Harry Potter på tårtor

Harry Potter på tårta!

Nu har vi äntligen fått in våra efterlängtade tårtor med Harry Potter-tema. Harry potter är troligtvis en av de mest kända trollkarlarna och de magiska böckerna från J. K. Rowling har inspirerat flera miljoner av läsare världen över. Harry Potter är en fantastiskt historia om en Pojke som har levt hela livet med motgångar och när han fick reda på att han var en trollkarl så förändrades allt. Våra tårtor kommer garanterat att addera lite extra magi till er nästa fest eller kalas. Vi har flera olika tårtor med Harry potter. Vi har bland annat en tårta som kommer med en Harry potter figur i plast och tårtan kommer i färgerna av Gryffindor. Eller om ni heller ser er i hus Slytherin så har vi en tårta med deras färger. Som alla fans av Harry Potter så vet ni redan vilket hus ni tillhör och det är alltid bäst att hedra ert hus på bästa sätt. Vi har även en tårta utan några hus färger så att det finns något för alla!
Vår Harry Potter figur är en perfekt leksak för barnen eller som ett samlarobjekt för de som alltid önskat sig en Harry Potter samling. Figuren är i en “Bobble head” stil och Harry har på sig sina ikoniska glasögon och håller i den mest kraftfulla fläderstaven. Harry Potter hade aldrig klarat sig utan hans vänner, precis som det är bäst att ha era vänner nära er när ni firar med våra tårtor. Harrys två bästa vänner var Ron och Hermione och de var alltid där att hjälpa Harry när han behövde det som mest. Men vi får inte glömma av vaktmästaren Hagrid som var en del av Harrys liv sedan han var liten. Sedan har vi självklart Albus Dumbledore som var Harry's Mentor och rektor på Hogwarts. Ska man lära sig magi så vill man så klart också gå till den bästa skolan, nämligen Hogwarts. Sedan har vi självklart Harry ärkefiende, Han som inte bör nämnas, för alla hjältar har en nemesis som de måste överkomma. Hogwarts är fylld med magi och spänning. Varje dag har ett nytt mysterium som behöver lösas och Harry och hans vänner var alltid där och hjälpte till. Våra tårtor är så goda så att ni och era vänner kommer önska att ni hade magin för att trolla fram mer när den är slut. Men efter ni har ätit våra tårtor kommer ni ha energin att lösa mysterier hela dagen.
Harry Potter® på magiboktårta
Harry Potter® på magiboktårta
449,00 kr
Harry Potter® på lejontårta i två våningar
Harry Potter® på lejontårta i två våningar
999,00 kr
Harry Potter® på gul magiboktårta
Harry Potter® på gul magiboktårta
449,00 kr
Harry Potter på grävlingstårta i två våningar
Harry Potter på grävlingstårta i två våningar
999,00 kr
Harry Potter på blå magiboktårta
Harry Potter på blå magiboktårta
449,00 kr
Harry Potter® på blå korptårta i två våningar
Harry Potter® på blå korptårta i två...
999,00 kr
Harry Potter på grön magiboktårta
Harry Potter på grön magiboktårta
449,00 kr
Harry Potter® på basilisktårta i två våningar
Harry Potter® på basilisktårta i två våningar
999,00 kr
Magisk tårta
Magisk tårta
399,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

Tårtor med Harry Potter till födelsedagen!

Se hit alla Harry Potter nördar och fans! Äntligen är den långa väntan över! Hos oss hittar du dessa magiska och spännande tårtorna med Harry Potter tema! Våra tårtdesigners har skapat tårtor med flera förtjusande motiv. Beställ en förtrollande tårta till dig själv, födelsedagsbarnet eller släktens största Harry Potter fan för magi och trolleri på kalaset!

Trollkarlen Harry gör festen till en magisk stund full av förtjusning! Bjuder du till en lite större fest är den härliga tvåvåningstårtan perfekt! Låt trollkarlen Harry Potter skapa extra magisk stämning på festen eller filmkvällen. Kanske du och dina vänner har en Harry Potter filmkväll på kommande? Vad passar då bättre än att bjuda på denna förtrollande tårta med temat Harry Potter ”pojken som överlevde”.

Beställ den kusliga gröna tårtan i Basiliskens tema med spännande marmor-mönster, eller kanske du föredrar den färglada rödgula tårtan? Oavsett vilken du väljer medföljer den populära figuren i form av Harry Potter, i egen hög person. Den blir ett roligt minne att spara efter att tårtan är uppäten!

Vad väntar du på? Beställ tårtan nu med leverans direkt hem till dörren på önskat datum! Glöm inte ljusen för en extra rolig födelsedagstårta! Välj bland våra mumsiga tårtbottnar och krämiga fyllningar. Naturligtvis finns tårtan även som glutenfritt alternativ! Ett hett tips är att beställa till Cupcakes och Brownies med tryck i passande tema! Vi på dinTårta.se hjälper dig gärna med idéer och inspiration. Vi ser framemot att höra från dig - tillsammans skapar vi drömkalaset!
För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.