Partytillbehör

Beställ era partytillbehör online!

Alla bra fester har partytillbehör för att piffa upp tillfället så att er fest kan bli precis som ni önskar! Våra tillbehör funkar för alla olika fester, ska ni fira utomhus, i en hyrd lokal eller varför inte inviga er nya bostad så har vi något för er! Vi har blå eller rosa ballonggirlanger som passar perfekt för alla tillfällen, ska ni fira en babyshower eller gender reveal så är våra girlanger perfekt för er. Sedan har vi konfetti som kommer i guld eller silver, vilket passar perfekt som dekorationer för alla tillfällen.. Ni hittar också mycket mer här i denna kategorin. Alla våra tillbehör kommer att förgylla er fest och ni kan dekorera med dem precis som ni önskar så er fest blir högst personlig. Självklart så finns det flera fina tårtor på vår hemsida som passar perfekt till våra partytillbehör och ni kan smidigt köpa allt från samma ställe så slipper ni leta och stressa runt på flera olika affärer och ha flera olika leveranser att ha koll på som bara adderar mer stress inför er fest. Vi vill göra det så enkelt och stressfritt som möjligt att ha en fest och fira alla de fantisitksa stunder som ni upplever. Vi här hos dintårta.se önskar att alla fester ska bli så bra som möjligt och det finns inget bättre än fester med extra allt. Kan man verkligen kalla en fest utan tillbehör en fest? Var på den säkra sidan och unna er att dekorera er fest precis som ni önskar så kommer er gäster att ha en ännu bättre upplevelse!

Dekorationsrosetter, aprikos 3-pack
Dekorationsrosetter, aprikos 3-pack
59,00 kr
Honeycomb, silver
Honeycomb, silver
69,00 kr
Honeycomb, guld
Honeycomb, guld
69,00 kr
Konfetti, silver
Konfetti, silver
39,00 kr
Konfetti, guld
Konfetti, guld
39,00 kr
Köp dekoration Tillfälligt slutsåld
Ballonggirlang, rosa
Ballonggirlang, rosa
239,00 kr
Ballonggirlang, blå
Ballonggirlang, blå
239,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

7 artiklar

Mer än bara partytillbehör!

Vi har redan nämnt att ni kan hitta en tårta som passar er och ni hittar dem alla här. Sedan har vi även fler produkter som ni kan köpa till utöver våra partytillbehör, till exempel tårtdekorationer eller färdiga partyset och dem hittar ni i vår tårtdeko-kategori .

Vi packar och skickar ert paket med högsta möjliga säkerhet!

Vi har tagit fram en egen förpackning för alla våra bakverk och föremålen som vi sedan paketerar för hand, så det kan skickas säkert och intakt till önskad adress. Denna förpackning skyddar tårtorna genom att de sitter fast helt under hela transporten och på så sätt kan de inte glida åt något håll. Detta gör att vi kan säkerställa att produkterna kommer fram i samma skick som när vi skickade dem!

I kassan kommer ni se att vi har valt att använda oss av DHL Express, så ert paket kommer skickas till ert så fort som det bara går. Om ni beställer en vardag kan ni få ert paket redan vardagen efter.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.