Skip to Store Area:

Meny Överblick

Beställ tårtor i unika former online!Beställ tårtor i unika former online!

Har du tröttnat på runda eller fyrkantiga tårtor? I vår kategori "speciella former" hittar du det perfekta alternativet! Med våra speciella, unika former hittar du alltid en passande tårta för rätt tillfälle oavsett om det gäller födelsedagtårtor, handväskor, hjärtan eller annat. Speciellt populära är våra tårtor till nyårsafton. Spana in vår lyxiga tårta i form av en champangeflaska! Ett absolut måste när det nya året skall skålas in! Eller vad sägs om en cool sneakertårta för att fira den första skoldagen? Skapa din egna unika tårta med din egen logo på!

Till alla hjärtans dag rekommenderar vi verkligen att du skickar iväg en tårta i form av ett hjärta till någon du tycker extra mycket om. Välj själv vilken ram du önskar och lägg till en text med valfritt budskap. När allt kommer omkring, vem skulle inte bli glad av en sån söt överraskning? Istället för den traditionella ”blommor och choklad” presenten blir en personlig tårta den perfekta gåvan.

Är det så att det är helt tomt på nya idéer och förslag till presenter, då har du kommit rätt! Säg det med en tårta helt enkelt! Skicka med en liten hälsning i forma av ett kort på sidan om, tryckt eller handskrivet - du väljer själv! Vi levererar tårtan direkt hem eller till annan önskad adress. Lägg in din beställning online idag och sedan är det bara att koppla av!

Vår rekommendation är att servera tårtan med nyvispad grädde för en extra härlig tårtupplevelse! Välj bland våra oemotståndliga fyllningar och smaker. Vilken blir just din favorit?

(249)
Fotbollströjetårta, enfärgad - olika...
0-9
(6)
Deluxe siffertårta med foto, valfri färg
0-9
(41)
Deluxe siffertårta, valfri färg
(3)
Teddybjörnsformad födelsedagstårta
Teddybjörntårta med hjärta
10-99
(15)
Dubbel siffertårta i kalastema
10-99
(11)
Dubbel siffertårta i födelsedagstema
Gräsmönstrad Sneakertårta
Rosa Sneakertårta
(141)
Handväsktårta VG, Brun med beiga detaljer