Skip to Store Area:

Meny Överblick

Företagstårtor och bakverk: Er logotyp på din tårta som företagspresent!

Vill du överraska dina kunder, partners eller kollegor? Våra bakverk med tryckta bildmotiv lämpar sig perfekt för detta! Oavsett om det är till en födelsedag, ett företagsevenemang eller en mässa - ett tjusigt bakverk med ert egna motiv eller företagslogotyp hamnar garanterat i blickfånget!

Intresserad? För ett personligt samtal eller förfrågan, kontakta oss gärna på 08-634 30 30 alternativt kundtjanst@dintarta.se :)

Fika till varje Fredagsmöte? Ta en titt på våra Fredagsfika-paket här!»

Logotyptårta S - 20 x 14 cm
Logotyptårta M - 25 x 17 cm
Logotyptårta L - 40 x 30 cm
Logotyptårta i hjärtform
Macarons med Logotyp (16 Stycken)
299 kr *
Köp MacaronsKöp Macarons
Tillfälligt slutsåld
Cupcakes med logotyp (9 st)
Brownies med logotyp (15 st)
Munsbitar med logotyp (15 st)
Cake-Pops med Logotyp, Mörk- & Vit Chok...
299 kr *
Köp cake-popsKöp cake-pops
Tillfälligt slutsåld
0-9
Siffertårta i valfri färg


Tårtor och andra bakverk till Jubileum, Mässor, Events och mycket mer!

Vi erbjuder er att designa er helt egna produkt. Passande till ert tillfälle och med vår kunskap i grunden som garant för en kvalitativ upplevelse och ett budskap som man minns. Följande tjänster är speciellt för företag:

Produkter: förutom tryck med din design på tårtor, cupcakes, sockerkakor, brownies och macarons i standardstorlekar, kan vi även producera väldigt stora, liksom mindre, specialstorlekar. Allt från en enorm eventtårta till företagsfesten till enskilt förpackade cupcakes som personlig present till varje gäst.

Motiv/Tryck: Loggor, eget motiv, slogans eller textmeddelande – du är helt fri att göra vad du vil i din tårtdesign. Vi kan trycka på Odenses marsipan såväl som deras vita fondant (även kallat Sugar Paste).

Skräddarsytt: Vi erbjuder ett brett sortiment av skräddarsydda anpassningar allt från motiv, form, smaker, storlekar, antal, bilagor och design av förpackning. I alla led kan vi skräddarsy efter era individuella önskemål.

Personlig rådgivning: Vid företagsbeställningar står vi till tjänst med en medarbetare som blir din personlig rådgivare under hela ert projekt. Han/hon ger tips kring vårt sortiment, kommer med förslag till designen och vägleder er genom hela beställningen, från första samtalet till sista leverans och utvärdering efter återkoppling från era kunder.

Kvalitet: Våra bakverk bakas färska och förbereds med mycket kärlek. Innan något lämnar vår produktion så ses varje bakverk av minst tre personer, för att säkra varans kvalitet. Vi ställer även högsta kvalitetskraven på oss självs och våra leverantörer, för att leva upp till förväntningarna och motsvara våra kunders önskemål.

Leverans: Vid stora beställningar erbjuder vi även personlig leverans till önskat datum och angiven tidpunkt. Utöver leverans i Sverige skickar vi även inom hela EU med samma punktlighet och höga standard.

Titta gärna igenom våra case, för att se vad andra kunder gjort. Är du inte övertygad, så rekommenderar vi er även att läsa våra fina kundreferenser.