Miniontårta

Tårta med Minioner från "Dumma mig"

De gula och söta Minions är på fri fot, de har hittat hela vägen fram till våra tårtor. De vänliga men extremt klumpiga minionerna är alltid på äventyr och försöker alltid göra sitt bästa med att hjälpa andra. De små gula figurerna letar alltid efter en ny mästare som de kan hjälpa att ta över världen med. Minions bryr sig inte om vilket kön deras nya mästare är eller hur gamla de är. Bara en sak är viktig för att de ska följa deras nya mästare: hen måste vara en superskurk! De har rest världen över för att hitta en ny superskurk. Till slut landade de med oss ​​på våra läckra tårtor. Det är sant att vi inte har en superskurk för dem, men minionerna kunde inte heller motstå våra tårtor och beslutade med en utsökt bit kaka att diskutera deras nästa steg och varför inte bjuda in dem till ert nästa kalas där de kan hitta på alla möjliga äventyr. Vi anser att de bästa kalas firas med minioner och våra smarriga tårtor. Låt minionerna komma hela vägen hem till er och förhoppningsvis kan de bli så många minioner i Sverige att det blir deras nya högkvarter. De är alltid bra att ha minioner nära tills hand, de hjälper till exempel till med att baka våra utsökta tårtor och bakverk och de ser fram emot att få komma hem till er för att se vad de kan hjälpa er med. Vi skickar våra tårtor och bakverk säkert med DHL som leveranspartner så de levereras precis som de skickades från vårt bageri.
Minion® på cykloptårta
Minion® på cykloptårta
449,00 kr
minions på tvåvåningstårta
minions på tvåvåningstårta
1 029,00 kr
Partyset minions - Inkl. Tårta
Partyset minions - Inkl. Tårta
949,00 kr
Partyset Minioner för 8 barn - Dekorationset exkl. tårta
Partyset Minioner för 8 barn - Dekorationset...
409,00 kr
Partyset Minions för 16 barn - Dekorationset exkl. tårta
Partyset Minions för 16 barn - Dekorationset...
659,00 kr
Partyset Minions för 32 barn - Dekorationset exkl. tårta
Partyset Minions för 32 barn - Dekorationset...
1 039,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

6 artiklar


Beställ din Miniontårta online

De gulliga och omåttligt populära Minionerna finner du nu i vårt sortiment. Här hittar du Minionerna i action på våra läckra tårtor. Beställ din Miniontårta och dekorera den med ett personligt textmeddelande.!

Plastfigurer:
© 2014 Universal Studios
OBS! Ej lämplig för barn under 3 år.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.