Glutenfria tårtor

Glutenfria tårtor och bakverk

OBS! Tyvärr behöver vi hålla paus för en kort tid med att erbjuda glutenfria tårtor. Detta beror på att det råder platsbrist i bageriet just nu och vi har inte nog med utrymme till att baka glutenfria tårtor. Så snart vi flyttar till nya, större lokaler kommer vi att fortsätta erbjuda glutenfria tårtor. Bättre och godare än någonsin! Vi beklagar omplanering som detta medför.

Under tiden erbjuder vi goda, glutenfria munsbitar, som t.ex. macarons och glutenfria cake-pops :)
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Beställ glutenfria tårtor!

I vår nya kategori kan du nu beställa 100% glutenfria tårtor. Våra glutenfria tårtor tillverkas och packas under strikta regler i ett separat rum. Oavsett om det är en motivtårta eller fototårta så finns det ett glutenfritt alternativ. Med våra glutenfria tårtor får du en unik och speciell present till dina nära och kära. Lägg din order snabbt och enkelt och få den levererad bekvämt hem till dörren.

Så här fungerar det: Välj rätt tårta för ditt speciella tillfälle, och klicka sedan i smaken GLUTENFRI

Din design kommer att skrivas ut med karamellfärg på högkvalitativa Danska Odense marsipan. Varje tårta kärleksfullt producerad för hand och skickas i en specialdesignad förpackning så att den anländer säkert och färskt hem till dig. Våra glutenfria tårtor är inte bara den perfekta lösningen för den som har allergi, utan även för alla som önskar äta glutenfritt men inte vill avstå nöjet i att njuta av en läcker tårta. I de flesta av våra kategorier hittar du ett glutenfritt alternativ. Innehållsförteckningen för våra glutenfria tårtor hittar du här: här ».
Gluten kan vara ett av de mest diskuterade protein i samband med kost och hälsa. Om ni lider av Celiaki, mer känt som glutenintolerant, så är det ingen diskussion om att gluten är skadligt. På samma sätt som när du är spannmålsallergiker så är gluten inte att rekommendera. Men de stora diskussionerna är om gluten ändå bör undvikas för de som inte är allergiska eller intoleranta, enligt vissa så är gluten i en liten grad alltid inflammatoriskt för tarmarna och kroppen och bör därför undvikas medans andra hälsoexperter och forskare menar på att det inte är några problem alls att äta gluten. Men oavsett vad man tror på så vill vi här på din tårta inte vara exluderande för de som inte kan äta gluten eller väljer att avstå precis som du enkelt kan beställa en tårta med gluten vill vi göra det möjligt att beställa tårtor utan. Vi erbjuder i nuläget vaniljbottnar med hallonsmak som ett glutenfritt alternativ. Vi erbjuder samtliga motiv som glutenfria tårtor, du väljer det glutenfria alternativet när du väljer smak på tårtan. Våra glutenfria tårtor är minst lika smarriga och goda som våra vanliga tårtor! Vi anser att varje födelsedag ska firas med tårta och detta gäller även för de som inte äter gluten! Det var naturligtvis särskilt viktigt för oss att kunna presentera en läcker födelsedagstårta till våra kunder som inte äter gluten. Vi har arbetat mycket på att vår kategori för födelsedagskakor är så mångsidig som möjligt. Det finns allt från våra favorit hjältar som Batman, superman, wonder woman eller harry potter. Vi erbjuder även en tårta från yttre rymden med tema som Star Wars, vi har även en uppsjö av Disney-prinsessorna på våra tårtor till enhörning tema eller varför inte en tårta med fotbollstema. Ta er en titt vad ni hittar och se om ni kan hitta ett motiv som passar ert firande. Glutenfria tårtor passar perfekt vid alla större fester och firandet då det oftast finns någon som skulle föredra att äta glutenfritt och då är det lika bra att vara på den säkra sidan och köra på en glutenfri tårta.

Utöver våra glutenfria tårtor kan vi också erbjuda glutenfria Cake-pops!


Cake-pops är nästan lika populära som trenden att inte äta gluten. De har tagit bakelse-världen med storm och är en stark motståndare till kundernas nuvarande favorit, macaronsen. Eftersom våra cake-pops har blivit så väldigt populära då de smakar underbart och är grymt snygga samt passar perfekt som huvudnummer vid varje tänkbart tillfälle men även som sidekick till tårtan. Våra glutenfria cake-pops kommer i smak av choklad och är doppade i kokosflingor. önskar ni en cake-pop helt utan djurprodukter kan du också hitta en läcker vegansk version av dem här, som inte bara övertygar med god smak, utan också imponerar med sin enkla elegans! Dessa små hälsopaket är lika läckra som deras laktosinnehållande kollegor, med mörk och lätt choklad och naturliga ingredienser som havregryn, mandlar, dadlar, plommon, kokosmjölk, kokosnötolja och agavesirap, vilket skapar en gudomlig smakupplevelse. Vi levererar en låda med 12 bitar av dessa små underverk direkt till ditt hem. Mumsa på en av våra cake-pops vid nästa fredagsfika eller vid nästa firmafest, födelsedag eller jubileum, de gör sig perfekta oavsett tillfälle!

