Babymage tårta

Babymage tårta till babyshower

Babymage tårta med gula detaljer
Babymage tårta med gula detaljer
1 149,00 kr
Babymage tårta med rosa detaljer
Babymage tårta med rosa detaljer
1 149,00 kr
Babymage tårta med blåa detaljer
Babymage tårta med blåa detaljer
1 149,00 kr
Babymage tårta med gröna detaljer
Babymage tårta med gröna detaljer
1 149,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

4 artiklar


Babymage tårta - Den perfekta presenten för babyshowern!

Babymage, gravidmage, bellycake, gravidtårta, magtårta, gravidmagetårta - kärt barn har många namn. Har du fått i uppgift att planera en babyshower till din bästa vän, syster eller kusin? Att bjuda den blivande mamman på en babymage-tårta (bellycake) är lika självklart som att överraska med en blöjtårta! Hos oss hittar du alla godsaker som behövs för en lyckad babyshower! Fenomenet babyshower kommer egentligen från USA men har blivit mycket populärt också i Sverige på senare år. Oftast ordnas babyshowern till den blivande mamman 1-2 månader före den beräknade förlossningen. Naturligtvis kan den ordnas tidigare än senare också men kom ihåg att inte vänta med babyshowern till sista veckan då detta är en tid då den blivande mamman behöver all tid till att vila och förbereda sig inför den stora förlossningen. Därför brukar ett par månader innan vara en lämplig tidpunkt. Vi kan stolt presentera den efterlängtade tårtan i form av en gravidmage! Beställ gravidmage-tårtan hos oss inför den kommande överraskningsfesten!

Grattis till alla blivande mammor! Att bilda familj är något som många drömmer om och man kan knappast vänta med att få välkomna det lilla miraklet till världen. Tiden innan förlossningen är en fullspäckad tid och det är mycket som ska förberedas. Bl.a en babyshower ska hållas i! En babyshower passar att ordnas både för mammor som väntar sitt första barn eller har barn från förr. Även för mammor som redan har barn från tidigare så är varje graviditet en ny, speciell upplevelse och detta bör förstås firas! Varje väg till ett nytt liv är en unik och underbar, men inte alltid en helt lätt resa. När det kommer till att berätta de goda nyheterna, att överraska de blivande föräldrarna eller fira att det närmar sig så har dintarta.se för varje tillfälle och varje steg i denna resa en spännande tårta att fira med! Till denna stora fest passar förstås vår babymage tårta utmärkt. Oavsett om du planerar den stora festen med pompa och ståt eller en mindre babyshower så har vi något som passar just din kommande fest! Ibland är det mamman själv som bjuder in till babyshower för vännerna men för det mesta planeras den som en överraskningsfest av någon som står den blivande föräldern nära, t.ex. syster eller vän.

Våra skickliga konditorer har länge planerat gravidmage-tårtan och jobbat med hur vi ska få till rätt smak, form, storlek och sammansättning. Nu är den äntligen klar och redo att få vara i centrum för din kommande fest! Den finns att köpa i följande härliga färger gult, grönt, rosa eller blått. Välj färgen som passar in med temat du valt för babyshowern och matcha med cake-pops, macarons och cupcakes i liknande färger för en extra lyxig känsla. Vi har även de perfekta dekorationerna till tårtan och festen!

Naturligtvis har vi tagit tänkt på leveransen och hur vi på ett säkert och smidigt sätt ska kunna leverera en tårta i denna storlek och form på ett tryggt och smidigt sätt hem till dig. Vi har skräddarsydda lösningar för våra tårtor vilket gör att bakverket levereras ända fram både helt och snyggt! Gravidtårtan kan beställas i våra fem goda smaker. Välj den önskade leveransadressen och slappna sedan av så tar vi hand om resten och bjuder på en unik tårtupplevelse. Ännu fler tårtor till babyshowern hittar du här»!

Hörde vi ett glatt och långt ”SURPRIIISE”? :)

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.