Skip to Store Area:

Du har ingen artikel i varukorgen

  Företagstårtor

Företagstårtor och bakverk: Er logotyp på din tårta som företagspresent!

Vill du överraska dina kunder, partners eller kollegor? Våra bakverk med tryckta bildmotiv lämpar sig perfekt för detta! Oavsett om det är till en födelsedag, ett företagsevenemang eller en mässa - ett tjusigt bakverk med ert egna motiv eller företagslogotyp hamnar garanterat i blickfånget!

Fika till varje Fredagsmöte? Ta en titt på våra Fredagsfika-paket här!


Vi erbjuder er att designa er helt egna produkt. Passande till ert tillfälle och med vår kunskap i grunden som garant för en kvalitativ upplevelse och ett budskap som man minns. Följande tjänster är speciellt för företag:

Produkter: förutom tryck med din design på tårtor, cupcakes, sockerkakor, brownies och macarons i standardstorlekar, kan vi även producera väldigt stora, liksom mindre, specialstorlekar. Allt från en enorm eventtårta till företagsfesten till enskilt förpackade cupcakes som personlig present till varje gäst.

Motiv/Tryck: Loggor, eget motiv, slogans eller textmeddelande – du är helt fri att göra vad du vil i din tårtdesign. Vi kan trycka på Odenses marsipan såväl som deras vita fondant (även kallat Sugar Paste).

Skräddarsytt: Vi erbjuder ett brett sortiment av skräddarsydda anpassningar allt från motiv, form, smaker, storlekar, antal, bilagor och design av förpackning. I alla led kan vi skräddarsy efter era individuella önskemål.

Personlig rådgivning: Vid företagsbeställningar står vi till tjänst med en medarbetare som blir din personlig rådgivare under hela ert projekt. Han/hon ger tips kring vårt sortiment, kommer med förslag till designen och vägleder er genom hela beställningen, från första samtalet till sista leverans och utvärdering efter återkoppling från era kunder.

Kvalitet: Våra bakverk bakas färska och förbereds med mycket kärlek. Innan något lämnar vår produktion så ses varje bakverk av minst tre personer, för att säkra varans kvalitet. Vi ställer även högsta kvalitetskraven på oss självs och våra leverantörer, för att leva upp till förväntningarna och motsvara våra kunders önskemål.

Leverans: Vid stora beställningar erbjuder vi även personlig leverans till önskat datum och angiven tidpunkt. Utöver leverans i Sverige skickar vi även inom hela EU med samma punktlighet och höga standard.

Titta gärna igenom våra case, för att se vad andra kunder gjort. Är du inte övertygad, så rekommenderar vi er även att läsa våra fina kundreferenser.Kontaktformulär

Intresserad? För ett personligt samtal eller förfrågan, kontakta oss gärna på 08-634 30 30 alternativt skriv ett meddelande till oss nedan:

Kontaktinformation


* Obligatoriska fält