Siffertårtor

Siffertårtor

Dessa tårtor är större än våra standardtårtor och levereras i våra stora tårtförpackningar.
0-9
Siffertårta med foto, valfri färg
Siffertårta med foto, valfri färg
889,00 kr
0-9
Dubbel siffertårta, valfri färg
Dubbel siffertårta, valfri färg
1 479,00 kr
0-9
Deluxe siffertårta med foto, valfri färg
Deluxe siffertårta med foto, valfri färg
1 029,00 kr
0-9
Dubbel Deluxe Siffertårta, olika färger
Dubbel Deluxe Siffertårta, olika färger
1 799,00 kr
0-9
Siffertårta i valfri färg
Siffertårta i valfri färg
889,00 kr
0-9
Deluxe siffertårta, valfri färg
Deluxe siffertårta, valfri färg
1 029,00 kr
0-9
Siffertårta i födelsedagstema
Siffertårta i födelsedagstema
949,00 kr
0-9
Siffertårta i kalastema
Siffertårta i kalastema
949,00 kr
0-9
Dubbel siffertårta i kalastema
Dubbel siffertårta i kalastema
1 479,00 kr
0-9
Dubbel siffertårta i födelsedagstema
Dubbel siffertårta i födelsedagstema
1 479,00 kr
0-9
Mimmi Pigg på siffertårta
Mimmi Pigg på siffertårta
969,00 kr
Frost, Anna & Olof på siffertårta nr 3
Frost, Anna & Olof på siffertårta nr 3
969,00 kr
Bilar® på siffertårta nr. 3
Bilar® på siffertårta nr. 3
969,00 kr
Frost, Anna & Olof på siffertårta nr 4
Frost, Anna & Olof på siffertårta nr 4
969,00 kr
Bilar® på siffertårta nr. 4
Bilar® på siffertårta nr. 4
969,00 kr
Frost, Anna & Olof på siffertårta nr 5
Frost, Anna & Olof på siffertårta nr 5
969,00 kr
Bilar® på siffertårta nr. 5
Bilar® på siffertårta nr. 5
969,00 kr
Frost®, Anna® & Olof® på siffertårta nr 6
Frost®, Anna® & Olof® på siffertårta nr 6
969,00 kr
Bilar® på siffertårta nr. 6
Bilar® på siffertårta nr. 6
969,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

19 artiklar


Siffertårta - Tårtor i form av siffror

Välkommen till våra populära, eleganta siffertårtor! Letar du efter en speciell och unik idé inför nästa födelsedag? Vill du ge bort en tårta som garanterat passar den som fyller år? Då är en siffertårta definitivt något för dig! Här kan du enkelt och smidigt beställa snygga tårtor i form av siffror. Hur gammal blir födelsedagsbarnet? Vi erbjuder tårtor med siffror mellan 1-9, och självklart finns det även alternativ för flersiffriga tårtor. Visa åldern med en tårta - för en upplevelse som sent kommer att glömmas! Vi har olika motiv och något för alla. Välj bland våra olika siffertårtor och välj din favorit! Storlek på siffertårtorna varierar beroende på vilken siffra det är du önskar ha. Mer information kring storlek och bitar för din siffertårta hittar du under varje produkt.

Siffertårta med foto

Önskar du foto på din siffertårta? Inga problem! Vi erbjuder två olika siffertårtor där du har möjlighet att ladda upp valfri bild som sedan trycks på den mumsiga marsipanen. Bättre än såhär blir det inte! Låt ditt eget val av foto pryda vår populära deluxe siffertårta som garanterat kommer att bli en höjdpunkt på fikabordet. Du väljer själv färg på tårtband samt sockerpärlor för en extra personlig touch. Vilken färg föredrar du? Den eleganta tårtan är mer än gärna med och förgyller nästa kalas, så tveka inte att beställa redan idag!

Våra fantastiska siffertårtor kläs precis som våra andra tårtor med den finaste Odense-marsipanen och innehåller smak enligt ditt egna önskemål. Hos oss finns det garanterat en smak för alla! Välj bland vårt utbud av olika mumsiga smaker och se fram emot en fantastiskt god fikastund som kommer att uppskattas av både stora och små! Vår siffertårta kommer utan tvekan att bli en riktig höjdare på kalaset som sent kommer att glömmas.

