Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Posttårtor

Vi bakar och skickar tårtorna till er och era kunder i hela Europa!


(101)
Logotyptårta rektangulär
(35)
Rund logotyptårta
(4)
Logotyptårta i hjärtform
Deluxe Logotyptårta
Cookie-Cake med logotyp
0-9
(12)
Siffertårta i valfri färg
10-99
(74)
Dubbel siffertårta, valfri färg
(378)
Tårta med silkesband
Röd tårta med tårtband
Svart tårta med tårtband

Beställ våra posttårtor så kan vi framhäva ert varumärke på finaste och godaste vis

Överraska kunder och kollegor med en härlig tårta på posten! Välj bland de fyra tårtsmakerna; citroncreme med lemoncurd, fyllig chokladcreme, vaniljbotten med halloncreme & chunky körsbärscreme, ladda upp er företagslogga eller annat motiv vi fotoverktyget och välj sedan leveransdag- och adress i kassan så bakar och skickar vi tårtorna åt er!

Dintårtas tårtrecept grundas i den engelska tårttraditionen, där en av grundtankarna är att man skall kunna dekorera tårtorna under längre tid (läs gärna mer om recepten här). Detta möjliggörs genom att man bakar med råvaror som inte behöver kylas samt väljer bort vissa livsmedel som snabbt kan härskna, såsom grädde med mera. En stor fördel med receptens goda hållbarhet är alltså att vi, med hjälp av vår leveranspartner DHL Express, kan från det egna bageriet i Köln skicka bakverk till sötsugna kunder i hela Europa!

Förutom det egna bildtrycket på marsipantårtorna har man vid de lite större beställningarna möjlighet att sätta en extra personlig prägel på själva paketeringen av bakverken. Vad sägs om helbrandade tårtförpackningar med ert företags logotyp eller silkespapper i företagets signaturfärg? Hör gärna av er så kan vi bolla idéer om hur vi kan göra er tårtlevernas än mer speciell! :)