Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Socker- & Marsipandeko

Dekorera din tårta med socker- och marsipanrosor!

Smycka din tårta till perfektion! Hos oss hittar du ett brett urval av socker- och marsipandekorationer.

(62)
Sockerros, röd (1 st)
(6)
Marsipanmus
45 kr *
Köp dekorationKöp dekoration
Tillfälligt slutsåld
(2)
Marsipanhäxa
(3)
Marsipanbi
30 kr  (45,00 kr) *
Köp dekorationKöp dekoration
(27)
Marsipanros, röd (1 st)
(65)
Marsipanros, rosa (1 st)
(52)
Sockerros, vit (1 st)
(7)
Marsipanapa
(4)
Baby med filt, grön marsipan
(13)
Marsipanbjörn med hjärta

Sätt en extra personlig prägel på din tårta!

Har du valt din tårta men saknar en sista personlig touch? Då har du hamnat i helt rätt kategori! Här hittar du en rad söta och klassiska marsipan- och sockerdekorationer för alla tillfällen. Vi erbjuder allt ifrån kärleksfulla dekorationsrosor i både marsipan och sockermassa till skojiga marsipanfigurer som passar perfekt till våra tårtor. Låt fantasin flöda när du väljer bland de härliga ätbara dekorationerna! Vem säger att en marsipanflodhäst inte passar in på en Star Wars-tårta eller att det är opassande att ha en marsipanhäxa på en tårta till svärmor? ;) Dekorationerna skapar en extra visuell effekt som kommer förhöja nöjet hos era gäster. Förutom att våra dekorationer är vackra att se på smakar de himmelskt gott.

Marsipan- och sockerdekoration!

När det kommer till dekorationer så slår en Marsipanros aldrig fel, välj mellan färgerna rosa och röd. Rosorna får varje tårta att sprudla med extra glädje och är dessutom super smarriga. Det finns inte en tårta där ute som inte skulle bli snäppet bättre med en eller flera marsipanrosor som dekoration. När det kommer till marsipanfigurer har vi ett brett sortiment, de passar perfekt för barnkalaset. Några av favoriterna brukar vara det ståtliga marsipanlejonet eller den praktfulla marsipantigern samt den trofasta marsipanhunden, men det finns många fler att välja mellan. Oavsett val kommer varje barn att sprudla av glädje. Finns det något bättre budskap än kärlekens budskap här i världen! Skicka en extra kärlekshälsning med våra dekorativa marsipanhjärtan. Välj mellan våra två storlekar, stora och små.

Vi erbjuder fyra olika färger på våra sockerrosor - röd,vit, rosa och persika. Vi har även en mycket fin sockerkamelia samt fyra underbara pastellfärgade blommor. Sockerblommorna är perfekt för dig som har en mandelallergi men fortfarande uppskattar en väldekorerad tårta. Det finns alltid utrymme att utsmycka er tårta med våra sockerrosetter. De gör sig lika bra ovanpå som på sidan av tårtan och passar till varje tårta och tillfälle. De finns i färgerna, rosa, blå och vit.

Vår marsipan kommer ifrån de danska experterna hos Odense Marcipan, vilket förutom att leverera till oss har varit kungliga hovleverantörer sedan 1961. Marsipanen tillverkas med högsta kvalitet på en bas av mandlar från Kalifornien. Mums!

Dekorationer för speciella tillfällen!

Ska ni planera en baby shower så har vi jättefina dekorationer för detta. Du kan välja mellan ett blått eller rosa babyset samt urgulliga små babyskor också i rosa eller blått. Favoriten för babyshowertårtan är annars vår bebis med filt som finns i färgerna rosa, blå eller grön. Vill ni festa till det extra vid jul så har vi även ett urval av marsipantomtar och sockersnögubbar.

Nu erbjuder vi även vårat superpopulära enhörnings-set. Nu kan du där hemma förvandla varje tårta till ett magisk äventyr som alltid gör sig bra på bild. Enhörningar är en av de mest populära mytomspunna djur precis som er tårta kommer bli den mest populära på festen.

Marsipanfigurer!

Letar du efter det lilla extra att dekorera din tårta med? Är du ute efter en extra touch? Vi erbjuder marsipanfigurer i olika former och motiv! Marsipanmus, marsipanhäxa eller varför inte en marsipantomte? Pynta till tårtan med hjälp av våra marsipanfigurer - vilket tillfälle det än är!

Har ni ett uppkommande kalas med tema? Eller ska ni kanske ha ett Halloweenfirande? Passa på att beställa våra marsipanfigurer och se hur det blir höjdpunkten på nästa fest!

För dig som älskar djur har vi massvis att erbjuda! Marsipanapa, marsipanhäst, marsipanlejon… Dessa är perfekta till nästa kalas med djur- eller cirkustema! Hos oss hittar du det du söker och hos oss finns något för alla!

Allergi

Nöt- och mandelallergi är en vanlig åkomma. Det är en av de allergier som sällan växer bort med tiden, så är man drabbad blir det ett livslångt besvär. Därför har vi på dintårta.se valt att arbeta och utveckla våra sockerpasta kreationer så att man som mandelallergiker kan pryda sina tårta utan att behöver oroa sig för några besvär. Vi har med andra ord något för alla!

Leverans av din marsipan- och sockerdekoration

Vi här på dintårta.se försöker att arbeta så klimatsmart som möjligt. Ett steg i rätt riktning är att vi den första mars 2011 ingick i ett samarbete med vår logistikpartner DHL att all leverans ska vara koldioxidneutrala. Vad innebär nu detta? Det så kallade GoGreen initiativet går ut på att beräkna alla transportrelaterade avgaser och kompensera den totala summan genom att investera i externa projekt som alla främjar och skyddar vårt klimat. Nu kan vi som producent med gott samvete leverera våra kunder med smaskiga tårtor runt om i Europa och ni som konsumenter kan även avnjuta er tårta skuldfritt med miljön i åtanken.

Vi levererar med Gogreen i följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag i leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 14:00 dagen innan, med undantag för avlägsna orter då tillkommer det en extra dag. Är detta fallet kommer det stå tydligt när ni beställer. Fraktpriset för DHL Express GoGreen ligger på 99 kronor. Vi levererar även till Norge, och frakten kostar då 199 kronor och det krävs en extra arbetsdag för leverans. Var alltså därför ute i lite extra god tid, så att tårtan hinner hem till nästa kalas! :)