Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Babblarna tårta

Babblarna tårtor


NY!
(15)
Babblarna på molntårta
NY!
(4)
Babblarna på blåprickig tårta
NY!
(6)
Babblarna på blomstrande tårta
NY!
Babblarna på rosa tårta
(1)
Babblarna på rosa tårta - bilen tut
(1)
Babblarna på turkosprickig tårta
Babblarna på tvåvåningstårta, moln
Babblarna på tvåvåningstårta, turkos
(1)
Babblarna på tvåvåningstårta, rosa
NY!
Babblarna på cupcakes

Babblarna tårtor - beställ här online!

Våra barns största och mesta favoriter och det godaste som finns - Babblarna tårta! Vi har alla sett dem på YouTube och sjungit med i deras sånger, nu är det även dags att få dem på tårtan :) Vi presenterar stolt vår underbara sångvänner från barnprogrammen och hoppas att era barn blir lika lyckliga som våra när dessa dukas upp på småbarnskalaset. Tårtorna är lika färgglada och härliga som figurerna och man kan inte låta bli att det drar i smilbanden. Möt vännerna från populära Babblarna! Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är samlade på tre olika lekfulla tårtor, en garanterad höjdpunkt de minsta! Självklart går tårtorna att få i diverse storlekar och smaker. Det finns något för alla, så det lär inte vara något problem att hitta något som faller er i smaken. Saknar ni ett motiv eller har andra önskemål, tveka inte att höra av er till oss, så löser vi det efter bästa förmåga.

För er som, mot förmodan, missat de underbara videoklippen och musiken, rekommenderar vi starkt att titta på Babblarna, ni och era små änglar kommer garanterat att få mersmak ;) Vi rekommenderar även att ställa in musiken till festen så att alla kan gunga med i äkta Babblarna stil under hela barnkalaset. Liten som gammal kan sjunga med och ta del av dessa underbara figurer och deras sång.

Välj önskad storlek och smak. Kombinera gärna med ett siffertårtljus och tårtband eller annan tårtdeko för maximal effekt på tillställningen! Passande tårtdekorationer hittar du i den "blå listan" under varje produkt. Ännu större utbud hittar du även här». Hoppas ni får ett underbart barnkalas och att det smakar :)