Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Babblarna tårta

Babblarna tårtor - Beställ din Babblarnatårta här!

Dags för Babblarna kalas! Beställ din Babblarna-tårta här till Babblarna kalaset! Välj din favorit bland tårtorna med Babblarna figurer nedan.

(32)
Babblarna molntårta
(9)
Babblarna tårta, blåprickig
(13)
Babblarna blomstrande tårta
(8)
Babblarna tårta, rosa
(2)
Babblarna tårta med bilen tut
(2)
Babblarna tårta, turkosprickig
(10)
Babblarna tvåvåningstårta, moln
Babblarna tvåvåningstårta, turkosprickig
(2)
Babblarna tvåvåningstårta, rosa
(5)
Babblarna cupcakes

Babblarna tårtor - beställ här online!

Våra barns största och mesta favoriter och det godaste som finns - Babblarna tårta! Vi har alla sett dem på YouTube och sjungit med i deras sånger, nu är det även dags att få dem på tårtan :) Vi presenterar stolt vår underbara sång vänner från barnprogrammen och hoppas att era barn blir lika lyckliga som våra när dessa dukas upp på småbarnskalaset.

Tårtorna är lika färgglada och härliga som figurerna och man kan inte låta bli att det drar på smilbanden. Möt vännerna från populära Babblarna! Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är samlade på tre olika lekfulla tårtor, en garanterad höjdpunkt de minsta! Självklart går tårtorna att få i diverse storlekar och smaker. Det finns något för alla, så det lär inte vara något problem att hitta något som faller er i smaken. Saknar ni ett motiv eller har andra önskemål, tveka inte att höra av er till oss, så löser vi det efter bästa förmåga.

För er som, mot förmodan, missat de underbara videoklippen och musiken, rekommenderar vi starkt att titta på Babblarna, ni och era små änglar kommer garanterat att få mersmak ;) Vi rekommenderar även att ställa in musiken till festen så att alla kan gunga med i äkta Babblarna stil under hela barnkalaset. Liten som gammal kan sjunga med och ta del av dessa underbara figurer och deras sång.

Välj bland olika Babblarna motiv

Hos oss hittar du massor av olika Babblarna motiv att välja bland. Vi har två klassiker som följt med ända från start och våra storsäljare; Babblarna molntårta och Babblarna på blomstrande tårta. Dessa två tårtor kan du beställa i en, två eller tre våningar. Bland våra färdiga tvåvåningstårtor med Babblarna hittar du rosa-, turkos- och flerfärgs-prickiga tårtor. Tårtorna bakas för hand i vårt bageri och kläs med Babblarna marsipanlock. Trycket på marsipanen gör vi även själva tack vare högklassiga livsmedelsskrivare. Tårtorna dekoreras med ett matchande tårtband för en extra stilfull effekt. Oberoende vilken tårta ni väljer kommer kalaset bli en succé när Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo får följa med hem!

Babblarna cupcakes

Nu kan du även beställa våra Babblarna cupcakes till ditt Babblarnakalas hemma. Våra roliga cupcakes med vännerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo kommer gärna och förgyller kalaset tillsammans med tårtan i en, två eller tre våningar. Med Babblarna tårta och cupcakes blir kalaset något speciellt som barnen sent kommer att glömma. Välj er favorit bland våra många färgglada Babblarnatårtor. Blir det turkos, rosa, blått eller grönt? En tårta med Bilen Tut eller Blomstrande tårta med vännerna på? Oavsett så kommer tårtan ge kalaset både färg och mätta kalasgästernas magar! Babblarna cupcakes har en diameter på ca 8 cm, en höjd på ca 3,5 cm och levereras i ett set om nio st i varje tårtkartong. Beställ dina Babblarna cupcakes redan idag och säkra att dessa godingar får vara med på nästa speciella kalastillfälle! Vi levererar Babblarnacupcakes till önskad leveransadress i hela Sverige (med undantag för vissa avlägsna orter)! Våra goda Babblarna cupcakes håller sig goda i minst 7 dagar efter leverans till dig. Vi rekommenderar förvaring i rumstemperatur då livsmedelsfärgen på cupcakesen kan smälta vid förvaring i kylskåp. Information om innehåll samt hållbarhet medföljer i din cupcakes förpackning! Här hittar du även information om förvaring och andra frågor. Du är mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst vid frågor så hjälper vi dig!

Babblarna tårtan kläs i den finaste marsipanen

För våra Babblarna-tårtor använder vi oss av marsipan och sugarpaste från vår premium leverantör Odense-Marcipan i Odense, Danmark. Odense-Marcipan är kända för att vara en av de finaste och bästa leverantörerna då det kommer till marsipan-, marsipanprodukter och sockerpasta. Från sin produktion levererar de t.o.m sina specialiteter och bakverk till den danska kungafamiljen. Deras noggrant uttänkta val av råvaror är helt enkelt oslagbart. Den fina smaken av mandel i Odense marsipanen ger dig en helt ny upplevelse för gommen. Att ingredienserna håller hög kvalitet är väldigt viktig för oss och därför bestämde vi oss för Odense då det begav sig. Vi modellerar figurer, dekorerar babblarna tårtor och cupcakes med Odenses marsipan och sockerpasta. Innan vi levererar din goda Babblarna tårta med marsipan på, trycker vi det motiv du valt för ditt bakverk på själva marsipantäcket. Vår unika tryckteknik är speciellt konstruerad för marsipan och sugarpaste. Vi arbetar endast med de bästa livsmedels färgerna, som står under stikta regler och förordningar gällande livsmedelsfärg vilka fastställts av EU. Precis som färgglada karameller, går denna färg självklart att äta.

