Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Rainbow Cakes

Beställ en regnbågstårta till födelsedagskalaset!

Här hittar du alla tårtor som kan beställas som regnbågstårta med färgglada bottnar och härlig fyllning

(83)
Enhörningstårta
Svart Deluxe tårta
NY!
Rosa Deluxe tårta
NY!
Blå Deluxe tårta
NY!
Gul Deluxe tårta
NY!
Röd Deluxe tårta
(117)
Deluxetårta i flera färger
(20)
Happy Birthday Deluxetårta, grön
(36)
Happy Birthday Deluxetårta, blå
(147)
Happy Birthday Deluxetårta, rosa

Beställ din personliga regnbågstårta här!

Rainbow cake - vår magiska nyhet! Ståtlig och dekorativ på utsidan med ett överraskande färgglatt inre!
Här hittar du vår senaste kreation - vår magiska och färgglada regnbågstårta! Nu kan du beställa utvalda tårtor med ett alldeles speciellt inre, nämligen tårtbottnar i regnbågens färger med en mumsig vaniljsmakande fyllning inuti. Låt oss heller inte glömma de smaskiga chokladlinserna (godis) som göms i mitten av tårtan. Det kan inte bli bättre än såhär! Dessa efterlängtade regsbågstårtorna passar lika bra att servera på födelsedagskalaset eller företagsfesten till såväl unga som gamla. Oavsett om det är födelsedagskalas, barnkalas, kärleksfest eller babyshower passar denna magiska tårta utmärkt. Välj någon av våra tårtor i denna kategori och välj sedan tårtsmaken “Rainbow-cake”.
Letar du efter något unikt och alldeles speciellt? Då har du hittat helt rätt! Vår regnbågstårta kommer att vara en både rolig och god överraskning för alla gäster! En tårtupplevelse som sent kommer att glömmas. Vankas det födelsedag? Vad bättre än att beställa hem vår regnbågstårta för att förgylla kalaset? Tårtan kommer garanterat att uppskattas av både stora och små! Vår häpnadsväckande regnbågstårta passar perfekt till varje tillfälle, varför inte beställa hem en redan nu? Säkerställ att vår underbart mumsiga regnbågstårta får vara med på nästa kalas!

Välj bland våra olika tårtor med regnbågsfyllning

Är du ett regnbågs-fan? Då hittar du den perfekta tårtan här! Välj bland våra eleganta tårtor med regnbågsfyllning och förvandla nästa fika till en succé. Överraska dina gäster och bjud på en tårtupplevelse som de sent kommer att glömma! Vilken tårta passar bäst till ert firande? Välj bland våra tjusiga tårtor och hitta din personliga favorit. Du hittar t.ex. våra populära deluxetårtor som finns i olika färger och storlekar. Älskar du smink, skor och väskor? Kanske vore vår smink- och skotårta eller smink- och väsktårta något för dig? Kolla gärna även in vår sockersöta enhörningstårta som passar perfekt tillsammans med regnbågsfyllningen! Ett kalas fullt med magi, vem önskar inte ha det? Våra omåttligt populära enhörningstårtor i rosa, lila eller blått blev snabbt en favorit i kombination med regnbågsfyllningen. Det är klart att en unicorncake ska ha magiskt färggsprakande regnbågsfyllning inuti. Ingen magi utan regnbågsfyllning! Vi har tårtor för varje tillfälle, vare sig det vankas födelsedagskalas, dop eller babyshower. Välj bland våra regnbågstårtor och beställ den som passar just dig! Våra lyxiga deluxetårtor är gärna med och förgyller nästa kalas! Du kan även mixa och matcha bland de olika tårtorna och beställa t.ex en 18 cm sminktårta som du matchar med en 26 cm deluxetårta. På så sätt skapar du din dröm födelsedagstårta med valfri fyllning inuti! Planerar du kalas med My little Pony tema? Då kan du beställa tårtan hos oss och dekorera själv med en liten My Little Pony. Matcha med valfritt tårtband från oss! Förvandla barnkalaset till en färgglad dröm med våra rainbow-cakes! Detta är en tårta som födelsedagsbarnet sent ska glömma.

