Beställ tårtor till Västerås

Beställ tårta till Västerås

Hos oss kan du beställa bl.a. fototårtor, logotyptårtor och motivtårtor till Västerås. Beställ tårtan till barnkalaset från oss med leverans i Västerås. Tårtor och bakverk med ditt foto på direkt hem till din dörr!

Bestseller tårtor i Västerås - TOP 10Rund logotyptårta
Rund logotyptårta
419,00 kr
Deluxetårta i flera färger
Deluxetårta i flera färger
679,00 kr
Happy Birthday Deluxetårta, grön
Happy Birthday Deluxetårta, grön
699,00 kr
Grön Doptårta
Grön Doptårta
1 959,00 kr
Princess Deluxe
Princess Deluxe
2 099,00 kr
White Wedding Bröllopstårta
White Wedding Bröllopstårta
2 059,00 kr
Pink Wedding Bröllopstårta
Pink Wedding Bröllopstårta
3 499,00 kr
Safaritårta
Safaritårta
399,00 kr
Fototårta L - 39 x 27 cm
Fototårta L - 39 x 27 cm
949,00 kr
Fototårta M - 25 x 17 cm
Fototårta M - 25 x 17 cm
529,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter


Beställ tårta online till Västerås
Beställ din födelsedagstårta till Västerås

Beställ goda och prisvänliga födelsedags-, företags- och bröllopstårtor till Västerås. Letar du efter den perfekta tårtan i Västerås? Hos oss hittar du goda och fina bakverk och tårtor till event, barnkalas och födelsedagar. Till Västerås vid Mälarens norra strand levererar vi dagligen hundratals tårtor och bakverk till tårtsugna jubilarer. Vi bakar tårtorna förhand enligt din beställning och levererar till önskad adress i hela Västerås.Beställ vackra och goda tårtor till Västerås

Till Västerås levererar vi förutom födelsedagstårtor även bröllopstårtor och doptårtor. Både vår White Wedding och Pink Wedding bröllopstårta hör till de mest sålda tårtorna i Västerås. Vi levererar sedan 2015 tårtor över Västerås till födelsedagsbarn och bröllopspar. Det som uppskattas av kunderna på dintårta.se är att man får födelsedagstårtan levererad direkt till önskad adress, antingen hem, till jobbet eller festlokalen. Även den supersnabba leveransen av tårtorna och bakverken är mycket uppskattad. Beställ tårtan en arbetsdag innan och du har den hemma hos dig redan nästa vardag. Detta gäller för alla våra bakverk, allt från motivtårtorna till deluxe- och bröllopstårtorna!
Skicka tårta till Västerås - snabbt och säkert, på önskat datum!

Beställningen skickas till önskad leveransadress i Västerås med vår leveranspartner DHL express, på det datum du själv valt i kassan. Vi levererar tårtor över hela Västerås med omnejd. Vi erbjuder även leveranser till övriga Sverige. Läs mer om med vilka städer och orter vi levererar här ». Tack vare ofantligt snabba leveranser kan du få din födelsedagstårta levererad till redan nästa arbetsdag (må-fre) i Västerås. Vi skickar alla våra tårtor och bakverk med DHL express och leverans sker på det valda leveransdatumet förutsatt att den valda leveransadressen inte hör till en s.k. "avlägsen ort". Om du bor på en av de avlägna postnummer med DHL's leverans begränsningar kommer det att dyka upp en liten varningsruta i kassan när du väl skriver in ditt postnummer. Om varningsrutan dyker upp ber vi dig att kontakta oss på kundtjänst (kundtjanst[at]dintarta.se) för ytterligare instruktioner om leverans till din adress i Västerås, alternativt att du väljer en annan, mer central leveransadress i Västerås för att få tårtan levererad i tid på det önskade datumet. Tårtorna packas in i våra skräddarsydda tårtkartonger som inte bara försäkrar din tårtas leverans, utan även ger dig (eller mottagaren om det inte är du) ett exklusivt och gott intryck redan från första anblick till sista tuggan. Både förpackningen och leveransen är självfallet framtagna efter hårda miljömässigt höga krav. Leveransen klimatkompenseras nämligen via DHLs miljö-program, läs gärna mer om DHL’s och vårt miljö- och ansvarsarbete här ».


