Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Företagstårtor

Företagstårtor

Höjdpunkten på ert företagsevent!

Beställ allt från 1 till 10.000 bakverk
Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag!
Expressleverans till nästa dag över hela Europa!
10 års erfarenhet med över 20.000 företagskunder!

Klicka här för att få en blixtsnabb offert:

Eller kontakta oss direkt:
0221/46751647
b2b@dintarta.se
Eller kontakta oss direkt: 08-634 30 30
eller per E-Mail b2b@dintarta.se

Så här säger våra kunder

 • Jag beställde fototårtor till alla våra varuhus från norr till södra Sverige till ett speciellt event, av dintarta.se.

  Jag fick en fantastisk hjälp och service med allt från offert, bild och leverans. När tårtorna riskerade att inte komma fram i tid till huvudkontoret hjälpte Johanna till att kontakta chauffören och såg till att de kom fram i god tid. Jag kan verkligen rekommendera dintarta.se och kommer själv använda dem igen när det blir tillfälle att fira.

  Camilla Silfverberg, K-Rauta

 • Vi använder oss av dintårta.se oavsett om det gäller årsdagar eller lansering av ny produkt. De har något för varje tillfälle!

  Vi beställer för olika evenemang i våra butiker och är mycket nöjda. Bakverk som levereras med vår logotyp är alltid en blickfångare vid varje event och tack vare DinTårta får vi alltid uppskattad feedback från våra besökare.

  Yvonne Pechtold, Adidas

 • Höjdpunkten varje fredag är leveransen från dintårta.se!

  Med olika bakverk och smaker varje vecka har vi en uppskattad fikastund på kontoret. Snyggt att få våra varumärken som logga på bakverken, och förpackningen i sig sluter cirkeln i en läcker och tillfredsställande upplevelse!

  Rickard Svensson, SAB Miller

 • De arbetar snabbt, pålitligt och är kända för sin punktlighet

  Våra kunder förväntar sig flexibilitet, handlingskraft och korta beslutsvägar. Precis dessa egenskaper förväntar vi oss även från våra partners. DinTårta lever upp till dessa anspråk. Det som gjort extra intryck på mig är att dinTårta snabbt kan förverkliga stora beställningar. Dom arbetar snabbt, pålitligt och utmärker sig genom absolut punktlighet. Sådana partners behöver vi. .

  Miriam Münch, PR-Agentur Edelman

 • Dintårta.se var fantastiska att jobba med då de förde enkel och tydlig kommunikation

  Då jag jobbar i den snabba och föränderliga eventbranschen är det viktigt att jobba med rätt leverantörer. dintårta.se var fantastiska att jobba med då de förde enkel och tydlig kommunikation, var delaktiga i den kreativa processen samt var snabba med både beställning och leverans. Extra plus är att tårtorna inte behöver stå i kylskåp hela dagen, vilket eliminerar eventuella logistiska problem. Jag kommer fortsätta beställa från dintårta.se till många fler gäster då tårtor har en så underskattad humörhöjande faktor.

  Amanda Öqvist, Out of Office International AB


Snygga och goda företagsgåvor med logotyp

Vårt mål är att kombinera kreativitet med njutning och göra våra företagsgåvor till en speciell upplevelse. För att uppnå detta använder vi bara de bästa ingredienserna och förbereder varje bakverk med extra mycket kärlek.

Ge bort en extra god julgåva

Vill du ge dina kunder och kollegor en speciell julhälsning? Här hittar du ett stort urval av mumsiga julbakverk: Cake-pops med julmotiv, Logotyptårta och bakverk med pepparkakssmak, Tomtetårtor och mycket mer.

Tårtor för varje tillfälle

Våra utsökta bakverk är perfekta för årsdagar, produktlanseringar, födelsedagar, mässor eller som tack. En blickfångare vid varje event och en rolig och god gåva till kunder och kollegor.

Brandade tårtkartonger

Vi erbjuder ett brett sortiment av skräddarsydda lösningar. Allt från motiv, smak, stickers, silkespapper, personliga brev och design av tårtkartong. I alla led kan vi skräddarsy efter era önskemål.


(72)
Logotyptårta rektangulär
(20)
Rund logotyptårta
(2)
Logotyptårta i hjärtform
Deluxe Logotyptårta
Cookie-Cake med logotyp
(6)
Cupcakes med logotyp (9 st)
(12)
Brownies med logotyp (15 st)
(61)
Macarons med Logotyp (16 Stycken)
(6)
Munsbitar med logotyp (15 st)
(12)
Cake-Pops med Logotyp, Mörk- & Vit Choklad...


Tårtor och andra bakverk till Jubileum, Mässor, Events och mycket mer!

Vi erbjuder er att designa er helt egna produkt. Passande till ert tillfälle och med vår kunskap i grunden som garant för en kvalitativ upplevelse och ett budskap som man minns.

Följande tjänster är speciellt för företag:

Produkter: förutom tryck med din design på tårtor, cupcakes, sockerkakor, brownies och macarons i standardstorlekar, kan vi även producera väldigt stora, liksom mindre, specialstorlekar. Allt från en enorm eventtårta till företagsfesten till enskilt förpackade cupcakes som personlig present till varje gäst.

Motiv/Tryck: Loggor, eget motiv, slogans eller textmeddelande – du är helt fri att göra vad du vil i din tårtdesign. Vi kan trycka på Odenses marsipan såväl som deras vita fondant (även kallat Sugar Paste).

Skräddarsytt: Vi erbjuder ett brett sortiment av skräddarsydda anpassningar allt från motiv, form, smaker, storlekar, antal, bilagor och design av förpackning. I alla led kan vi skräddarsy efter era individuella önskemål.

Personlig rådgivning: Vid företagsbeställningar står vi till tjänst med en medarbetare som blir din personlig rådgivare under hela ert projekt. Han/hon ger tips kring vårt sortiment, kommer med förslag till designen och vägleder er genom hela beställningen, från första samtalet till sista leverans och utvärdering efter återkoppling från era kunder.

Kvalitet: Våra bakverk bakas färska och förbereds med mycket kärlek. Innan något lämnar vår produktion så ses varje bakverk av minst tre personer, för att säkra varans kvalitet. Vi ställer även högsta kvalitetskraven på oss självs och våra leverantörer, för att leva upp till förväntningarna och motsvara våra kunders önskemål.

Leverans: Vid stora beställningar erbjuder vi även personlig leverans till önskat datum och angiven tidpunkt. Utöver leverans i Sverige skickar vi även inom hela EU med samma punktlighet och höga standard.

Titta gärna igenom våra case, för att se vad andra kunder gjort. Är du inte övertygad, så rekommenderar vi er även att läsa våra fina kundreferenser.