Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Jubileumstårtor till årsdagen

Fira med tårta på bröllopsdagen


(76)
Förlovningstårta med ringar
(29)
Brudtårta i hjärtform
Deluxe Cupcakes, 9 st
(7)
Black smoking tårta - Hjärta
(270)
Deluxetårta i flera färger
(24)
Rosa rostårta
(88)
Bröllopsfoto tårta
Vit smoking tårta - Hjärta
(13)
Uli Stein - kärlekstårta

Beställ en lyxig tårta till årsdagen

Bröllopsdagar firar man för att påminna sig om anledningen till att man gift sig och valt att spendera resten av livet med varandra. Alla bröllopsdagar har ett namn och gamla traditioner säger att mannen ska ge sin hustrun en gåva av just detta material. I dag är det lika vanligt att även kvinnan ger mannen en gåva på bröllopsdagen. Låt oss hjälpa er med en himmelskt god tårta att fira denna härliga dag med!

Vi har tårtor till varje fest. Firar ni årsdag snart och söker en passande tårta, då har ni kommit rätt! Oavsett om det är bomullsbröllop (1 år), sidenbröllop (12 år) eller sammetsbröllop (24 år) ni firar i år så bör det firas med tårta! Inte minst om det är sockerbröllop ni firar (gifta i 6 år), då är det naturligtvis en söt och tjusig tårta som blir kronan på verket! ;)

Vill du även kanske hitta olika tårtdekorationer som kan passa till tårtan? Klicka här och hitta det du söker! Vi rekommenderar även att låta dig inspireras av våra kunder som varje vecka skickar oss underbara bilder på deras kalas och överraskningar. Här hittar du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)