Skip to Store Area:

Meny Överblick
 

Beställ er bröllopstårta online

Vi rekommenderar starkt att ni beställer bröllopstårtan till en dag innan (t.ex. torsdagen om bröllopet är på lördagen eller söndagen), så att ni har god marginal. Det är uppskattat av cateringfirman eller de som håller i maten till ert bröllop att de vet var de har allt och kan planera servering mm. Det är väldigt sällan något går fel med våra expressleveranser men den minimala risken att en kurirbil får punka eller dylikt finns där. Till ett bröllop får det bara inte hända men beställer ni en dag innan, hinner vi i värsta fall fixa en ny till dagen efter (till fredagen i detta fall) :)

Deluxe Cupcakes, 9 st
(92)
White Wedding Bröllopstårta
(102)
Deluxetårta i flera färger
(5)
Classic Wedding Bröllopstårta
Cherry Blossom Bröllopstårta
(5)
Pink Wedding Bröllopstårta
(1)
Dekorationsset, Bröllop
(1)
Vintage Chic Bröllopstårta
Vintage Black & White Bröllopstårta
(176)
Tårtsmakprover

Beställ bröllopstårtan online

Vi är glada över att äntligen få presentera våra mästerverk - bröllopstårtor! Här finner ni en extraordinär blandning av visuell och smakfull elegans. Hur otroligt det än låter så kan ni få bröllopstårtor i flera våningar levererade i våra unika förpackningar, enkelt och i god tid till ert bröllop.

Från oss får ni inte bara en stilig och klassisk bröllopstårta, utan också tack vare vår speciella livsmedelstryck, möjlighet att lägga till något som gör just er tårta till något alldeles unikt och personligt. Som något alldeles speciellt erbjuder vi numera även brudgumstårtor. Vi på dintårta.se har tagit fasta på den amerikanska traditionen med brudgumstårta eller s.k. Groom's cake. Särskilt rekommenderar vi våra tårtor i form av en smoking. Slutligen har vi även vackra tårtor för bröllopsårsdagar och jubileum. Firar ni kanske silverbröllop, guldbröllop eller platinabröllop? Bland dessa tårtor är våra fototårtor med bröllpsfotografier väldigt populära.

Är ni sugna på att provsmaka våra tårtor innan bröllopet? Inga problem! Här kan ni beställa tårtsmakprover, naturligtvis med leverans direkt till dörren! Ni kan välja mellan fem olika himmelskt goda smaker inför den stora dagen. För den som av olika skäl önskar glutenfritt erbjuder vi naturligtvis även glutenfria tårtor och bakverk till bröllopsfesten. För att kunna ge er bästa service inför bröllopet rekommenderar vi att ni i förväg kontaktar oss direkt med era frågor. Vi finns tillgängliga på e-mail: kundtjanst@dintarta.se samt telefon: 08-634 30 30

Vill ni även kanske hitta olika tårtdekorationer som kan passa till tårtan? Klicka här och finn det du söker! Vi rekommenderar även att låta dig inspireras av våra kunder som varje vecka skickar oss underbara bilder på sina vackra tårtor. Här hittar du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)

Har ni ytterligare önskemål eller synpunkter välkomnar vi er att kontakta oss - vi ser fram emot att ta del av era idéer! Tillsammans hittar vi en lösning :)

OBS! Vi rekommenderar varmt att ni beställer bröllopstårtan till en vardag innan (t.ex. torsdagen om bröllopet är på lördag eller söndag), så att ni har god marginal gällande leverans. Det är uppskattat av restaurangpersonalen eller cateringfirman som håller i maten till ert bröllop att de vet var de har allt och kan planera servering mm i förväg. Det är mycket sällan något går fel med våra expressleveranser men den minimala risken att en kurirbil får punka eller dylikt finns där. Till ert bröllop får det bara inte hända men beställer ni en vardag innan, hinner vi i värsta fall fixa en ny tårta till dagen efter (till fredagen i detta fall) ifall oturen är framme.