Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Födelsedagstårta för pojkar

Beställ en födelsedagstårta till barnkalaset - tårtor till pojkar

Födelsedagstårta till pojkar

(9)
Äventyrstårta i två våningar
(78)
Iron Man på rustningstårta
(6)
Avengers på 3-våningar superhjältetårta
(15)
Blå Doptårta
(5)
Teddy-Trooper i nalleform
(165)
Traktortårta
(26)
Happy Birthday Deluxetårta, grön
(27)
Deluxetårta i två våningar, flera...
Lilla indianen Yakari på ...
(80)
Brandman Sam på blå tårta

Födelsedagstårta, doptårta och babyshowertårta för pojkar!

Letar du efter en tårta till en pojke? Söker du den perfekta doptårtan till en pojke? Fyller din son år eller firar ni namngivning? Oavsett om ni ska ordna dop, babyshower eller födelsedagskalas hemma har vi en tårta till alla pojkar! Välj bland våra hundratals motivtårtor och doptårtor i passande tema. Planerar ni dop- namngivning eller babyshower till en pojke? Vi har tårtan du letar efter. Ett barns första födelsedag är självklart speciellt och bör firas stort. Födelsedagstårtan är ofta höjdpunkten på kalasbordet och extra mycket fokus ligger på att barntårtan ska se perfekt ut. Vi hjälper dig att leverera den perfekta födelsedagstårtan till din pojke direkt till dörren! Hos oss hittar du roliga tårtor till barnkalaset. Beställ online redan nu!

Motiv och tema

Superhjältar, fotboll eller Star Wars? Oavsett om ditt barn är ett helhjärtat fotbollsfan eller älskar superhjältar har vi ett motiv som passar ert kalastema. Bland våra motivtårtor hittar du födelsedagstårtan till alla killar och tjejer. Planerar ni ett kalas i superhjälte tema rekommenderar vi någon av följande motivtårtor; Spiderman på tvåvåningstårta, Batman på fladdermustårta eller Avengers på trevåningstårta. Anpassa tårtan och antalet bitar beroende på hur många gäster som beräknas komma på kalaset. Om killen/tjejen är galen i fotboll och allt som har med bollsport att göra har vi bl.a matchtröjetårtor, fototårtor med fotbollar och fotbollscupcakes. Beställ en personlig fotbollstårta med ett fint foto av födelsedagsbarnet på. Välj en valfri text som du önskar att vi skriver på tårtan för att få fram budskapet. Bland motivtårtorna hittar du även tårta i en, två eller tre våningar med Blixten McQueen, Fransesco Bernoulli och Bärgarn från den populära filmen Bilar. Till den tjusiga tårtan har vi även partysets var det ingår bl.a. födelsedags-muggar, sugrör, servetter, girlang samt ballonger. Allt i Bilar-tema för att matcha tårtan så att kalaset blir komplett! Planerar ni kalas med Starwars tema? Filmkväll med Starwars? På vår Starwars inspirerade tårtan finner du ingen mindre än den kända figuren Luke Skywalker i en duell tillsamamns med Darth Vader. Beställ denna coola tårta när det vankas kalas till pojkar och flickor som är helt galna i Starwars och du är helt rätt! Tårtan kommer garanterat bli festens höjdpunkt!

Doptårta för pojkar

Stundar dop hemma hos er? Har det blivit dags att beställa doptårta? Letar du efter en perfekt tårta till sonens namngivning? Välj bland massor av goda och lyxiga tårtor hos oss. Bland våra doptårtor hittar du bl.a Blå Doptårta, Grön Doptårta och Babyfigur på tvåvåningstårta i blått, grönt eller rosa. De populära deluxetårtorna kläs i vit marsipan från Odense och dekoreras av våra konditorer med både tårtband och sockerpärlor i matchande färg. Letar ni efter en doptårta med en personlig hälsning på? Välj bland flera doptårtor i form av en fototårta eller “Storktårta”. På dessa tårtor kan du lägga till en liten vers eller sonens namn/initialer. Glöm inte att beställa till passande dekorationer, marsipanfigurer eller cake-toppers till doptårtan för en förhöjd upplevelse!

Tveka inte att höra av dig till oss på kundtjänst om du har frågor, funderingar eller önskemål. Vi hjälper mer än gärna till. Kolla gärna in vår FAQ där vi listar de mest förekommande frågorna.