Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Företagstårtor

Företagstårtor

Höjdpunkten på ert företagsevent!

Beställ allt från 1 till 10.000 bakverk
Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag!
Expressleverans till nästa dag över hela Europa!
10 års erfarenhet med över 20.000 företagskunder!

Klicka här för att få en blixtsnabb offert:

Eller kontakta oss direkt:
0221/46751647
b2b@dintarta.se
Eller kontakta oss direkt: 08-634 30 30
eller per E-Mail b2b@dintarta.se

Så här säger våra kunder

 • Jag beställde fototårtor till alla våra varuhus från norr till södra Sverige till ett speciellt event, av dintarta.se.

  Jag fick en fantastisk hjälp och service med allt från offert, bild och leverans. När tårtorna riskerade att inte komma fram i tid till huvudkontoret hjälpte Johanna till att kontakta chauffören och såg till att de kom fram i god tid. Jag kan verkligen rekommendera dintarta.se och kommer själv använda dem igen när det blir tillfälle att fira.

  Camilla Silfverberg, K-Rauta

 • Vi använder oss av dintårta.se oavsett om det gäller årsdagar eller lansering av ny produkt. De har något för varje tillfälle!

  Vi beställer för olika evenemang i våra butiker och är mycket nöjda. Bakverk som levereras med vår logotyp är alltid en blickfångare vid varje event och tack vare DinTårta får vi alltid uppskattad feedback från våra besökare.

  Yvonne Pechtold, Adidas

 • Höjdpunkten varje fredag är leveransen från dintårta.se!

  Med olika bakverk och smaker varje vecka har vi en uppskattad fikastund på kontoret. Snyggt att få våra varumärken som logga på bakverken, och förpackningen i sig sluter cirkeln i en läcker och tillfredsställande upplevelse!

  Rickard Svensson, SAB Miller

 • Dintårta.se var fantastiska att jobba med då de förde enkel och tydlig kommunikation

  Då jag jobbar i den snabba och föränderliga eventbranschen är det viktigt att jobba med rätt leverantörer. dintårta.se var fantastiska att jobba med då de förde enkel och tydlig kommunikation, var delaktiga i den kreativa processen samt var snabba med både beställning och leverans. Extra plus är att tårtorna inte behöver stå i kylskåp hela dagen, vilket eliminerar eventuella logistiska problem. Jag kommer fortsätta beställa från dintårta.se till många fler gäster då tårtor har en så underskattad humörhöjande faktor.

  Amanda Öqvist, Out of Office International AB

 • Cupcakes med logotyper från våra största format till Sundsvallskontoret.

  Jag har använt mig av Dintårta under ett flertal gånger runt om i hela Sverige och varje gång blir jag bemött på bästa sätt, oavsett om det är med kort varsel eller om vi har specifika önskemål på smak och utseende. Jag får alltid känslan av att ”vi löser allt” och det är otroligt snabba svar via mailkontakt under beställningarna. Kort och gott - enkelt, snabbt och superbra service! För att inte glömma, väldigt goda bakelser.

  Emelie Olofsson, TV4


Snygga och goda företagsgåvor med logotyp

Vårt mål är att kombinera kreativitet med njutning och göra våra företagsgåvor till en speciell upplevelse. För att uppnå detta använder vi bara de bästa ingredienserna och förbereder varje bakverk med extra mycket kärlek.

Home-Office? Inga problem!

För alla dem som arbetar hemifrån och förtjänar lite extra uppskattning, så kan våra produkter liva upp i de värsta av tider. Det kan vara minst lika viktigt om inte viktigare att visa uppskattning för era medarbetare eller kunder och en tårta eller bakverk är aldrig fel. Tänk er att vid nästa online konferens kan ni alla avnjuta en god tårtbit tillsammans!

Säg tack med en tårta!

Det finns många individer såsom kollegor, vänner, släktingar och anställda som går till jobbet varje dag för att se till så samhället inte går under. Tänk på alla de som jobbar på sjukhus, apotek, livsmedelsaffär, vårdhem, polisenheten och brandkåren. De har inget val än att kämpa vidare för oss alla och förtjänar inget annat än att bli uppvaktade och uppskattade så mycket som det bara går!

Vår leveranspartner DHL

Vi är enormt stolta att få arbeta med DHL som fortfarande levererar vår produkt hela vägen fram till kunden oavsett omständigheter. Vi packar tårtorna med stor omsorg och har skräddarsydda kartonger som håller tårtorna och bakverken på plats hela vägen från vårt bageri fram till er dörr!


(96)
Logotyptårta rektangulär
(33)
Rund logotyptårta
(4)
Logotyptårta i hjärtform
Deluxe Logotyptårta
Cookie-Cake med logotyp
NY!
Kvadratiska motivkakor (12 Styck)
NY!
Runda motivkakor (12 Stycken)
NY!
Hjärtformade motivkakor (12 Styck)
0-9
(12)
Siffertårta i valfri färg
10-99
(72)
Dubbel siffertårta, valfri färg


Tårtor och andra bakverk till Jubileum, Mässor, Events och mycket mer!

