Gender Reveal tårtor

Här hittar ni allt ni behöver till er Gender Reveal!

Först och främst vill vi här på din tårta gratulera er, om ni har hittat hit till vår Gender Reveal kategori så är det någon ni känner som är gravid och det är vi väldigt glada över och vill hjälpa er fira på bästa sätt! Mänskligheten har länge firat graviditet med lite extra glädje och det är inte så konstigt då vi är beroende av nytt liv för att överleva. Ett sätt att fira detta och dela glädjen med vänner och familj är nu genom en Gender Reveal. Om ni är främmande till konceptet så är det en fest där man tillsammans med vänner och familj tillsammans avslöjar vilket kön det är på barnet. Det finns ballonger med olika färger konfetti inuti beroende på vilket kön det är. Men varför inte dela härliga cake-pops med era gäster och efter första tuggan så kommer det finnas en eller flera cake-pops med röd eller blå fyllning beroende på vilket kön det är. Vi har två olika sorters cake-pops för gender reveal, den första är SURPRISE Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl" (12 st) och SURPRISE Gender Reveal Cake-Pops "It's a Boy" (12 st) , dessa två kommer alltså med 11 cake-pops med ljus vaniljfyllning och en med röd eller blå. Det vill säga det blir lite av ett lotteri om vem som blir den lyckligt utvalda för att avslöja könet. Den andra varianten är en där alla 12 cake-pops är blåa eller röda så att ni alla tillsammans kan få avslöja könet! Eller om ni vill slå på stort så rekommenderar vi att ni ser över vår Deluxe Gender Reveal tårta. Här har vi skapat ett mästerverk som bygger på vår rainbow fyllning, där vi gömmer chokladpraliner i mitten av tårtan så när ni skär upp första biten så tumlar chokladpralinerna ut. För er gender reveal så kommer dessa chokladpraliner i två olika färger, ni välja mellan blåa eller röda chokladpraliner. Vi har även två olika smaker och storlekar att erbjuda så det finns något för alla olika tillfällen. Det bästa vid en större fest är så klart att kombinera vår tårta med våra cake-pops så att ni och era gäster får ett firande ni sent kommer glömma! .

Chubby Unicorn - Det är en flicka Cupcakes (9 Stück)
Chubby Unicorn - Det är en flicka Cupcakes (9 ...
319,00 kr
Chubby Unicorn - Det är en pojke cupcakes (9 stycken)
Chubby Unicorn - Det är en pojke cupcakes (9...
319,00 kr
Deluxe fototårta för könsavslöjande
Deluxe fototårta för könsavslöjande
629,00 kr
Deluxe gender reveal-tårta
Deluxe gender reveal-tårta
679,00 kr
SURPRISE Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl" (12 st)
SURPRISE Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl"...
339,00 kr
SURPRISE Gender Reveal Cake-Pops "It's a Boy" (12 st)
SURPRISE Gender Reveal Cake-Pops "It's a Boy" (12...
339,00 kr
Röda Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl" (12 st)
Röda Gender Reveal Cake-Pops "It's a Girl" (12...
339,00 kr
Blåa Gender Reveal Cake-Pops "It's a Boy" (12 st)
Blåa Gender Reveal Cake-Pops "It's a Boy" (12 st)
339,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

Gender Reveal och Baby Shower är något som hör ihop!

Det är många som kombinerar våra två stora fester som berör en graviditet i dagens samhälle, nämligen Gender Reveal och Baby Shower. En Baby Shower passar alltid in, man får paket, äta hur mycket tårta man vill och alla era vänner och familj är där för att fira er! Vi har flera härliga produkter ni kan köpa och kombinera fritt, här hittar ni vår Baby Shower kategori. Det vi kan vara helt säkra på är att det går inte att fira en graviditet för mycket, så unna er något alldeles extra. Alla våra produkter bakas för hand och på beställning så allt är rykande färskt när de kommer hem till er!

Säker leverans till er dörr!

Vi har vårt bageri i Tyskland då vi är en del av ett tyskt företag som skickar ut flera hundra tårtor per dag till nästan hela Europa, så ni är i säkra händer. Till majoriteten av Sverige så levererar vi ut tårtan dagen efter bakning. Det vill säga ni kan beställa till en fredag och då kommer tårtan bakas på torsdagen innan. Leveransen är via DHL och körs ut mellan 09-17 på den dagen ni väljer. Om ni är oroade över hur tårtan klarar sig under leveransen, så behöver ni inte oroa er något mer. Vi har utvecklat en tårtlåda där tårtan håller sig helt på en plats under hela leveransen och kommer fram lika fin som vi skickar den från bageriet. .

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.