Matcha gärna tårtan med några av våra andra bakverk. Du finner bilder och inspiration på vår instagram, facebook samt bland våra kundfoton! Cupcakes, Macarons, eller varför inte Cake-Pops? Kolla in våra munsbitar som ett alternativ vid sidan av tårtan för ett maximalt resultat!

Siffertårtans hållbarhet

Våra siffertårtor, cupcakes samt marsipanöverdrag ska alltid förvaras i rumstemperatur. Ställ dem INTE i kylskåp. Där bildas väldigt lätt kondens som löser upp den vattenlösliga livsmedelsfärgen för fototrycket. Även en storhushålls kyl utan kondens, kan skada marsipanen eller sugarpasten som blir torra i kanterna, vilket gör att den kan spricka. Varje siffertårta görs unikt utifrån din beställning samma dag som den går ut för leverans. När bakverken levererats är de fortfarande hållbara i minst sju dagar, så länge de förvaras enligt instruktion, i rumstemperatur. Förvara gärna siffertårtan i sin tårtkartong fram tills att det ska serveras. Vi bakar inte med känsliga ingredienser utan utesluter helt enkelt sådana produkter som måste kylas ned (t.ex. vispad grädde, mjölk) samt jobbar med mycket hög livsmedelssäkerhet för att det aldrig skall kunna finnas någon grund för att bakverken och tårtorna ska kunna härskna eller bli dåliga.

Smaker på siffertårtan

Tårtan ska inte bara se bra ut, utan självklart ska den även smaka gott! Vi har flera olika, mumsiga smaker för att just du ska hitta din favorit! Välj mellan chokladbottnar med chokladcreme, chokladbottnar med körsbärscreme, vaniljbottnar med citroncreme, vaniljbottnar med nougatcreme och vaniljbottnar med halloncreme! Vilken tycker du låter godast? Till de sötare smakerna hör hallon, choklad och körsbär. Perfekt för t.ex. barnkalas eller för den som gillar det sött! Nougatfyllningen har en tydlig smak av mandel, kakao och hasselnöt medan citronfyllningen går mot det syrligare hållet. Smaken är delad heter det ju så välj helt enkelt den som tilltalar er mest. En av våra mest sålda och mycket omtyckta alternativ är chokladbottnar med chokladcreme. Självklart finns det även möjlighet att välja ett glutenfritt alternativ. Den glutenfria tårtan bakas med en saftigt god glutenfri vaniljsmakande sockerkaksbotten och fyllningen består av hallonsylt och fluffig hallon smakade smörkräm. Har du någon hemma som lider av celiaki eller helt enkelt bara föredrar att skippa gluten blir den glutenfria tårtan ett perfekt alternativ. På så sätt får du en mumsig tårta som passar alla i sällskapet. Du är varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har ytterligare funderingar kring de olika smakerna!

Har du frågor kring allergier eller innehåll samt ingredienser får du gärna kontakta oss, alternativt läser innehållsförteckningen för våra tårtor och bakverk. Alla våra tårtor är låglaktos då vi varken bakar med mjölk eller grädde, dock innehåller smörfettet mjölkprotein. Tårtorna passar alltså perfekt för de laktoskänsliga magarna! Av våra tårtfyllningar är det endast nougatcreme fyllningen som innehåller nötter, resten av tårtorna är nötfria. Alla tårtor innehåller mandel, då det finns mandel i marsipanen. Vänligen kontakta oss ifall det skulle vara så att du vill beställa en mandelfri tårta, så byter vi ut marsipanen mot sugarpaste istället. Kom ihåg att små spår av nötter kan finnas i bakverken då de kan spridas via luftpartiklar i bageriet!