Glutenfria fotåtårtor


Våra härliga fototårtor är verkligen omtyckta! En extremt populär tårta där du själv får ladda upp din favoritbild som sedan trycks på marsipanen. Du skapar helt enkelt din egen, personliga tårta - helt enligt dina önskemål! Du anpassar enkelt och smidigt bilden med hjälp av vårt fotoverktyg och kan även lägga till valfri text på tårtan. Bättre än såhär blir det inte! Säg det med en fototårta! Visa uppskattning till nära och kära och beställ vår fototårta hem till er redan idag. En underbart rolig överraskning som uppskattas av både stora och små. Det finns tre olika storlekar att välja mellan: Fototårta Small, åtta bitar (20x14 cm), Fototårta Medium, femton bitar (25x17cm) samt Fototårta Large, fyrtioåtta bitar (40x30 cm). Till samtliga tårtstorlekar finns det tjusiga motivramar till. Våra fototårtor finns som vår klassiska fototårta i rektangulär form, men även i hjärtform. Perfekt för årsdagen eller annan speciell dag du vill uppmärksamma! Ska ni uppvakta någon på alla hjärtansdag? gör det med en tårta! Beställ denna drömlika tårta redan idag och överraska din käresta på bästa sätt. Överös med kärlek och visa din uppskattning med vår hjärtformade fototårta! Oavsett om du vill överraska en vän, partner eller mamma/pappa så har vi en passande design för var och en. Föredrar du hjärttårta med röda eller rosa rosram? Bland motivtårtorna i hjärtform hittar du även “I love Mum” eller “I love Dad”. Även på vår fototårta i hjärtform kan du enkelt ladda upp en bild på dig och din käresta. Önskar du en ram på din tårta? Då kan du välja mellan våra olika teman: Rosor, Rosa rosor och Hjärtan. Alla våra ramar har utformats för att ge din tårta en extra, romantisk touch. Vilken passar dig bäst?

Beställ din glutenfria bröllopstårta hos oss!


Vilken är er dröm bröllopstårta, kanske är den glutenfri? Vi vet att priset också är väldigt viktigt, så vi har något för alla plånböcker! Beställ din prisvärda bröllopstårta helt glutenfri! Letar ni efter en tårta i flera våningar till ert bröllop? Bland våra flervånings-bröllopstårtor hittar ni bland annat den populära White Wedding tårtan, en favorit bland våra kunder! Tårtan kan beställas i två eller tre våningar och ger upp till 120 tårtbitar, och är således perfekt för det större bröllopet. Den eleganta bröllopstårtan med vit marsipan dekoreras med söta, vita sockerpärlor som placeras på det snygga “kuddmönstret”. Perfekt för både bröllop, förlovningsfester och andra speciella tillfällen! Vår leveranspartner DHL express GoGreen ser till att bröllopstårtan levereras i tid till bröllopsfesten. Vi rekommenderar varmt att ni beställer bröllopstårtan med leverans minst en vardag innan själva bröllopet äger rum så att den är på plats i god tid! Beställ er bröllopstårta - Göteborg hos oss. Vi ser fram emot er beställning!

Hållbarhet och frakt:


Hållbarheten för våra glutenfria tårtor är 7 dagar, så de kan skickas över hela Sverige och vi har själva utvecklat en tårtlåda som säkerställer kvaliteten genom hela leveransen från vårt konditori till ert hem. Lådan håller tårtan på plats oavsett om lådan är på sidan eller upp och ned. Vi plastar personligen in tårtan innan leverans så den behåller sin färska känsla hela vägen fram till kunden öppnar lådan, och som sagt har en hållbarhet på 7 dagar så den kan njutas av flera dagar i rad. Vår leverans partner är DHL och vi använder oss av deras expressleverans, vilket medför att till de flesta adress runt om i Sverige kan vi leverera till redan dagen efter produktion. Vid adresser som DHL anser är avlägsna medför det en dag extra i leverans och är adressen för långt från en leverans anläggning så det blir mer än en dag i leverans så kan vi tyvärr inte leverera till denna adress, men var inte orolig vi hjälper dig hitta en leveranspunkt nära dig. Eftersom vi skickar tårtor över hela Sverige blir vår klimatpåverkan ett problem som vi också har tacklat. Det är nämligen så att vi också använder oss av DHLs GO Green initiativ, vilket innebär att vi koldioxid kompenserar varje leverans genom att investera den totala kostnaden av utsläppet för leveransen i projekt som värnar om vår miljö och förebygger klimatpåverkan.

Personlig rådgivning


Om ni känner er osäkra eller behöver hjälp. kan vår kundtjänst ge tips kring vårt sortiment, kommer med förslag till designen och vägleder er genom hela beställningen, från första samtalet till sista leverans och utvärdering samt återkoppling. Med över 10 år i branschen kan vi hjälpa dig och vet vad som funkar och vilka fallgropar man ska undvika. Vi kan även hjälpa till med inspiration och hitta lösningar som kanske inte är uppenbara från början. När ni är klar har bestämt er för smak, motiv och leveransdatum så fixar vi resten och ni kan luta er tillbaka och vänta på att tårtan kommer levererat till er dörr. Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan 09-17 och ni kan nå oss på telefon: 086343030 eller mejl in till oss på: [email protected]. Vi svarar på mejl så fort vi kan!
För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.