PAW Patrol

PAW Patrol på tårta till födelsedagskalaset!

Beställ en tårta med de små hjältarna från PAW Patrol! De små gulliga valparna står alltid redo att hjälpa till på födelsedagskalaset! Paw Patrol är den omåttligt populära tv-serien som alla barn älskar att följa. Serien handlar om några hjältemodiga valpar som ger sig ut på spännande räddningsuppdrag i sin hemstad Äventyrsbukten. Tillsammans med sin teknikproffsiga tränare Ryder, ser räddningsvalparna Marshall, Rocky, Chase, Rubber, Zuma, Skye, Everest och Tracker till att hjälpa alla stadens invånare när de är i fara. Vännerna i tasspatrullen gör inte skillnad på sina uppdrag och de finns där såväl om det gäller att en katt ska ner för ett träd som de kan fixa till ett lok som gått av spåret. Ingen valp är för liten, inget uppdrag för stort för Paw Patrol! Beställ din tårta med Paw Patrol redan idag!

 

Hitta din favorittårta med hjältarna från PAW Patrol!

NY
Paw Patrol® på en rosa hundtassetårta
Paw Patrol® på en rosa hundtassetårta
449,00 kr
PAW Patrol® på ängtårta
PAW Patrol® på ängtårta
449,00 kr
PAW Patrol® på tvåvåningstårta
PAW Patrol® på tvåvåningstårta
999,00 kr
Partyset PAW Patrol - inkl. tårta
Partyset PAW Patrol - inkl. tårta
949,00 kr
PAW-Patrol tårtljus med Chase och Marshall
PAW-Patrol tårtljus med Chase och Marshall
69,00 kr
Paw-Patrol tårtljus Skye
Paw-Patrol tårtljus Skye
69,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

 

Tårta med figurerna från PAW Patrol på tårtljus

Chase och Marshall de två valparna från PAW patrol som har räddat staden Adventure bay flera gånger från många olika faror finns nu på våra tårtor. Paw patrol kan nu komma hem till er och rädda ert kalas från de faror som kan inträffa och se till så att ert kalas blir säkert och superkul! Se till att Chases och Marshalls nästa uppdrag blir på ert barns födelsedagskalas och beställ vår tårta redan idag så ni kan uppleva en Paw patrol överraskning! Paw-patrullen har sedan 2013 underhållit och inspirerat flera unga tittare till att visa mord och vara sann mot sig själv och att det alltid finns stöd att hämta i sina vänner och kollegor. PAW patrol är ett kanadensiskt animerat tv-pogram om ett gäng hundar och Ryder en tioårig pojke som hjälper till i samhället med likväl stora som små problem. Marshall är gruppens roliga men lite klumpiga medlem och Chase är gruppens ledare. Ryder får oftast ett telefonsamtal om vad som försiggår i Adventure bay och hur de behöver PAW patrols hjälp. Han kallar då in hundarna till deras högkvarter genom att kommunicera med hundarnas halsband. Marshall kommer alltid sist in till mötet genom en komisk jargong som får alla att skratta och när alla hundar är redo så annonserar Chase detta och de gör sig redo för att ge sig ut på äventyr. Varje hund är unik och har olika styrkor och svagheter, programmet lär unga tittare att ingen är perfekt och när man jobbar tillsammans kan man nå lösningar och nivåer som tidigare inte var möjliga. Det är ett hjärtevärmande program för hela familjen, vIlket gör det perfekt som tema på en tårta!

Vi vi hjälpa er att organisera och utföra det perfekta kalaset! Vi här på dintårta.se kan på nolltid se till så att ert nästa kalas blir en kanonupplevelse som sent kommer glömmas. Genom vårt breda sortiment gällande PAW patrol finner ni allt ni kommer behöva för att överraska och ska ett häpnadsväckande event med våra fyrbenta hjältar. Med några få klick på vår hemsida kommer vi skicka festen hem till er med allt ni kan tänkas behöva utan att behöva stressa och flänga runt till olika affärer.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.