Skip to Store Area:

Meny Överblick
 

Beställ er bröllopstårta online!

Vi rekommenderar starkt att ni beställer bröllopstårtan till en dag innan (t.ex. torsdagen om bröllopet är på lördagen eller söndagen), så att ni har god marginal. Det är uppskattat av cateringfirman eller de som håller i maten till ert bröllop att de vet var de har allt och kan planera servering mm. Det är väldigt sällan något går fel med våra expressleveranser men den minimala risken att en kurirbil får punka eller dylikt finns där. Till ett bröllop får det bara inte hända men beställer ni en dag innan, hinner vi i värsta fall fixa en ny till dagen efter (till fredagen i detta fall) :)

(76)
White Wedding Bröllopstårta
(90)
Deluxetårta i flera färger
(4)
Classic Wedding Bröllopstårta
Cherry Blossom Bröllopstårta
(5)
Pink Wedding Bröllopstårta
(1)
Dekorationsset, Bröllop
(1)
Vintage Chic Bröllopstårta
Vintage Black & White Bröllopstårta
(164)
Tårtsmakprover
(32)
Förlovningstårta med ringar

Bröllopstårtor online!

Vi är glada över att äntligen få presentera våra mästerverk - bröllopstårtor! Här finner ni en extraordinär blandning av visuell och smakfull elegans. Hur otroligt det än låter så kan ni få bröllopstårtor i flera våningar levererade i våra unika förpackningar, enkelt och i god tid till ert bröllop.

Från oss får ni inte bara en stilig och klassisk bröllopstårta, utan också tack vare vår speciella livsmedelstryck, möjlighet att lägga till något som gör just er tårta till något alldeles unikt och personligt. Som något alldeles speciellt erbjuder vi numera bröllopsgäster: brudgumstårtor. Vi på dintårta.se har tagit fasta på den amerikanska traditionen med brudgumstårta eller s.k. Groom's cake. Särskilt rekommenderar vi våra tårtor i form av en smoking. Slutligen har vi även vackra tårtor för bröllopsårsdagar och jubileum. Firar ni kanske silverbröllop, guldbröllop eller platinabröllop?. Bland dessa tårtor är våra fototårtor med bröllpsfotografier väldigt populära.

Är ni sugna på att provsmaka våra tårtor? Inga problem! Här kan ni beställa tårtprover, naturligtvis med leverans direkt till dörren! Ni har att välja mellan 5 olika himmelskt goda smaker inför den stora dagen. Och så finns det ju dem som är allergiska! Glutenfritt alternativt har vi på alla våra bröllopstårtor. För att kunna ge er bästa service inför bröllopet rekommenderar vi att ni i förväg kontaktar oss direkt med era frågor. Vi finns tillgängliga på e-mail: kundtjanst@dintarta.se samt telefon: 08-634 30 30

Vill ni även kanske hitta olika tårtdekorationer som kan passa till tårtan? Klicka här och hitta det du söker! Vi rekommenderar även att låta dig inspireras av våra kunder som varje vecka skickar oss underbara bilder på deras kreativa tårtor Här hittar du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)

Har ni ytterligare önskemål eller synpunkter välkomnar vi er att kontakta oss - vi ser fram emot att ta del av era idéer! Tillsammans hittar vi en lösning :)