Arbete & Yrken

Motivtårtor till jobbet för kollegor, partners & kunder

Beställ en tårta till en brandman, sjukvårdare eller polis!
Tårta Läkare
Tårta Läkare
529,00 kr
Snickartårta
Snickartårta
529,00 kr
Polistårta
Polistårta
529,00 kr
Kocktårta
Kocktårta
529,00 kr
Deluxe Make-Up Cake med färgglada sockerdekorationer
Deluxe Make-Up Cake med färgglada...
789,00 kr
Smink- och Skotårta Deluxe
Smink- och Skotårta Deluxe
789,00 kr
Köp tårta Ej tillgänglig under sommaren
Tårta Brandman
Tårta Brandman
529,00 kr
Sminktårta Deluxe
Sminktårta Deluxe
1 049,00 kr
Lastbilstårta
Lastbilstårta
399,00 kr
Smink- och Väsktårta Deluxe
Smink- och Väsktårta Deluxe
789,00 kr
Köp tårta Ej tillgänglig under sommaren
Brandman Sam® på tvåvåningstårta
Brandman Sam® på tvåvåningstårta
999,00 kr
Emojitårta med tjej framför datorn
Emojitårta med tjej framför datorn
419,00 kr
PAW Patrol® på ängtårta
PAW Patrol® på ängtårta
449,00 kr
SMS-Tårta
SMS-Tårta
459,00 kr
Grävmaskinstårta
Grävmaskinstårta
399,00 kr
Emojitårta, nörd
Emojitårta, nörd
419,00 kr
Tårta Sjukvårdare
Tårta Sjukvårdare
529,00 kr
Tårta Sjuksköterska
Tårta Sjuksköterska
529,00 kr
Deluxe Make-Up Cake med vitt band
Deluxe Make-Up Cake med vitt band
789,00 kr
Lokomotivtårta
Lokomotivtårta
399,00 kr
Byggare Bob® på byggtårta
Byggare Bob® på byggtårta
559,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

21 artiklar


Överraska kunder och kollegor med en motivtårta!

Beställ en examenstårta eller överraska dina kollegor på jobbet med en unik tårta!

Beställ våra oemotståndliga tårtor med tema arbete & yrken
Nu kan ni äntligen beställa våra supergoda tårtor med tema arbete & yrken. Ta en paus från arbetet och fira med våra t-shirt formade tårtor med motiv från uniformer från flera olika yrken. Det passar perfekt oavsett om du är polis, läkare, brandman eller polis, alla på jobbet kan få en smarrig paus och bokstavligen äta upp de bekymmer eller stress som kan kopplas till yrket och uniformen. Känner ni någon som är nyexaminerad eller på väg att utbilda sig till ett av våra yrken så passar våra tårtor perfekt till deras fest eller som motivation att fortsätta sträva efter examen. Tårtorna funkar också perfekt till de barn som har sitt drömyrke att bli brandman eller kanske polis och varför inte fira deras nästa födelsedag men en av våra tårtor med deras namn på uniformen, garanterat succe! Med bara några få klick på vår hemsida, förvandlas nästa födelsedagsfest, överraskningsfest eller fredagsfikan till en unik tårtupplevelse som ni aldrig kommer att glömma!

Designen på våra arbete & yrken tårtor är samma som de för fotbollströjetårta men vi har nu utökat så att ni hittar dem i bland annat en sjukhus utstyrsel, polis och brandman uniform samt kock och snickare ensemble. Är ni intresserade eller arbetar med mode och makeup så har vi våra väldigt eleganta och smarriga deluxe tårtor med diverse teman som passar er. Oavsett tillfälle så kommer dessa tårtor att liva upp de tillfälle de förtärs. För den yngre generationen har vi även brandmannen Sam och byggare Bob på varsin tårta och passar perfekt som förebilder för era barn och om de redan är populära hos ert barn, så kommer de garanterat att uppskatta våra tårtor vid deras nästa födelsedag!

Få er tårta levererad redan dagen efter!
Det är bara att ange den adress ni önskar att tårtan ska levereras till och på den helgfria vardag ni önskar, så kommer tårtan levereras direkt till er dörr. Vi använder oss av DHL som leveranspartner och använder deras Expressleverans där ni får paketet levererat mellan 09-17. DHL har en lista över de platser i Sverige de anser vara “avlägsna”, dessa adresser kommer ta en extra dag att leverera till. Men skulle detta vara fallet så kommer en varningsruta upp i kassan när ni skriver in ert postnummer. För att få hjälp och vara på den säkra sidan kan ni kontakta vår kundtjänst så kommer de hjälpa till att vid ert köp och se till så att ni får er tårta vid de tillfälle som passar er bäst. Det finns tyvärr även ett fåtal adresser i Sverige där DHL inte kan leverera till, detta informerar vi också om i kassan och återigen kan ni höra av er till vår kundtjänst för att få hjälp med att hitta ett ombud i närheten, ditt vi kan leverera er tårta. Vi klimatkompenserar alla våra leveranser med DHL’s initiativ GOGREEN, vilket innebär att varje tårta vi levererar är koldioxidneutral genom att all koldioxid som släpps ut i samband med våra leveranser räknas ihop och kompenseras genom GOGREEN och deras kostnader investeras i diverse olika klimatinitiativ som värnar om miljön och natur.

Välj bland våra fem fantastiska smaker!
Vi har valt att erbjuda fem olika smaker för att det ska finnas något för alla. Vår första smak är Hallonkräm med vaniljbottnar, de är en klassiker och kombinerar de söta och fruktiga smaken av hallon med en mjuk och mild smak av vanilj. För att fortsätta på de fruktiga har vi en smak med körsbärskräm med chokladbotten, en liknande sötma och fruktighet men med en rik och fyllig chokladsmak. Är detta inte tillräckligt chokladigt så är vår tredje smak något för er, den består nämligen av choklad i dubbel benämning. det är chokladkräm med chokladbotten och det blir inte bättre än så här för chokladälskare! Vår fjärde smak är vår mest syrliga och uppfriskande smak med citronkräm och vaniljbotten, det är en perfekt blandning som är mycket uppskattad. Vår femte smak efterliknar vår choklad med choklad men består istället av nougatkräm och vaniljbotten. Den är minst lika krämig och ljuvlig men för de som föredrar nougat över choklad. Har ni svårt att välja? kanske låter flera eller kanske alla smaker gudomligt goda då har vi ett smakprov ni enkelt kan beställa. Det är alltid bra att testa så man vet vad som kommer passa bäst och fungera på er nästa fest eller kalas.

Företagstårtor
Våra arbete & yrken tårtor passar perfekt att beställa till arbetskamraterna, kunderna eller samarbetspartnerna. Önskar ni lägga in en företagsbeställningen så hjälper vi gäran till. Vår kunniga personal kommer från ruta ett se till så att logga/motiv, adresser samt leverans går rätt till. Det vill säga vi ser över er beställningen från ruta ett så att den levereras från vårt konditori till önskad mottagare. Om ni vill ha er egna logga/motiv printat på tårtan så spana in vad vi kan erbjuda på företagssida. Här hittar ni logotyptårtor som vi skräddarsyr efter ert behov. Vi har inga problem att genomföra flera leveranser till olika adresser eller ett större antal tårtor på en och samma gång. Ni gör lättast att kontakta vår b2b ansvariga på [email protected] eller via vår telefon: 086343030 på växel (2) för företag.
För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.