Dekorationer till Babblarna tårtan

Beställ en vacker ros eller rosett i matchande färg till din babblarnatårta. Du kan välja bland ett stort utbud av marsipan- och sockerrosor till ditt babblarna-bakverk. Vi har inte bara ätbara dekorationer till dina Babblarna bakverk, utan självklart har vi även massvis med olika figur- och tårtljus för vuxna och barn i alla åldrar. Välj bland vårt breda utbud av olika roliga tårtljus som du enkelt dekorerar dina Babblarnatårtor med. Vi har sifferljus i bl.a. grönt, guldfärgat och flerfärgat. Vad föredrar du till Babblarnatårtan? Du kan dessutom köpa till våra snygga Cake-Toppers som du enkelt kan placera på din Babblarnatårta för en extra rolig tårtupplevelse. Är Babblarnatårtan tänkt som en överraskning? Glöm då inte att välja till ett hälsningskort med text - printat eller skrivet för hand med leveransen. På våra hälsningskort kan du skriva upp till 300 tecken. Ge din beställning en personlig touch och skriv en hälsning till mottagaren, detta kommer garanterat att uppskattas hos mottagaren! Välj önskad storlek och smak för tårtan. Kombinera gärna med ett siffertårtljus och tårtband eller annan tårtdeko för maximal effekt på tillställningen! Passande tårtdekorationer hittar du i den "blå listan" under varje produkt. Ännu större utbud hittar du även här. Blanda saften, samla ihop barnen och servera den godaste Babblarna tårtan på kalaset! Hoppas ni får ett underbart barnkalas och att det smakar. :)

Fyllningar och smaker till Babblarnatårtan

Våra tårtfyllningar och tårtbottnar är flerfaldigt testade och Babblarnatårtorna bakas med extra mycket kärlek! Våra tårtsmaker utvecklas ständigt och är unika i världen av bakverk. Till din Babblarna tårta kan du välja mellan fem förföriskt goda tårtfyllningar. Alla våra tårtor bakas med de finaste utvalda råvarorna. Förberedelsen av tårtorna görs varje dag färskt av våra konditorer enligt din beställning. De omsorgsfullt valda smakkombinationerna till våra babblarnatårtor har gjorts med mycket tanke och kärlek. Våra olika smaker är därför unika och utsökt goda. Vår choklad variant består av den saftiga och populära chokladbotten med härlig chokladfyllning inuti. Chokladbotten är också tillgänglig med en fruktigare creme, nämligen körsbärsfyllning. Föredrar du vaniljsmakande tårtbottnar kan du välja mellan tre olika tårtfyllningar; hallon-, citron- eller nougatcreme. Välj den som tilltalar dig mest och invänta en god Babblarnatårta hem till dörren. Våra Babblarnatårtor kan självklart beställas även som glutenfritt alternativ till dig som har allergi eller annars bara vill njuta av en glutenfri tårta.

Babblarna - bakgrund

Babblarna är ursprungligen ett språkpedagogiskt material skapat av ett kreativt gäng med bl.a. författare, illustratörer och kompositörer. Babblarna figurerna är inspirerade av Iréne Johansson och “Karlstadmodellen”, en träningsmodell för barn med språk-, tal- eller kommunikationssvårigheter. De populära och barnkära figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo hade tagits fram på 1980-talet för att ge barn möjligheten att träna på de olika språkljuden, där barn härmar figurernas ljud eller namn och lär sig på så vis att använda betoningar och får en melodi i sitt språk. Numera är Babblarna kända hos alla småbarn i Sverige och figurerar på bl.a. tårtor, bakverk, kläder och kalasdekorationer m.m.

Baka Babblarna-tårtan själv

Bakar du de godaste tårtorna och vill baka en egen Babblarna tårta till barnkalaset? Babblarna är ett ofantligt populärt barnprogram för de allra minsta barnen där hemma och det har blivit omtyckt även i form av en tårta till barnkalas! Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är fem barnkära, färgglada figurer som du enkelt modellerar själv i sockerpasta eller marsipan. Hos oss kan du även beställa marsipanlock med Babblarna motiv på som du enkelt och snyggt dekorerar din hembakade tårta med. Ladda ner den önskade bilden som du vill använda för tårtlocket. Välj din favoritbild med Babblarna och överraska dina barn med en smarrig och snygg Babblarna tårta. I vår bildeditor kan du även lägga till en önskad text för tårtan. Beställ marsipanlocket i önskat format; runt, kvadratiskt eller rektangulärt. Vi levererar marsipanlocket direkt hem till dig. Ett tips är att börja planera Babblarna tårtan i god tid. Figurerna, babblarna dekorationer och marsipan kan köpas och beställas hem i förväg. Sugarpaste eller marsipan kan färgas med livsmedelsfärger som du hittar i välsorterade mataffärer. Ha gärna våra tårtverktyg till hands när du modellerar dina babblarnafigurer. Dessa är speciellt hjälpsamma när du ska skapa små detaljer på figurerna såsom öron, fingrar, ögon osv. Ätbart lim och livsmedelsfärgpennor är dessutom väldigt bra att ha till att fästa detaljer samt rita t.ex. ögon och mun med! För att komma igång med din Babblarnatårta, tar du fram ditt favoritrecept på tårtbotten. Dela tårtbotten i lager som du fyller efter tycke och smak. Klä in tårtan med Odense Marsipan eller sockerpasta som du sedan dekorerar med dina ätbara Babblarna-figurer! Lycka till!