Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Alla hjärtans dag

Tårta och Cake-pops till Alla-hjärtans dag!

Filtrera
Pris
  Våningar
   Färger

    (28)
    Kärleks Cake-Pops (12 st)
    279 kr *
    Köp cake-popsKöp cake-pops
    Tillfälligt slutsåld
    Rosa tårta med tårtband
    Röd tårta med tårtband
    (92)
    Deluxe Alla Hjärtans Dag-tårta, Röd
    I love you-tårta
    (171)
    Fototårta i hjärtform
    (28)
    Hjärtcupcakes
    (197)
    Macarons de Cologne (16 Stycken)
    249 kr *
    Köp macaronsKöp macarons
    Tillfälligt slutsåld
    Kak-hjärtan med kärleksmotiv (12 stycken)
    (7)
    Cake-pops "Love & Be Mine" (12 st)

    Överraska din älskling med en Alla hjärtans dag-tårta!

    Överraska din älskling med något speciellt gott på alla hjärtans dag! Vill du ge bort något annat än traditionella blommor, alla hjärtans dag-kort eller nallebjörnar? Vi har kärleks och hjärttårtor för alla tillfällen och speciellt till alla hjärtans dag! Låt oss då föreslå att överraska med ett handgjort bakverk (vägen till kärlek går som bekant trots allt genom magen...!). Skicka ett hjärta i form av en marsipantårta eller varför inte mumsiga kärleks Cupcakes? Vi har också tagit fram speciella alla hjärtans dag Cake-Pops, perfekta att skicka iväg som en present på posten!

    Alla hjärtans dag är till för att visa uppskattning till nära och kära. Men det är inte alltid rätt att hitta en perfekt present som kan representera detta. Blommor vissnar och dör, inte jätte bra att ge till sin käraste. Vi har presenter som ni kommer njuta av till sista sekund. Det är alltid uppskattat att ge bort något ätbart som ni kan dela så er present blir också en present till er själv. Tårtorna är billigare än diamanter men minst lika uppskattat! Ni kan hitta alla våra tårtor som passar perfekt som alla hjärtans dag present här, vi har allt från större tårtor till hela familjen, till de mindre mer intima tårtorna, eller varför inte köp våra utsökta cake-pops, cupcakes eller brownies. Vi bakar alla våra tårtor efter behov, det vill säga er tårta börjar inte produceras förrän ni lägger er beställning så de alltid kommer rykande färska. Vi garanterar säker leverans från vår dörr till er, Så tveka inte och beställ den perfekta presenten av oss här på dintårta.se så kommer er alla hjärtansdag att bli en ni sent glömmer!

    Smaker och produkter


    Har ni provat våra läckra smaker? Totalt erbjuder vi fem olika smaker, våra mest romantiska eller förföriska smaker inkluderar självklart det naturligt afrodisiakum, choklad! Vi erbjuder två varianter av chokladsmaker, den mest chokladiga är vår tårta med chokladbottnar och chokladkräm men minst lika god är vär chokladbottnar med körsbärskräm. Om du eller din älskade föredrar att inte ha en chokladfrestelse kan du fortfarande välja bland våra tre andra smaker, vaniljbottnar med hallonkräm, vaniljbottnar med nougatkräm eller vaniljbottnar med citronkräm. Det finns något för alla, valet är helt upp till dig. Beställ enkelt din alla hjärtans dag-tårta från oss online i butiken och få den levererad till ditt hem eller till din älskling på nolltid. Men naturligtvis erbjuder vi inte bara våra supergoda tårtor i vår alla hjärtans dag kategori, du kan naturligtvis också överraska din älskling med alla hjärtans dags cake-pops, cupcakes eller våra muffins. Våra muffins kommer i fyra olika smaker, du kan välja mellan choklad, citron, äpple-kanel och choklad-chip. En personlig överraskning för alla hjärtans dag har aldrig varit så lätt och smarrig! Har ni hittat den tårtan ni letat efter och göra den extra fin och speciell, så rekommenderar vi att ni tar en titt på våra tårtdekorationer.. Vår rekommendation är att servera våra tårtor med färsk vispad grädde och färska bär, för att få den bästa smakupplevelsen.Passa på att uttrycka din kärlek genom våra hjärtformade tårtor, eller skriv ett kärleksfullt budskap. Det spelar ingen roll hur eller vad ni väljer då det viktigaste är att det kommer från hjärtat. Och eftersom kärlek är känt för att gå igenom magen, kommer du pricka rätt med oss. Med den perfekta alla hjärtans överraskning får du garanterat en trevlig upplevelse. Oavsett vad du väljer kommer din käraste att sprudla med glädje på alla hjärtans dag med en present från oss. Rosor och andra blommor är ingenting i jämförelse med en smaskig och spektakulär tårta eller bakverk! Varför inte ge bort en bukett av rosenröda cake-pops!

