Skicka tårta!

Skicka tårta med tårtleverans!

DHL Express

DHL Express Tårtleverans

Leveranskostnaden för DHL Express i Sverige är 99 kr, för andra länder vänligen se nedan.

DHL Express minskar leveranstiden till 1 arbetsdag, beräknat vid beställning innan kl 15 på en arbetsdag. D.v.s. beställer du en helgdagsfri vecka på en måndag innan klockan 15, så kan du tidigast välja leverans för tisdagen med detta leveranssätt. Vill du vara helt säker på att få ett paket innan helgen bör du således beställa senast torsdag innan klockan 15, eftersom leveransen då tidigast kan sättas till fredag. Leverans på helgen är tyvärr inte möjligt alternativ ännu.

OBS! För mindre och avlägsna orter kan leveransen dröja längre och ett fåtal adresser kan vi inte leverera till alls. Ni ser i kassan om er adress är en av de påträffade. Vänligen kontakta oss om du är osäker.

Har du redan fått ditt trackingnr. (brukar komma per SMS från DHL i samband med leverans) så kan du enkelt spåra din tårtleverans här DHL.se alternativt ringa deras kundtjänst för vidare hjälp tel. 0771-400 345.DHL GoGreen

Miljövänlig Tårtleverans

Vi på dinTårta.se tänker mycket på hur vi kan arbeta mer hållbart, så att både vi och våra kunder kan ha gott samvete. För att göra transporterna mer miljövänliga har vi tillsammans med vår logistikpartner DHL integrerat leveranssättet GoGreen. Sedan den 1 mars 2011 blir alla paket våra paket skickade med DHLs GoGreen program. GoGreen är ett CO2-neutralt alternativ från DHL som innebär att alla transportrelaterade avgaser beräknas och kompenseras genom investeringar i externa projekt som är till för att skydda vårt klimat.

Läs mer om vårt ansvarstagande! »Skicka tårta till andra länder

Vi kan levererar med Express till följande länder:
Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag som leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 16 dagen innan. Till dessa länder kostar leveransen 99 kr, med undantag för Danmark som kostar 199 kr.

Tårtförpackning

Tårtförpackning

Din tårta skickas i en speciell förpackning som är särskilt framtagen av oss för att försäkra högsta möjliga säkerhet och kvalitet vid leverans. Varje tårta serveras på vår guldbricka, så att du enkelt, snyggt och snabbt kan servera ditt konstverk! :)Hälsningskort

Om ditt personliga meddelande är lite längre och inte passar på tårtan, eller när du vill komplettera texten på tårtan, kan du välja till ett hälsningskort. Detta läggs då överst i förpackningen, så att det syns först vid öppnandet.

Välj mellan printad text (10 kr) eller handskrivet (25 kr) på kortet.


dinTårta.se Vykort


BetalningsalternativVi erbjuder följande betaltjänster: Klarna: Få först. Betala sen. och Dela upp. (ej för företag), Kreditkortsbetalning (Master Card, Visa och American Express), Debitkortbetalningar (Visa Electron, Maestro och Carte Bleue), Paypal och Apple Pay. Vid betalning via Klarna tillkommer en avgift på 19 kronor som lägges till i kassan. Om betalning av fakturan ej skett inom angiven tid, kommer Klarna att vidta åtgärder, såsom skicka påminnelse och eventuellt skicka inkassokrav. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Du kan även, via Klarna, be om förlängt förfallodatum för din faktura, bara du är ute i tid. För mer information från Klarna, klicka här». Vid betalning via kreditkort eller Paypal dras pengarna omedelbart från ditt kort alternativt Paypal konto. Det kan ibland dröja innan det syns på t.ex. din internetbank. Denna fördröjning är dock inte pga förseningar från vår sida. Mer information om ångerrätt och reklamation hittar du i våra köpvillkor.

Här kan du läsa om hur du använder din rabattkod på dintårta.se. Rabattkod skickas med vid första leveransen.

Pga det administrativa arbetet per beställning har vi satt en gräns för lägsta beställningsvärdet, vi kan alltså inte ta emot beställningar till ett värde under 199 kr inkl.moms, exkl. leveranskostnad.