Tårtinspiration

Letar du efter den perfekta tårtan till ett speciellt tillfälle, men inte vet vilken tårta eller bakverk du vill beställa? Ta gärna en titt på vår sida med tårtinspiration, kanske hittar du det du söker! Där lämnar våra kunder massvis med idéer och förslag till dig, spännande va? Oavsett om det är bloggare, kunder eller företag hittar du en mängd olika foton och kreationer värda att ta efter. Eftersom vårt tårtsortiment har ett mycket brett utbud kan du hitta motiv som passar ditt önskemål, mycket snabbare och enklare än direkt i butiken. Tårtbilder har laddats upp av våra kunder eller på vår instagram. Dessutom hittar du massor med inspirationsbilder direkt på vårt Instagram-konto samt facebook. Om du inte hittar motivet du letar efter kan du antingen prova lyckan på vår webbsida med sökfunktionen eller ringa våra duktiga medarbetare på kundtjänst eller skriva ett mail. Vi ser fram emot att höra från dig! Naturligtvis är små anpassningar och önskemål genomförbara men i regel är det tårtorna på vår hemsida som vi erbjuder. Det kan handla om färgen på bandet eller ändring på trycket, det vill säga färgen eller motivet på marsipan eller sugarpasten ändras. Klicka på vår inspirationssida eller direkt på vår Instagram-profil och upptäck snart ny inspiration inför din fest eller födelsedagsfirande.

Tårtdekoration till din siffertårta

Vill du göra din tårta mer personlig och dekorativ? Glöm då inte kolla in vår tårtdekorations-kategori! Där hittar du allt från roliga figurljus till våra härliga Cake-Toppers med flera olika, roliga budskap. Bland figurljusen florerar kända figurer som bl.a frost, superman, paw patrol, disneyprinsessor och svampbob. Det finns även fina figurer i både marsipan, sockerpasta och choklad. Vad föredrar du? För mode-älskaren finns även lyxiga chokladskor samt handväskor att dekorera din tårta med. Det blir inte bättre än såhär! Är tårtan en present? Glöm då heller inte att välja till ett hälsningskort - printat eller skrivet för hand!

Leverans av din siffertårta

Så fort din siffertårta är färdigbakad packas den med noggrannhet in i våra eleganta, rosa, skräddarsydda tårtförpackningar och levereras sedan snabbt och smidigt till önskad adress! Med hjälp av vår leveranspartner DHL Express (GoGreen) levererar vi tryggt din siffertårta på önskat datum. Så länge man beställer sin tårta innan kl. 15.00 på en vardag har vi möjlighet att leverera den redan nästa arbetsdag. Detta förutsatt att leveransadressen inte finns med på DHL’s lista över “avlägsna orter”. Om din adress finns med under ‘’avlägsna orter’’ kommer det upp en rosa ruta i kassan som varnar om detta. Du är då varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst så hjälper vi dig mer än gärna med att hitta en mer central adress att leverera tårtan/paketet till! Till vissa adresser kan vi tyvärr inte leverera till alls. Vi på dinTårta tänker självklart på hur vi kan arbeta på ett så hållbart och miljövänligt sätt så att både vi och du som kund kan ha gott samvete när du beställer tårta hos oss. Så t.ex för att göra leveransen mer miljövänliga har vi och vår logistikpartner DHL integrerat leveranssättet “GoGreen”. Sedan den 1 mars 2011 använder vi oss utav detta leveranssätt för alla våra paket som skickas med DHL. GoGreen är ett så kallat CO2-neutralt alternativ från DHL som går ut på att alla transportrelaterade avgaser räknas ihop och gottgörs genom att de investerar i externa projekt som är till för att skydda vårt klimat. De länder i Europa som vi levererar med Express GoGreen till är följande länder: Finland, Frankrike, Belgien, Danmark, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag som leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 15 dagen innan. Till dessa länder kostar leveransen 99 kr. Vi kan även leverera till Norge, och då kostar det 199 kr, samt under förutsättning att beställning sker senast kl 15 två arbetsdagar innan då DHL behöver en extra dag för leverans dit.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar kring din beställning? Tveka då inte att kontakta oss! Du är varmt välkommen att höra av dig till våra hjälpsamma medarbetare på kundtjänsten, antingen via telefon, chatt eller mejl. Vi finns även på sociala medier såsom facebook och instagram, där vi försöker svara er så snabbt som möjligt! Vi ser fram emot att höra från dig!

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.