Födelsedagstårtan till Västerås från dintårta.se

Söker du en tårta till Västerås? Födelsedagsfirande på kommande? Vi erbjuder ett brett urval av födelsedagstårtor, bröllopstårtor och andra små utsökta bakverk med leverans i Västerås. Hos oss hittar du hundratals motiv och designs för att du ska kunna glädja så många gäster som möjligt på kalaset. Hos oss hittar du också goda glutenfria eller vegan cake-pops för de som föredrar ett lite nyttigare alternativ. Våra populära macarons är också glutenfria. Beställ en fototårta med ditt eget foto på till födelsedagsbarnet. Vi erbjuder även Face-Cakes i Västerås, det är alltså fototårtor där vi printar personens ansikte på en tårta som redan har ett roligt motiv. För att nämna några har vi teman som polis, angel, devil, wanted och superhjälte. Dessa häftiga tårtor passar även utmärkt som födelsedagstårta. Låt födelsedagsbarnets ansikte printas på ett roligt bildmotiv. Därmed har du inte bara hittat en rolig födelsedagspresent, men också en cool överraskning som kommer sprida glädje och mätta allas magar på kalaset. Beställ födelsedagstårtan till Västerås här!
Födelsedagstårtan kan också beställas så att den matchar ett speciellt tema som ni valt. Vi har häftiga motivtårtor som du enkelt kan passa ihop med just din fest i Västerås. Vi erbjuder bl.a. deluxetårtor med vimpeltexten "Happy Birthday" i färgerna grönt, rosa, blått m.fl., så att du enkelt kan få din favoritfärg på födelsedagstårtan väl anpassad till resten av dekorationen. Förutom dessa tårtor i deluxestil erbjuder vi i Västerås massvis med tårtor i olika motiv och färger som kommer att dra blickarna åt sig på nästa fest!
Till de yngre gästerna på kalaset hittar du underbara tårtorna med djurmotiv som är väldigt omtyckta. Planerar du ett kalas med Djur-tema i Västerås kan vi varmt rekommendera en av våra många populära djurtårtor. Speciellt rekommenderar vi “Safaritårtan” som är en av våra topp tio bästsäljare i Västerås.
Det är självklart inte bara tårtor som passar in på ett födelsedagskalas utan vi kan varmt rekommendera våra mumsiga cupcakes! Cupcakes har blivit väldigt omtyckta som tilltugg på kalasbordet. De är inte bara väldigt goda utan också väldigt dekorativa på gottebordet. Välj bland våra cupcakes med färdigt motiv eller ladda upp ett eget motiv.Bröllopstårta till Västerås

Vi tycker att det är så himla kul att baka bröllopstårtor! Vi är otroligt glada och stolta över att få presentera våra unika hantverk - nämligen bröllopstårtor! Hur ofattbart det än låter så kan ni få bröllopstårtan levererad till Västerås i våra unika tårtförpackningar, tryggt och i god tid till er bröllopsfest. Beställ bröllopstårtan till Västerås hos oss redan idag! Välj bland flera olika motiv, färger och smaker. Har er bröllopstårta en, två eller tre våningar? Låt er inspireras av våra vackra mästerverk!
Planerar ni bröllop i Västerås? Vilken är just er dröm bröllopstårta? Priset beräknas enligt antal bitar och design, men kom ihåg att vi har något för samtliga portmonnäer! Beställ er prisvärda bröllopstårta till Västerås här!
Söker ni efter en bröllopstårta i flera våningar till ert bröllop i Västerås? Bland våra flervånings-bröllopstårtor hittar ni bl.a den oerhört populära White Wedding bröllopstårtan. Tårtan kan beställas i två eller tre våningar och bjuder på upp till 120 bitar. Bland de bästsäljar-bröllopstårtorna i Västerås hittar du även den eleganta Pink Wedding bröllopstårtan. Med sina vackra rosa dekorationer och sin goda marsipan blir tårtan ett riktigt blickfång på festbordet. Matcha de rosa dekorationerna med marsipanrosor eller varför inte äkta blommor. Fråga din bröllopsflorist om tips och råd!

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.