Leverans av din regnbågstårta

Så fort din regnbågstårta är färdigbakad packas den noggrant in i vår fina, skräddarsydda tårtförpackning och levereras snabbt och smidigt till önskad adress. Med hjälp av vår leverantörspartner DHL Express hinner vi leverera tårtan redan inom en arbetsdag! Tack vare vår leveranspartner DHL express GoGreen ser vi till att regnbågstårtan levereras i tid till nästa fest. Om du en vardag beställer innan klockan 15 hinner din tårta levereras redan nästa arbetsdag förutsatt att din leveransadress inte ligger under DHL’s ‘’avlägsna orter’’. Isåfall tar leveransen en extra arbetsdag och du varnas även om detta i kassan. Du är då varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig mer än gärna med att hitta en mer central adress att leverera tårtan till!

Pridefest med regnbågstårta

Planerar du en hejdundrande fest med pride- och regnbågstema? Vi hjälper dig att lyckas med festen du drömmer om tillsammans med vår färgsprakande tårta med regnbågsfyllnin inuti! Har en regnbågsbaby fötts? Vill du överraska vännen med en rainbowcake? Beställ tårtan hos oss för att göra succé på den perfekta regnbågsfesten!

Hitta rainbow-tårtinspiration hos oss

Om du söker inspiration inför nästa speciella tillfälle har du kommit rätt! Under våra kundfoton kan du få idéer och tips på hur man enkelt och snyggt kan dekorera vid olika tillfällen. Du får även tips på hur man kan matcha olika bakverk tillsammans! Du hittar oss även på instagram och facebook där vi laddar upp foton från kunder över hela Europa! Ta en titt och känn dig själv bli inspirerad inför nästa stora fest eller kalas! Här kommer du direkt till vår tårtinspirationssida!

Tårtdekoration till din regnbågstårta

Glöm inte att köpa med tårtdekoration till din regnbågstårta! Ge tårtan det lilla extra för en ökad tårtupplevese! Är det dags för födelsedag? Kolla då in våra sifferljus som finns i flera olika roliga former och färger. Vi har även våra härliga cake toppers som fint pryder din tårta. Välj mellan olika budskap såsom ‘’happy birthday’’, ‘’make a wish’’ och ‘’just married’’. Du väljer själv vilken tårtdekoration som passar just dig! Vi har också olika marsipan och sockerrosor - perfekta att dekorera din regnbågstårta med! Toppa din tårta med våra tårtdekorationer för en maximal tårtupplevelse! Du väljer själv vilka tårtdekorationer som passar dig och din tårta bäst.

Allergiinformation för regnbågstårta

Har du frågor eller funderingar rörande allergi, intoleranser och dieter rekommenderar vi att du först läser innehållsförteckningen för våra bakverk. Är det någon av kalasgästerna som har nötallergi? Regnbågstårtan innehåller inga nötter, men däremot bakas den med marsipan som till stor del innehåller mandel. Vill du att tårtan bakas med sugarpaste istället för marsipan, maila då in till oss så löser vi det. Förutom att våra tårtor kan beställas mandel-/nötfria har samtliga av våra tårtor låg laktoshalt, vilket brukar passa utmärkt för laktoskänsliga kalasgäster. Vi vill understryka att små spår av nötter kan finnas i bakverken då de kan spridas genom luftpartiklar i bageriet. Här hittar du all information om innehållet i våra tårtor. Vi skickar alltid med innehållsförteckningen för tårtorna och bakverken vid leverans. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor/funderingar som rör allergi, överkänslighet och intolerans.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar kring din beställning är du varmt välkommen att höra av dig till våra hjälpsamma medarbetare på kundtjänst! Detta kan du göra antingen via telefon, chatt eller mejl. Vill du ha hjälp med din beställning eller helt enkelt ha en personlig rådgivning? Tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig mer än gärna! Hör av dig så bollar vi idéer tillsammans för just din regnbågstårta.