Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Harry Potter på tårtor!

Harry Potter på tårta!


(3)
Harry Potter på grön tvåvåningstårta
(132)
Harry Potter på magiboktårta
(12)
Harry Potter på röd tvåvåningstårta

Tårtor med Harry Potter till födelsedagen!

Se hit alla Harry Potter nördar och fans! Äntligen är den långa väntan över! Hos oss hittar du dessa magiska och spännande tårtorna med Harry Potter tema! Våra tårtdesigners har skapat tårtor med flera förtjusande motiv. Beställ en förtrollande tårta till dig själv, födelsedagsbarnet eller släktens största Harry Potter fan för magi och trolleri på kalaset!

Trollkarlen Harry gör festen till en magisk stund full av förtjusning! Bjuder du till en lite större fest är den härliga tvåvåningstårtan perfekt! Låt trollkarlen Harry Potter skapa extra magisk stämning på festen eller filmkvällen. Kanske du och dina vänner har en Harry Potter filmkväll på kommande? Vad passar då bättre än att bjuda på denna förtrollande tårta med temat Harry Potter ”pojken som överlevde”.

Beställ den kusliga gröna tårtan i Basiliskens tema med spännande marmor-mönster, eller kanske du föredrar den färglada rödgula tårtan? Oavsett vilken du väljer medföljer den populära figuren i form av Harry Potter, i egen hög person. Den blir ett roligt minne att spara efter att tårtan är uppäten!

Vad väntar du på? Beställ tårtan nu med leverans direkt hem till dörren på önskat datum! Glöm inte ljusen för en extra rolig födelsedagstårta! Välj bland våra mumsiga tårtbottnar och krämiga fyllningar. Naturligtvis finns tårtan även som glutenfritt alternativ! Ett hett tips är att beställa till Cupcakes och Brownies med tryck i passande tema! Vi på dinTårta.se hjälper dig gärna med idéer och inspiration. Vi ser framemot att höra från dig - tillsammans skapar vi drömkalaset!