Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Fotbollstårtor

Fotbollstårtor

Fotboll är idag en av världens mest populära och välkända sporter. Med nästan 4 miljarder fans har bollsporten lyckats nå människor på ett plan som sällan går att efterlikna. Vi kan alla komma samman oavsett våra skillnader och njuta av minst nittio minuter av spännande och trollbindande fotbollsmagi. Det är något vi här på din tårta.se vill hedra och fira. Vi har många olika tårtor med fotbollstema, allt ifrån den klassiska fotbollströjorna som går att få i ert favoritlags färger. Våra tårtor fungerar perfekt som snacks vid nästa fotbollsmatch, när ni sitter tillsammans i soffan framför tvn. Eller varför inte fira med vår tårta efter ni spelat en match oavsett om ni vunnit eller inte, en vinsttårta smakar lika bra som en förlusttårta. Att se på fotboll live är självklart att föredra och då är det inte alltid lika lätt att avnjuta våra tårtor därav erbjuder vi även fotbollscupcakes som man lätt kan ta med sig till varje match.

(171)
Fotbollstårta
(9)
Fotbolls-Cupcakes
(68)
Fotbollsplantårta
(29)
Fotbollsram, Fototårta
(8)
Fotbolls Cake-Pops (12 st)
(21)
Fotbollar (5 st)
(251)
Fotbollströjetårta, enfärgad - olika...
(30)
Fotbollströjetårta, horisontala ränder -...
(170)
Fotbollströjetårta, randig - olika...
(42)
Fotbollströjetårta, vit och svart


Beställ en tårta med fotbollstema här!


Idrott har sitt ursprung i England under andra hälften av 1800-talet och började spridas i Europa och andra kontinenter från 1880- och 1890-talet. Numera har varje storstad sitt eget fotbollslag. När laget vinner är det inte bara framgång för laget, utan också en triumfen för hela staden. Fotboll främjar inte bara laganda och en kärlek till sport, det förbättrade också människors nationella medvetenhet och för oss samman speciellt under världsmästerskapen eller Europamästerskapen. Flaggor flygs på gatorna och fotboll blir mer än en sport och mer av ett kulturellt fenomen. När landslaget i landet äntligen är redo att spela, möts hela grannskapet hemma hos någon eller i en bar för att titta på spelet tillsammans. Så när ert lag vinner vad är det viktigaste när man firar? Precis man måste fira med tårta! .

Fotbollstema tårtor


Spelar ni i en klubb och nästa klubbmöte kommer upp? Eller ännu bättre: ni och er klubb har vunnit en viktig match, vilket naturligtvis måste firas! Kanske vill ni ha en tårta till detta med lagets färger? Vi här på dintårta.se kan göra detta möjligt. Om du vill ha en klassisk fotbollströjetårta, du har valet mellan 11 olika färger för din tröja och ni kan skriva och ha vilket nummer ni önskar. Om din önskade tröja ska vara randig, är det inget problem för oss. Du måste bara berätta om du vill ha vertikala eller horisontella ränder. Ni kan självklart välja olika färger på ränderna och tröjan. Vi erbjuder två olika storlekar på våra fotbollströjtårtor, Storleken M räcker för cirka 19 personer och storleken L är perfekt för cirka 50 personer. Det spelar ingen roll om det är en liten spelarfest eller ett stort klubbmöte ta med en tårta så kommer det bli mycket trevligare. Är du ett stort FC Barcelona, ​​Real Madrid och Manchester fan? Eller stödjer du Chelsea, Liverpool eller Arsenal? Naturligtvis kan du välja ett namn och ett valfritt nummer. Vi trycker sedan helt enkelt dina önskemål på tårtan. Naturligtvis kan du också skriva ut färgerna på din favoritklubb på tröjan eller imitera din favoritspelare tröja direkt i form av en tårta. Vi har även en tårta som kommer som en fotbollsplan och även en fotboll. Men det som även är mer populärt är våra flaggtårtor där ni kan få en uppsjö av olika nationers flaggor printat på tårtan. De passar perfekt vid nästa EM eller VM när ni känner er extra nationalistiska. De flaggor vi har att erbjuda: Sverige, Polen, Frankrike, Tyskland, Mexiko, Amerika, Argentina, Brasilien, England, Turkiet, Irland, Spanien, Nigeria, Tunisien, Grekland, Danmark, Kroatien, Tjeckien, Egypten, Australien, Schweiz, Sydkorea, Senegal, Uruguay, Holland, Ukraina, Italien, Saudiarabien, Peru, Costa Rica, Belgien, Colombia, Chile, Paraguay, Portugal, Ryssland, Marocko, Island, Serbien, Panama och Japan..Allergi


Nöt- och mandelallergi är en vanlig åkomma. Det är en av de allergier som sällan växer bort med tiden, så är man drabbad blir det ett livslångt besvär. Därför har vi på dintårta.se valt att arbeta och utveckla våra sockerpasta så att man som mandelallergiker kan pryda sina tårta utan att behöver oroa sig för några besvär. Vi har med andra ord något för alla! Vår marsipan och sockerpasta kommer ifrån de danska experterna hos Odense Marcipan, vilket förutom att leverera till oss har varit kungliga hovleverantörer sedan 1961. Marsipanen tillverkas med högsta kvalitet på en bas av mandlar från Kalifornien. Mums! Celiaki, mer känt som glutenintolerant, så är det ingen diskussion om att gluten är skadligt. På samma sätt som när du är spannmålsallergiker så är gluten inte att rekommendera. Men de stora diskussionerna är om gluten ändå bör undvikas för de som inte är allergiska eller intoleranta, enligt vissa så är gluten i en liten grad alltid inflammatoriskt för tarmarna och kroppen och bör därför undvikas medans andra hälsoexperter och forskare menar på att det inte är några problem alls att äta gluten. Men oavsett vad man tror på så vill vi här på din tårta inte vara exluderande för de som inte kan äta gluten eller väljer att avstå precis som du enkelt kan beställa en tårta med gluten vill vi göra det möjligt att beställa tårtor utan. Vi erbjuder i nuläget vaniljbottnar med hallonsmak som ett glutenfritt alternativ. Våra tårtor är också låglaktos då vi inte bakar med grädde eller mjölk utan använder oss av smörkräm. Våra tårtor innehåller även skummjölkspulver som också räknas som låglaktos. Vi kan tyvärr inte göra en helt laktosfri tårta.Miljövänlig Leverans


Vi här på dintårta.se försöker att arbeta så klimatsmart som möjligt. Ett steg i rätt riktning är att vi den första mars 2011 ingick i ett samarbete med vår logistikpartner DHL att all leverans ska vara koldioxidneutrala. Vad innebär nu detta? Det så kallade GoGreen initiativet går ut på att beräkna alla transportrelaterade avgaser och kompensera den totala summan genom att investera i externa projekt som alla främjar och skyddar vårt klimat. Nu kan vi som producent med gott samvete leverera våra kunder med smaskiga tårtor runt om i Europa och ni som konsumenter kan även avnjuta er tårta skuldfritt med miljön i åtanken. Vi levererar med Gogreen i följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag i leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 14:00 dagen innan, med undantag för avlägsna orter då tillkommer det en extra dag. Är detta fallet kommer det stå tydligt när ni beställer. Fraktpriset för DHL Express GoGreen ligger på 99 kronor. Vi levererar även till Norge, och frakten kostar då 199 kronor och det krävs en extra arbetsdag för leverans. Var alltså därför ute i lite extra god tid, så att tårtan hinner hem till nästa kalas! :)