar och ger upp till 120 tårtbitar! Tårtan är således perfekt för det bröllopet av det större slaget. Den lyxiga bröllopstårtan med vit marsipan dekoreras med små, vita sockerpärlor som placeras på det snygga “kuddmönstret”. Perfekt för bröllop, förlovningsfester och andra speciella tillfällen!
Det går även att få hem smakprover innan bröllopet för att välja er egna favorit av våra mumsiga smaker! Ni beställer enkelt era tårtsmakprover, självklart med leverans direkt hem till önskad adress på önskat datum! Ni kan välja mellan fem olika, smaskiga smaker inför den stora dagen. Beställ hem våra smakprover redan idag så att ni i lugn och ro kan prova er fram och välja ut er favorit.
Vår leveranspartner DHL express GoGreen ser till att er bröllopstårta levereras i god tid till bröllopet i Uppsala. Vi rekommenderar varmt att ni beställer bröllopstårtan med leverans minst en vardag innan själva bröllopet äger rum så att den är på plats i god tid!
Beställ din fototårta till Uppsala

Våra härliga fototårtor är riktigt populära bland folket i Uppsala! En rolig och unik tårta där du själv får ladda upp önskad bild som sedan trycks på marsipanen/sockerpastan. Du skapar helt enkelt din egen, personliga tårta - helt enligt dina önskemål! Du anpassar enkelt bilden med hjälp av vårt fotoverktyg och du kan även lägga till valfri text på tårtan för en extra, personlig touch! Vilken bild vill du få tryckt på din egen tårta? Överraska födelsedagsbarnet med en rolig och unik upplevelse som sent kommer att glömmas!
Säg det med din egna, unika fototårta! Visa uppskattning till nära och kära och beställ vår fototårta hem till Uppsala redan idag. En härlig överraskning som uppskattas av både stora och små. För en fika som sent kommer att glömmas! Välj bland vårt utbud av fem goda smaker och bestäm din personliga favorit! Du hittar garanterat en smak som passar dig eller mottagaren helt perfekt! Det finns tre olika storlekar att välja mellan: Fototårta Small, åtta bitar (20x14 cm), Fototårta Medium, femton bitar (25x17cm) samt Fototårta Large, fyrtio bitar (39x27 cm). Till samtliga tårtstorlekar finns det eleganta motivramar till. Välj den som passar bäst till din tårta!
Födelsedagstårtor till Uppsala

Är det dags för födelsedag och kalas? Bland våra enastående tårtor hittar du garanterat det du letar efter! Vi erbjuder ett otroligt brett utbud av tårtor, cake-pops, cupcakes och andra godsaker för att du ska kunna få det bästa, möjliga kalaset! Vi levererar din födelsedagstårta till Uppsala snabbt och smidigt! Innehållet är minst lika viktigt på tårtan som utseendet. Välj bland våra himmelskt goda smaker och förvandla nästa fika till en oförglömlig upplevelse! Kan du inte bestämma dig vilken smak som låter godast? Inga problem! Hos oss beställer du enkelt hem tårtsmakprover så att du i lugn och ro kan bestämma din favoritsmak i god tid till kalaset.
Till de yngre gästerna på kalaset erbjuder vi underbara Babblarnatårtor som är väldigt populära just nu. Planerar du ett kalas med Babblarna-tema i Uppsala kan vi varmt rekommendera de populära Babblarnatårtor som garanterat gör succé på nästa kalas! Speciellt rekommenderar vi tårtan “Babblarna på tvåvåningstårta, moln” som är en av våra topp tio bästsäljare i Uppsala. Självklart är det inte bara tårtor som passar in på ett födelsedagskalas, utan vi kan även varmt rekommendera våra smaskiga Cake-pops som uppskattas av både stora och små! Cake-pops har blivit väldigt omtyckta under de senaste åren och vi förstår verkligen varför. De är inte bara väldigt mumsiga utan också otroligt dekorativa och fina på kalasbordet, de passar alltså in helt perfekt tillsammans med våra tårtor! Den goda “kakdegen” formas till en boll och doppas i len, fin choklad glasyr för att slutligen toppas med strössel eller annan valfri topping. Mat på en pinne är alltid mycket godare samt roligare att äta och det passar så perfekt för både små och stora kalasgäster! Beställ tårta - Uppsala redan idag!


För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.