Hello Kitty Tårta

Tårtor till Hello Kitty kalaset

Hello Kitty® på hjärttårta
Hello Kitty® på hjärttårta
449,00 kr
Hello Kitty® på stjärntårta
Hello Kitty® på stjärntårta
449,00 kr
Se produkt Tillfälligt slutsåld
Hello Kitty® figurer på en rosablommig tårta i två våningar
Hello Kitty® figurer på en rosablommig tårta i...
999,00 kr
Hello Kitty®s på blomstrande tårta
Hello Kitty®s på blomstrande tårta
1 799,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

4 artiklar


Tårta till Hello Kitty kalaset - Beställ din Hello Kitty inspirerade tårta online!

Hello Kitty motivtårtor till barnkalaset - Sötare sällskap på tårtan får man leta efter länge! Letar du efter en passande födelsedagstårta till Hello Kitty-kalaset? Superstjärnan Hello Kitty från Tokyo har erövrat världens alla hjärtan och finns nu även till hands för att mätta allas tårtsugna magar! Världens sötaste lilla misse kommer som Hello Kitty-dekoration tillsammans med en matchande rosa marsipantårta! Den coola katten kommer att göra barnen glada av förtjusning när tårtan dukas fram på kalasbordet. Förutom den dekorativa plastfiguren i form av söta Hello Kitty har du möjlighet att köpa till lämpligt antal tårljus! På din Hello Kitty figurtårta kan du också få en tjusig valfri hälsningsfras printad utan extra kostnad, allt för den extra personlig touchen!

Hello Kitty kalas

Den bedårande lilla kattungen från Japan är gullig, glad och väldigt igenkänd bland de flesta småbarn, vilket är varför så många är väldigt förtjusta i att varje år arrangera ett Hello Kitty födelsedagskalas. Den populära karaktären Hello Kitty har idag anknytningar till en hel del produkter såsom pyssel, barnböcker och tv-program och kommer givetvis i form av olika Hello Kitty kalas tillbehör, bl.a. dessa tjusiga tårtor. I vårt sortiment av Hello Kitty tårtor hittar du både större och mindre tårtor vare sig du har planerat att anordna ett mindre eller större Hello Kitty kalas. Vi erbjuder mumsiga tårtor och tårtljus som passar perfekt till kalastillfället! Många känner Hello Kitty från barnprogram, youtube eller leksaksaffären. I vårt utbud av tårtor med Hello Kitty hittar du bl.a. blomstrande tårta med Hello Kitty, Hello Kitty på stjärntårta och Hello Kitty på en rosablommig tårta. Välj tillsammans med födelsedagsbarnet den Hello Kitty inspirerade tårta som passar bäst eller överraska helt med en av våra olika motivtårtor. Alla tårtor är designade av vår egna grafiker och vi har tillsammans med våra konditormästare kombinerat den snyggaste designen tillsammans med de godaste smakerna. Allt för att ert Hello Kitty kalas ska bli så färgsprakande som möjligt.

Var kreativ när du beställer din tårta med Hello Kitty figurer, kattstjärnan som garanterat kommer göra succé på ert nästa barnkalas! Har du en liten filur där hemma som älskar Hello Kitty och hennes äventyr kommer denna tårta att sitta som ett smäck! Matcha tårtan med passande kalastillbehör eller låt tårtan stå för sig själv som höjdpunkten på kalaset. Speciellt tårtan i tre våningar (Hello Kittys på blomstrande tårta) blir ett alldeles speciellt blickfång på kalasbordet. Tårtan i tre våningar har ett rosablommigt mönster med rosa tårtband som omsluter tårtan. Naturligtvis medföljer Hello Kitty figurerna med tårtan. Figurerna är i plast och blir en rolig leksak att spara när tårtan är uppäten. De tre söta Hello Kitty figurerna blir ett roligt samlarobjekt till din bokhylla. Glöm inte att beställa till ett Hello Kitty tårtljus för en extra fin tårta. Inget kalas utan tårtljus!

Är du sugen på att baka din egen Hello Kitty tårta till Hello Kitty kalaset erbjuder vi även snygga och högkvalitativa marsipanlock med Hello Kitty tryck på. Välj önskad storlek på marsipanöverdraget och ladda upp det önskade Hello Kitty motivet i fotoverktyget. Marsipanlocket har precis som våra tårtor en hållbarhet på ca 7 dagar så vi rekommenderar att du beställer marsipanen med leverans till samma vecka som tårtan ska bakas för bästa resultat. Är du en helvild hemmabagare som älskar att pyssla och skapa erbjuder vi även marsipan och sugarpaste i olika färger som kan användas för att göra dina egna Hello Kitty figurer. Glöm inte marsipanverktygen! :)

Allergier

Letar du efter en tårta anpassad efter en diet eller allergi kan vi rekommendera att du till att börja med läser innehållsförteckningen för våra tårtor, bitar och bakverk. Finns det någon i familjen / släkten som har celiaki eller bara annars vill skippa glutenet är det absolut inga problem. Kom i håg att nästan alla våra tårtor finns att beställas som glutenfria om du föredrar det. Dessutom vet du väl att förutom att våra tårtor kan beställas helt fria från gluten, så har alla av våra goda tårtor låg laktoshalt, vilket betyder att dom passar utmärkt för de flesta laktoskänsliga magar. Av våra tårtsmaker är det bara nougat creme fyllningen som innehåller nötter, de övriga av våra tårtor är helt nötfria. (OBS! Spår av nötter kan spridas genom luftpartiklar i bageriet) Alla tårtor bakas med mandel, då det finns hög andel mandel i själva marsipanen. Kom ihåg att kontakta oss ifall du vill beställa en mandelfri tårta, så byter vi bara ut marsipanen mot sockerpasta istället. Glöm inte att små spår av nötter kan finnas i bakverken då de kan spridas via luftpartiklar i bageriet. Här hittar du all information om innehållet i våra tårtor. Vi skickar självklart alltid med innehållsförteckningen för tårtorna och produkterna vid leverans. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor/funderingar som rör allergi.


Var kreativ när du beställer din tårta med Hello Kitty figurer, kattstjärnan som garanterat kommer göra succé på ert nästa barnkalas! Vi är experter på tårtor och levererar prisvänliga barn- och motivtårtor direkt hem till din dörr! Om du ska ha kalas med ett speciellt tema som t.ex. Hello Kitty, Spindelmannen eller Mimmi Pigg rekommenderar vi att du beställer tårtan och matchande cupcakes, cake-pops och brownies från oss. Matcha allt från inbjudningskorten, kalasduken och tallrikarna till partyhattarna och godispåsarna i samma tema. Våra otroligt populära cake-pops finns i flera goda smaker och fyllningar med smaskiga toppings och strössel på. Har ni sett våra rosa och blå cake-pops med ätbart glitter på? Dessa oemotståndliga munsbitar blir garanterat en succé på kalaset! ;) Cake-popsen kan förstås beställas som glutenfria eller veganska om ni föredrar det. Samtliga av våra bakverk är laktosfattiga. När det kommer till tårtdekorationer har vi massor av olika möjligheter som du kan välja bland. Vill du dekorera födelsedagstårtan lite extra för en lite snyggare tårta? Föredrar du en stilren och klassisk tårta kanske en enkel ros i marsipan eller sockerpasta är att föredra. Bland våra dekorationer hittas bl.a. blommor i sugarpaste eller marsipan i flera olika färger (rött, rosa, vitt och persika). Spana in våra fantastiska dekorationer och tillbehör här så kanske du hittar något för just din födelsedagstårta.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.