Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Glutenfria tårtor

Glutenfria tårtor och bakverk

OBS! Tyvärr behöver vi hålla paus för en kort tid med att erbjuda glutenfria tårtor. Detta beror på att det råder platsbrist i bageriet just nu och vi har inte nog med utrymme till att baka glutenfria tårtor. Så snart vi flyttar till nya, större lokaler kommer vi att fortsätta erbjuda glutenfria tårtor. Bättre och godare än någonsin! Vi beklagar omplanering som detta medför.

Under tiden erbjuder vi goda, glutenfria munsbitar, som t.ex. macarons och glutenfria cake-pops :)

(126)
Macarons de Cologne (16 Stycken)
(71)
Macarons med Logotyp (16 Stycken)
(3)
Vegan Cake-Pops (12st)
(10)
Glutenfria Cake-Pops med choklad och (12...
319 kr *
Köp cake-popsKöp cake-pops
Tillfälligt slutsåld
Glutenfria Cake-Pops med Logotyp
359 kr *
Köp cake-popsKöp cake-pops
Tillfälligt slutsåld
NY!
Guldiga Jul-Macarons (16 styck)
245 kr *
Köp macaronsKöp macarons
Tillfälligt slutsåld
Tropisk Fototårta
Pastellrosa Fototårta
(295)
Enhörningstårta
(107)
"Keep Calm and.."-Tårta, rosa

Beställ glutenfria tårtor!

I vår nya kategori kan du nu beställa 100% glutenfria tårtor. Våra glutenfria tårtor tillverkas och packas under strikta regler i ett separat rum. Oavsett om det är en motivtårta eller fototårta så finns det ett glutenfritt alternativ. Med våra glutenfria tårtor får du en unik och speciell present till dina nära och kära. Lägg din order snabbt och enkelt och få den levererad bekvämt hem till dörren.

Så här fungerar det: Välj rätt tårta för ditt speciella tillfälle, och klicka sedan i smaken GLUTENFRI

Din design kommer att skrivas ut med karamellfärg på högkvalitativa Danska Odense marsipan. Varje tårta kärleksfullt producerad för hand och skickas i en specialdesignad förpackning så att den anländer säkert och färskt hem till dig. Våra glutenfria tårtor är inte bara den perfekta lösningen för den som har allergi, utan även för alla som önskar äta glutenfritt men inte vill avstå nöjet i att njuta av en läcker tårta. I de flesta av våra kategorier hittar du ett glutenfritt alternativ. Innehållsförteckningen för våra glutenfria tårtor hittar du här: här ».