Städer med tårtleverans!

Tårttoppen - Hitta de topp tio absoluta bästsäljar-tårtorna i din stad! Klicka på din stad nedan för att se mer information om tårttrender i just din stad! :)
Beställ tårtor över hela Sverige!

Vi på dintårta.se-teamet är glada över att få leverera tårtor till kunder över hela Sverige! Vi erbjuder tårtleveranser tryggt, smidigt och snabbt till din dörr till (nästan) alla adresser över vårt avlånga land. Här kan du läsa mer om tårttrender i varje stad samt vilka tårtor som är topp tio i just din stad. Vi har listat tårttrenderna i de största städerna landet över. Oavsett om du vill följa trenden eller ej - hos oss hittar du en tårta som passar till ditt födelsedagskalas! Beställ en tårta till din stad redan idag. Vi levererar med hjälp av vår leveranspartner DHL express tårtor till städer land och rike runt. Läs mer om “tårttoppen” i din stad! Kanske är just din favorit en av våra bästsäljare? Om inte - kanske den blir det efter ditt storslagna födelsedagskalas då alla får syn på den goda och oemotståndliga tårta du bjuder på? :)Från Malmö i söder upp till Luleå i norr!

Från vårt bageri levererar vi alla vardagar tårtor från Malmö nere i skåne upp till Luleå i norrland. Tårtorna och bakverken packas omsorgsfullt in i skräddarsydda tårtkartonger som är framtagna för att tårtorna ska hålla sig goda och snygga ända fram till din dörr. Med hjälp av DHL express kan vi erbjuda trygga, smidiga men framförallt blixtsnabba leveranser hem till dig eller till ditt jobb. Beställ en tårta senast kl 15.30 en vardag för att få den levererad redan nästa arbetstag. Hur otroligt det än låter är det sant! Vi är otroligt glada över att få mätta era magar på födelsedagskalas, bröllop, dop och event över hela landet. Våra tårtor uppskattas av både stora och små.

Till ett fåtal orter kan vi tyvärr inte erbjuda hemleverans pga avstånden mellan bageriet och de mindre städerna. Ifall din adress hör till dessa s.k “avlägsna orter” kommer du att få upp en liten varningsruta i kassan när du skriver in ditt postnummer. Då rekommenderar vi dig att höra av dig till oss på kundtjänst för mer information. I den flesta fall kan vi hitta ett postombud att låta leverera tårtan till.Beställ goda och prisvärda tårtor till din region!

Även om den skånska ostkakan kanske hör till de mest älskade bakverken i söder vet vi att skåningarna gillar andra bakverk också. På sidan om ostkaka eller den berömda spettekakan beställer våra tårtvänner i syd bl.a. fototårtor, Babblarnatårtor och bröllopstårtor. Ostkaka i all ära men vad går upp emot en färgglad och mumsig Babblarnatårta på födelsedagskalaset? Visste du att prinsesstårtan från början såldes under namnet “grön tårta”. Den hette troligtvis så tack vare sin vackra gröna marsipan. Hos oss hittar du inte bara gröna tårtor utan alla regnbågens färger är representerade i vårt bageri. Detta tack vare att vi trycker foton och motiv på tårtor och bakverk. Med hjälp av speciella livsmedelsprintrar trycker vi ditt motiv på din tårta - i önskade färger. Det är många som tror att Budapestrullen kommer från Ungern men det är faktiskt ett svenskt bakverk. Det var nämligen konditorn Ingvar Strid som skapade den berömda rullen med vispgrädde och frukt i Vetlanda i början på 1900-talet. Heder till vispgrädde och frukt, men om vi frågar svenskarna så är det faktiskt många som gärna äter tårta utan vispgrädde. Speciellt barnen är inte alltid så förtjusta i grädde och därför är det så många barn som gillar våra tårtor.Tårttradition hos dintårta.se

Det är inga klassiska princesstårtor som bakas i dinTårtas bageri. Våra tårtor grundar sig nämligen i den amerikanska tårttraditionen där grädde inte alls är en lika vanlig ingrediens. I bageriet i Köln bakas tårtorna förhand sedan 2005. Tidigt på morgonen förbereds grunden till tårtorna, s.k. “anslag”. Med det menar man tårtbottnarna helt enkelt. Våra tårtbottnar görs i två olika smaker; choklad och vanilj. Till de populära regnbågstårtorna färgas anslagen med livsmedelsfärg innan de gräddas för att uppnå sina vackra färger. Fyllningen i tårtorna består av en fluffig smörkräm som tillreds av den finaste rena smöret. Tillsammans med sockret hjälper smöret till att hålla tårtan saftig, färsk och god från det att den bakas enligt din beställning till att den serveras hemma hos dig, på festplatsen eller på ert företag.
Har du frågor gällande din beställning eller behöver råd innan du lägger in en beställning? Du är varmt välkommen att höra av dig till våra hjälpsamma medarbetare på telefon, chatt eller via mail. Du hittar oss också på sociala medier. Vi ser fram emot just din tårtbeställning! Hittar du inte den tårta du letar efter är du välkommen att kontakta oss för tips och råd. Hör av dig så bollar vi tillsammans idéer för just din tårta.Mer inspiration hittar du i vårt galleri med tårtinspiration »!