Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Födelsedagstårtor för flickor

Beställ en födelsedagstårta till barnkalaset - tårtor till flickor

Födelsedagstårta till flickor

(28)
Musse Pigg och Mimmi på födelsedagstårta
Rosa Deluxe tårta
Blå enhörningstårta
Lila enhörningstårta
Masha på blomtårta
Anna och Elsa på isblå Deluxetårta
Ballerinatårta
(3)
Docktårta prinsessa, guld
(1)
Docktårta prinsessa, lila
Docktårta prinsessa, grön

Födelsedagstårta och doptårta för flickor!

Letar du efter den perfekta tårtan till din dotter? Är det kanske dags för födelsedagskalas eller dop? Vi har tårtor till flickor inför alla tillfällen! Söker du efter den perfekta tårtan till din dotter på hennes speciella dag? Då har du kommit helt rätt! Välj bland våra hundratals tårtor i passande tema åt den lilla prinsessan där hemma. Beställ redan idag och säkra den perfekta tårtan till din flicka! Vi levererar till önskad adress i hela Sverige inom endast en vardag!

Födelsedagstårtor och olika motivtårtor

Är det dags för födelsedagskalas? Då har vi garanterat en tårta för er! Vi har allt från vackra enhörningstårtor till tårtor med de underbara Disney prinsessorna på. Vi rekommenderar varmt vår bästsäljande enhörningstårta som är perfekt för alla tillfällen. Vilken är din dotters favoritfigur? Kolla in vårt breda utbud av hundratals olika motivtårtor och välj den tårta som passar din dotter bäst! Anpassa tårtan och antalet bitar beroende på hur många gäster som beräknas komma på kalaset. Har du en liten prinsessa där hemma? Då hittar du garanterat den perfekta tårtan hos oss! Våra tårtor är bakade med omsorg och noggrannhet för en upplevelse din flicka sent kommer att glömma! Med en unik design på varje tårta hittar ni garanterat en i passande tema. Är din dotter ett fan av Frost? Eller kanske en djurälskare? I vårt breda sortiment finner ni utan tvekan en tårta för ert speciella tillfälle! Födelsedagstårtorna som du enkelt beställer hos oss finns i olika, smarriga smaker för dig att välja mellan. I vårt sortiment erbjuder vi olika tårtor för alla flickor som med omtanke bakas för hand av en av våra konditorer. Detta garanteras av våra duktiga konditorer som dagligen bakar tårtor och andra bakverk som skickas direkt hem till kunder över hela Europa! Tårtan levereras i en elegant, rosa förpackning och är redo för servering direkt efter leverans!

Doptårta för flickor

Planerar du ett dop eller en namngivelse och söker en doptårta för flickor? Då har du hittat alldeles rätt! Välj bland massor av goda och lyxiga tårtor perfekt för dop. Bland våra doptårtor hittar du bl.a Rosa Doptårta och Babyfigur på tvåvåningstårta i rosa. Glöm inte att beställa till passande dekorationer, marsipanfigurer eller cake-toppers till tårtan för en förhöjd höjdpunkt!

Leverans och leveranstider

Så fort din tårta är färdig packas den med noggrannhet in i vår fina, rosa tårtförpackning och levereras sedan varsamt till önskad adress! Vi levererar snabbt och smidigt våra tårtor och bakverk med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express. Så länge man beställer sin tårta innan kl. 15.00 en vardag har vi möjlighet att leverera den redan nästa arbetsdag så länge leveransadressen inte finns med på DHL’s lista över “avlägsna orter”. Om din adress finns med under ‘’avlägsna orter’’ kommer det upp en ruta i kassan som varnar om detta. Du är då välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi gärna dig!

Tveka inte att höra av dig till oss på kundtjänst om du har frågor, funderingar eller önskemål. Vi hjälper mer än gärna till. Kolla gärna in vår FAQ där vi listar de mest förekommande frågorna.