Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Macarons de Cologne

Beställ Macarons online!


(56)
Macarons de Cologne (16 Stycken)
(41)
Macarons med Logotyp (16 Stycken)

Macarons de Cologne med tryck eller "au naturel" - beställ här!

De läckra franska specialiteterna, nu finns de äntligen hos oss! Handgjorda ädla macarons från Köln i en fin låda innehållande en blandning av följande sex smaker: pistage, choklad, vanilj, citron, hallon och kaffe.

Den tjusiga blandningen av macarons levereras i våra fina presentförpackning. Perfekt att ställa fram på bordet som ett fint bakverk till fikat.

Det perfekta tilltugget som kommer uppskattas minst lika mycket på födelsedagskalaset, namngivningen och babyshowern som på företagseventet eller champagnelunchen. Gör dina macarons extra personliga med er företagslogga eller varför inte dina egna initialer? macaronsen passar minst lika bra som en härlig give away, som snacks på en lansering, mässa eller konferens som till de mer privata tillställningarna (ex. kalas, dop och bröllop). Du kan välja att ladda upp er företagslogga eller annat valfritt motiv och få det tryckt på ett emblem som fästs på dina macarons alternativt beställa macaronsen precis som de är! :) Macaronsen levereras i set om 16 stycken och är omsorgsfullt förpackade i en tjusig ask - Perfekta att skicka iväg som en gåva på posten till vänner eller företagskunder i hela Sverige (från Malmö, Stockholm och Göteborg till Haparanda).

Hittade du inte vad du letade efter? Kolla in våra populära Cake-Pops »

OBS: För att uppnå optimalt tryckresultat på era macarons med logga / emblem, välj gärna en högupplöst bild med färre detaljer då tryckytan är begränsad.