Vi erbjuder er att designa er helt egna produkt. Passande till ert tillfälle och med vår kunskap i grunden som garant för en kvalitativ upplevelse och ett budskap som man minns.

Följande tjänster är speciellt för företag Vi erbjuder företag möjlighet att designa tårtor och bakverk och skräddarsy dem efter deras egna behov. Vi assisterar dig från ruta ett i er förfrågan hela vägen fram till leverans av produkten, med vår expertis får ni den hjälpen ni behöver för att få en produkt med högsta kvalitet utifrån era önskningar. Vi har möjligheten att printa er logga på tårtor, macarons, brownies, cake-pops och cupcakes. Vi erbjuder både runda och fyrkantiga företagstårtor för att de ska passa er logga på bästa sätt. Det går även att rotera och placera loggan precis som ni önskar. Våra grafiker gör det möjligt att få se en prototyp på hur er logga kommer se ut på era tårtor, eller om det finns tid så har vi möjlighet att skicka ut en färdigproducerad tårta där ni själva kan se på första hand samt avnjuta så att ni är säkra på att era företagstårtor motsvarar de varumärke ni representerar. Våra tårtor är idealiska för många olika tillfällen, till exempel vid företagsjubileum, affärsuppgörelser, mässor och andra PR tillfällen eller som ett tack för ett lyckat samarbete med en kund/partner eller varför inte tacka era hårt arbetande kollegor för ett lyckat år, Det är aldrig fel att fira med tårta! Det som gör oss ledande i branschen är att vi kan producera större kvantiteter med leverans till flera olika adresser utan att kompromissa kvaliteten hos vår produkt. Alla våra produkter tillverkas av våra konditormästare och på förfrågan av kunden så de är alltid rykande färska vid leverans. Är ni ute efter något lite extra speciellt för att imponera vid nästa firande, då har ni kommit rätt!

Produkter: Förutom tryck med din design på tårtor, cupcakes, sockerkakor, brownies och macarons i standardstorlekar, kan vi även producera väldigt stora, liksom mindre, specialstorlekar. Allt från en enorm eventtårta till företagsfesten till enskilt förpackade cupcakes som personlig present till varje gäst. För företagskunder förstår vi att det är minst lika viktigt att konceptet är slagkraftigt precis som kvaliteten på produkten, därför erbjuder vi allt ifrån en egendesignad tårtlåda till silkespapper i företagsfärgerna vi kan till och med fixa så att klistermärket som håller ihop locket har er logga på sig. För att skapa ett mer slående koncept krävs det självklart mer planering och tid, samt att beställningen uppfyller en viss kvantitet. Vi tar ingen för givet, en företagstårta är lika viktigt att få till som hundra och vårt mål är att alla företagskunder ska vara stolta över att representeras av vår produkt! De rektangulära logotyptårtorna finns i tre olika storlekar: Small (20x14 cm) för 8 portioner, Medium (25x17 cm) för 15 portioner och Large (40x30 cm) för 48 portioner. Om en rund tårta passar din logga eller motiv bättre har vi också tre olika storlekar för våra runda tårtor. De kommer i Small (18 cm ø) med 8 bitar, medium (26 cm ø) med 20 bitar och large (36 cm ø) med 41 bitar.

Individualisering: Logga, eget motiv, slogans eller textmeddelande – du är helt fri att göra vad du vill i din tårtdesign. Vi kan trycka på Odenses marsipan såväl som deras vita fondant (även kallat Sugar Paste). Vårt mål är att kombinera kreativitet och njutning och göra våra företagspresenter till en upplevelse. Vi lyssnar på ert önskemål och kommer göra vårt yttersta för att tillgodose er så den slutliga produkten blir precis som önskat. Till och med små detaljer, som klistermärken med din egen logotyp, är möjliga och även det fina silkespappret vilket tårtan är inlindat i kan beställas i önskad färg. Det skapar en högkvalitativ och extraordinär gåva som kommer att glädja er och era kunder! Vill du prova ut din produkt innan ni skickar den till kunden är det inga problem! Vi skickar gärna dina smakprover även med din individuella logga - så att du får ett omfattande intryck av hela produkten, inte bara när det gäller smak, utan också visuellt och kan testa rätt kombination för dig och välja er favorit med dina kollegor.

