Tårtinspiration för dig som vill inspireras av fina tårtor och bakverk

#dintarta.se

Här hitter du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)

Finn tårtinspiration till nästa födelsedag, barnkalas eller annat event!

Tårtinspo så långt ögat kan nå! Du vet kanske inte vilken tårta du vill ha eller kan inte riktigt förställa dig hur våra goda tårtor ser ut i verkligheten? Här hittar du massvis med tårtinspiration till dina födelsedagskalas och allehanda fester! Oavsett om det är en födelsedagskalas, företagsevent, dop, bröllop eller helt enkelt en fika, har vi vad du söker!

Gillar du att baka men vill bli inspirerad kan du använda dig av våra kunders härliga tårtbilder för att få riktigt härlig tårtinspiration. Bland bilderna hittar du allt från spännande möhippor till överraskningsfester och babyshowers. Våra populära och lyxiga deluxetårtor förekommer ofta bland bilderna vilket gläder oss. Det visar verkligen att våra kompromisslösa deluxetårtor har tagits väl emot hos våra kunder. Håller du i en babyshower eller ett speciellt födelsedagskalas kan vi verkligen rekommendera en deluxetårta i en, två eller tre våningar. Den blir garanterat ett populärt blickfång på kalasbuffén eller dessertbordet. Även våra smarriga cake-pops har blivit en stor hit på födelsedagskalas, dopfester och namngivnings-ceremonier. Cake-popsen finns i olika färger, smaker och toppings. Bland våra toppings hittar du bl.a. kokosflingor, apelsinkrokant, jordgubbscrisp eller ätbart glitter. Missa inte det senaste tillskottet i cake-pops familjen, nämligen vegan cake-pops! Ett trevligt och gott alternativ till det klassiska fikat. Cake-popsen, kan precis som de flesta av våra tårtor, beställas som glutenfria.

På Instagram kan du använda hashtagen #dintartase för att just din bild ska visas på vår hemsida och ge tårtinspiration till flera tårtälskare runt om i landet! 

Klickar du på en nyfunnen favorit bild bland all tårtinspo så hittar du en länk direkt till den önskade produkten. Välj smak och storlek och beställ enkelt och smidigt online. Vi levererar utsökta bakverk hem till din dörr i skräddarsydda förpackningar som hjälper ditt bakverk att komma fram snyggt och fint! Glöm inte att följa oss på Instagram