    Personlig hälsning och dekoration


    Vill ni skicka med en kärlekshälsning med er tårta i form av ett handskrivet eller tryckt hälsningskort.Du kan till exempel skicka ett mycket personligt kärleksmeddelande till din käraste för alla hjärtans dag. Våra gratulationskort har en rektangulär form med måtten 14,8 cm lång och 10,5 cm bred (A6), där har du plats för 300 tecken, Så du har tillräckligt med utrymme för ditt personliga kärleksbudskap. Alla våra gratulationskort har den vackra dintårta-motivet på baksidan och bidrar till det där lilla extra när du beställer tillsammans med er tårta, cupcakes eller cake-pops. Förutom gratulationskortet har du också möjlighet att lämna ett personligt meddelande på våra tårtor. Vi garanterar att tårtan kommer uppskattat ännu mer om ni skickar med ett förtjusande hälsningskort.Avrunda din perfekta present för alla hjärtans dag med våra dekorationer. Vi skickar med dekorationer vid sidan av er tårta så ni själva kan dekorera tårtan som ni önskar. Du kan hitta lämpliga dekorationer till din alla hjärtans dag i vår butik under tårtdekoration. De små dekorativa elementen, som små röda rosor, passar perfekt på din tårta. eller varför inte ge bort den söta marsipanbjörnen på en hjärttårta, våra dekorationer gör varje tårta eller cupcake extra kärleksfulla och kommer förmedla ert kärleksbudskap på bästa sätt. Är ni inte inspirerade att skriva er egna text så finns det en uppsjö av poeter och författare som kan trollbinda vem som helst, ta ett stycke ur den ni ska uppvaktas favoritbok eller citat för att imponera lite extra. Det gamla kinesiska ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” är ofta fallet men varför inte kombinera de två med en personlig hälsning på våra hälsningskort och en personlig bild på en av våra fototårtor. Det är lekande lätt att ladda upp er önskad bild på vår hemsida och beskära den så den passar er layout av tårtan. Beroende på vilken kalas eller överraskning du planerar kan du anpassa valen. För våra glutenfritt & vegan vänner har vi självklart även något! =) Vill du även kanske hitta olika tårtdekorationer som kan passa till tårtan? Klicka här och hitta det du söker!

    Hållbarhet och frakt:


    Hållbarheten för våra glutenfria tårtor är 7 dagar, så de kan skickas över hela Sverige och vi har själva utvecklat en tårtlåda som säkerställer kvaliteten genom hela leveransen från vårt konditori till ert hem. Lådan håller tårtan på plats oavsett om lådan är på sidan eller upp och ned. Vi plastar personligen in tårtan innan leverans så den behåller sin färska känsla hela vägen fram till kunden öppnar lådan, och som sagt har en hållbarhet på 7 dagar så den kan njutas av flera dagar i rad. Vår leverans partner är DHL och vi använder oss av deras expressleverans, vilket medför att till de flesta adress runt om i Sverige kan vi leverera till redan dagen efter produktion. Vid adresser som DHL anser är avlägsna medför det en dag extra i leverans och är adressen för långt från en leverans anläggning så det blir mer än en dag i leverans så kan vi tyvärr inte leverera till denna adress, men var inte orolig vi hjälper dig hitta en leveranspunkt nära dig. Eftersom vi skickar tårtor över hela Sverige blir vår klimatpåverkan ett problem som vi också har tacklat. Det är nämligen så att vi också använder oss av DHLs GO Green initiativ, vilket innebär att vi koldioxid kompenserar varje leverans genom att investera den totala kostnaden av utsläppet för leveransen i projekt som värnar om vår miljö och förebygger klimatpåverkan.

    Storlekar och antal bitar


    För våra vanliga rektangulära tårtor finns det tre olika storlekar att välja mellan: small, åtta bitar (20x14 cm), medium, femton bitar (25x17cm) samt large, fyrtioåtta bitar (40x30 cm). För våra vanliga runda tårtor så kommer de i tre olika storlekar också, small, åtta bitar (18cm ø), medium, tjugo bitar (26 cm ø) och large, fyrtioen bitar (36 cm ø). Flera av våra runda tårtor kan också köpas i två eller tre våningar, Det innebär att vi kombinerar två eller tre av våra storlekar. Det vill säga att en tvåvåningstårta är vår small tårta i kombination med vår medium, totalt tjugoåtta bitar. Samma sak gäller vår trevåningstårta, Där det är samtliga storlekar kombinerat och blir totalt sextionio bitar. Våra vanliga tårtor är fem centimeter i höjd och våra deluxe tårtor är istället tio centimeter. Det är därför våra deluxe tårtor är fler antal bitar fast med samma storlekar som våra andra runda. Deluxe tårtorna kommer i två storlekar, small (18 cm ø) med 20 bitar och medium (26 cm ø) med 30 bitar. När det kommer till bit storlekar använder vi oss av svenska standardmått för tårtbitar. En standard tårtbit är 5x5x5 cm och motsvarigheten för våra deluxe tårtor är 3,5x3,5x10 cm. Oavsett vilken storlek ni önskar så kommer er tårta att uppskattas. Vi kan tyvärr inte skräddarsy en tårta med andra storlekar än de ni hittar på hemsidan, på samma sätt att vi kan inte göra våra tårtor i olika former eller motiv som inte finns på hemsidan.

    För den perfekta överraskningen rekommenderar vi även att du låter dig inspireras av våra kunder som varje vecka skickar oss underbara bilder på deras kalas och överraskningar. Här hittar du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)