Hållbarhet och frakt: Hållbarheten för våra tårtor är 10 dagar, så de kan skickas över hela Europa och med våra många olika smaker finns det definitivt något för alla! Vi har själva utvecklat en tårtlåda som säkerställer kvaliteten genom hela leveransen från vårt bageri till er dörr. Lådan håller tårtan på plats oavsett om lådan är på sidan eller upp och ned. Vi plastar personligen in tårtan innan leverans så den behåller sin färska känsla hela vägen fram till kunden öppnar lådan, och som sagt har en hållbarhet på 10 dagar så den kan njutas av flera dagar i rad. Vår leverans partner är DHL och vi använder oss av deras express leverans, vilket medför att till de flesta adress runt om i Sverige kan vi leverera till redan dagen efter produktion. Vid adresser som DHL anser är avlägsna medför det en dag extra i leverans och är adressen för långt från en leveransanläggning så det blir mer än en dag i leverans så kan vi tyvärr inte leverera till denna adress, men var inte orolig vi hjälper dig hitta en leveranspunkt nära dig. Eftersom vi skickar tårtor över hela Sverige blir vår klimatpåverkan ett problem som vi också har tacklat. Det är nämligen så att vi också använder oss av DHLs GO Green initiativ, vilket innebär att vi koldioxid kompenserar varje leverans genom att investera den totala kostnaden av utsläppet för leveransen i projekt som värnar om vår miljö och förebygger klimatpåverkan.

Personlig rådgivning: Vid företagsbeställningar står vi till tjänst med en medarbetare som blir din personlig rådgivare under hela ert projekt. vi ger tips kring vårt sortiment, kommer med förslag till designen och vägleder er genom hela beställningen, från första samtalet till sista leverans och utvärdering efter återkoppling från era kunder. Med över 10 år i branschen kan vi hjälpa dig och vet vad som funkar och vilka fallgropar man ska undvika. Vi kan även hjälpa till med inspiration och hitta lösningar som kanske inte är uppenbara från början. När loggan är klar och kunden har bestämt sig för smak så behöver vi bara veta vilket datum och vart tårtorna ska levereras så fixar vi resten och ni kan luta er tillbaka och vänta på att tårtan kommer levererat till er dörr. Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan 09-17 och ni kan nå oss på telefon: 086343030 eller mejl in till oss på: kundtjanst@dintarta.se. Vi svarar på mejl så fort vi kan!

Kvalitet: Våra bakverk bakas färska och förbereds med mycket kärlek. Innan något lämnar vår produktion så ses varje bakverk av minst tre personer, för att säkra varans kvalitet. Vi ställer även högsta kvalitetskraven på oss självs och våra leverantörer, för att leva upp till förväntningarna och motsvara våra kunders önskemål.

Leverans Vid stora beställningar erbjuder vi även personlig leverans till önskat datum och angiven tidpunkt. Utöver leverans i Sverige skickar vi även inom hela EU med samma punktlighet och höga standard.

Våra små läckerheter: För de läckra cupcakes trycker vi din logotyp på en 8,5 cm fondant. Den perfekta presenten på mässor och företagsfester, men de passar också bra som ett litet mellanmål vid ett viktigt kundmöte. Med denna smäckra, individualiserade uppmärksamhet kan du göra en perfekt start på fikat, som en konversation öppnare och den framgångsrika transaktionen kan firas direkt med en utsökt kopp kaffe och vårt bakverk. Naturligtvis kan du blanda smaker och motiv i ditt paket med cupcakes. Vi kan också skapa ett personligt gratulationskort där ni kan skicka en hälsning på upp till 300 tecken. Våra trendiga cake-pops finns nu också med logotyp. Täckt med den finaste belgiska choklad, är tårtorna en godbit för ögonen och magen. Anpassa våra cake-pops med din logga och göra dina anställda och kunder nöjda. våra individuellt chokladtäckta cake-pops är också lämpliga som små gåvor och uppmärksamhet som du inte bara kan äta direkt utan också ta med hem, så de är särskilt lämpliga för mässor som give away eller perfekta vid fredagsfikat till en kopp kaffe. DU kan välja på att ha dem med bara choklad eller med kokosflingor och hasselnötter som pricken över i:et, men vi kan också använda samtliga andra dekorationer i färger som passar ert företag för att göra våra cake-pops till era cake-pops ! En söt kulinarisk glädje är också våra Macarons, även dessa finns i varianten med och utan logotyp. Vi anpassar den läckra franska specialiteten med din logotyp genom att klistra på en liten fondantcirkel med flytande choklad på Macaron. Perfekt som en kundgåva eller vid fikabordet, våra macarons är en läcker upplevelse för kunder och anställda. våra Macarons med logotypen är hållbara i upp till 4 veckor och finns i sex olika läckra smaker: citron, hallon, pistasch, latte macchiato, vanilj och choklad. Framför allt är de olika färgerna på våra macarons en riktigt blickfångare och det stora urvalet har något för varje smak, så du är garanterad att hålla dig i gott minne med dina kunder och affärspartners! Naturligtvis många andra bakverk - som tårtor eller brownies - med din logotyp möjlig. Du kan också kontakta oss för fler idéer!

Titta gärna igenom våracase, för att se vad andra kunder gjort. Är du inte övertygad, så rekommenderar vi er även att läsa våra fina kundreferenser.