Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Arne Alligator

Arne Alligator-tårta


Arne Alligator Cupcakes
Arne Alligator-tårta, gul
Arne Alligator-tårta, vit

Beställ Arne Alligator-tårta till barnkalaset!

Äntligen kan vi presentera våra mumsiga tårtor och cupcakes med Arne Alligator! Perfekt för alla små djurälskare där hemma! Fullända fikabordet på nästa kalas med en Arne Alligator tårta och cupcakes! Välj mellan våra mumsiga smaker och roliga motiv för att förgylla nästa födelsedag!

Är födelsedagsbarnet ett fan av Arne Alligator? Är ni ute efter något alldeles särskilt och unikt? Då har ni hittat rätt! Vi erbjuder de perfekta tårtorna och cupcakesen inför nästa Arne Alligator barnkalas! Gå all in och fixa en magisk födelsedag som sent kommer att glömmas!

Arne Alligator Cupcakes

Våra Arne Alligator cupcakes passar utmärkt som ett smarrigt alternativt vid sidan av tårtan! Matcha tillsammans med någon utav våra Arne Alligator tårtor för ett fulländat fikabord och en födelsedag som sent kommer att glömmas! Våra cupcakes och alla bakas för hand av våra duktiga konditorer och packas sedan ner i våra tjusiga tårtkartonger. Cupcakesen kommer i ett set om 9 och kan snyggt och prydligt serveras på den guldiga brickan som medföljer i tårtkartongen. Ställ fram cupcakesen och bjud gästerna på en himmelsk god fika! Välj mellan våra mumsiga smaker: choklad, citron, chocolate chip, blåbär och äpple-kanel. Vilken smak föredrar du? Det härliga motivet av Arne Alligator och hans vänner trycks på fondant som sedan fästs på cupcaken med smält choklad. Mums!

Arne Alligator tårta

Förgyll nästa barnkalas med en Arne Alligator tårta! Den mumsiga tårtan kommer garanterat att uppskattas av både födelsedagsbarn och gäster! Vi erbjuder två olika Arne Alligator tårtor, där du kan välja mellan vitt eller gult motiv. Vilken är din favorit? Passa på att matcha din häftiga tårta med våra Arne Alligator cupcakes för en extra touch. Fikabordet kommer med all säkerhet att bli en highlight på kalaset och en upplevelse för både stora och små! Vi erbjuder flera mumsiga smaker för att just du ska hitta din favorit. Välj bland vaniljbottnar med hallonkräm, vaniljbottnar med nougatcreme, vaniljbottnar med citroncreme, chokladbottnar med chokladcreme och chokladbottnar med körsbärskräm. Visst låter det gott?

Leverans av din Arne Alligator tårta

Vi levererar din tårta tryggt och smidigt med vår leverantörspartner DHL Express. När din tårta är färdigbakad packas den med noggrant ner i tårtförpackningen och gör sig redo för leverans hem till din dörr. Så länge du beställer innan klockan 15 på en vardag hinner din tårta levereras redan nästa arbetsdag, förutsatt att du inte bor under DHL’s avlägsna orter. Isåfall tar det en extra dag för leverans, och det dyker även upp en ruta i kassan som varnar om detta. Vill ni läsa mer om vår leverans hittar ni det här
Vi på dinTårta.se tänker mycket på hur vi kan arbeta på ett så hållbart och effektivt sätt som möjligt, så att både vi och våra kunder kan ha gott samvete när man tar emot sin goda tårta eller smarriga munsbitar. Så för att göra transporterna mer miljövänliga har vi och vår logistikpartner DHL integrerat leveranssättet GoGreen. Vi har sedan den 1 mars 2011 använt oss utav detta leveranssätt till alla våra paket som skickas med DHL. GoGreen är ett CO2-neutralt alternativ från DHL som innebär att alla transportrelaterade avgaser räknas ihop och kompenseras genom att de investerar i externa projekt som är till för att skydda vårt klimat. De länder i Europa som vi levererar med Express GoGreen till är följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag som leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 15 dagen innan. Till dessa länder kostar leveransen 99 kr. Vi kan även leverera till Norge, men då kostar leveransen istället 199 kr, samt under förutsättning att beställning sker senast kl 15 två arbetsdagar innan då DHL behöver en extra dag dit!

Dekorera din Arne Alligator tårta

Har du bestämt dig för en tårta, men söker efter en extra touch? Då har vi massvis med häftig dekoration som du enkelt och smidigt väljer till i din beställning! Toppa din redan fina tårta med våra tårtdekorationer och skapa den perfekta tårtan! Vi erbjuder allt ifrån roliga marsipanfigurer till söta små siffer- och figurljus. Hur gammal blir födelsedagsbarnet? Visa det på tårtan med ett sifferljus! Älskar födelsedagsbarnet djur? Vi har massvis med roliga marsipandjur som enkelt och prydligt kan placeras på tårtan. Om du söker något riktigt tjusigt har vi flertal marsipan- och sockerrosor som gör sig fina på din tårta! Vi erbjuder rosor i färgerna röd, rosa, vit och persiko. Utöver detta har vi även söta sockerrosetter i färger vit och blå, samt röda marsipanhjärtan i två olika storlekar.Här hittar du all vår tårtdekoration. Missa inte att beställa till önskad dekoration för en personlig touch!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din beställning? Vill du bolla idéer för att få ut det mesta utav din beställning? Då är du varmt välkommen att höra av dig till våra hjälpsamma medarbetare på kundtjänst

Du når oss på telefon, mejl samt sociala medier. Vi svarar er så snabbt vi kan!

Tårtinspiration

Letar du efter inspiration inför nästa kalas? Är du intresserad av något helt unikt och häpnadsväckande att bjuda gästerna på? Då har vi massvis med tårtor och bakverk för dig! Kolla in vår tårtinspirationssida och låt fantasin flöda!