Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Cake Pops

Beställ handgjorda Cake-Pops online!


(18)
Cake-Pops med Mörk- & Vit Choklad (12 s...
(63)
Cake-Pops med Vanilj- & Chokladsmak (12 ...
(2)
Cake-Pops med Logotyp, Vanilj- & Choklad...
(2)
Glutenfria Cake-Pops med choklad och kok...
Glutenfria Cake-Pops med Logotyp
(5)
Cake-Popsicles i olika färger (10 st)
NY!
Cake-Popsicle gröna (10 st)
NY!
Cake-Popsicle gula (10 st)
NY!
Cake-Popsicle rosa (10 st)
NY!
Cake-Popsicle blåa (10 st)

Beställ Cake-Pops för födelsedags- eller företagsfesten!

Dessa oerhört populära Cake-Pops finns nu att beställa online hos oss! Välj bland unika smaker och kombinera med eget tryck. Cake-Popsen formas till förhand av våra duktiga konditorer och doppas sedan i den finaste, belgiska chokladen från Callebaut. Vare sig du väljer vit, ljus eller mörk choklad dekoreras Cake-Popsen omsorgsfullt i enlighet med temat. Det perfekta tilltugget som kommer uppskattas minst lika mycket på barnkalaset, dopet eller babyshowern som på företagseventet!

Gör dina Cake-Pops extra personliga med er företagslogga eller varför inte dina egna initialer? Cake-Popsen passar minst lika bra som en härlig give away, som snacks på en lansering, mässa eller konferens som till de mer privata tillställningarna (ex. kalas, dop och bröllop). Du kan välja att ladda upp din företagslogga eller annat valfritt motiv och få det tryckt på ett emblem som fästs på dina Cake-Pops, alternativt beställa Cake-Popsen precis som de är! :) Cake-Popsen kommer i set om 12 stycken och är omsorgsfullt nerbäddade i ett paket med en bädd av pappersull - Perfekta att skicka iväg som en gåva på posten till vänner eller företagskunder i hela Sverige (från Malmö, Stockholm och Göteborg till Haparanda)!

Nyhet! För dig som föredrar veganskt alternativ rekommenderar vi varmt att testa våra mumsiga Vegan Cake-Pops!

OBS: För att uppnå optimalt tryckresultat på era Cake-Pops med emblem, välj gärna en högupplöstbild med färre detaljer då tryckytan är begränsad (ca. 1,5 cm). Cake-Popsen väger ca 65-70 gram styck och är ca 3,5-4 cm i diameter.

Hittade du inte vad du letade efter? Kolla in våra populära macarons!Så bygger du ett cake-pop display ställ från förpackningen :)
Så bygger du ett cake-pop display ställ från förpackningen :)