Tårtlock med foto

Beställ ett tårtlock med egen bild

Oavsett om ni är en professionell bagare eller bakar er första egna tårta. Så kan vi i denna kategori erbjuda pricken över i:et. Våra tårtlock med foto gör att vid er nästa fest eller event kan göra ert bakverk till en sensation. Det går enkelt att ladda upp ett foto eller logga som ni önskar ha som motiv så printar vi det direkt på tårtlocket och sedan skickar det direkt hem till er. Vill ni imponera på era nya samarbetspartner eller kunder så är det bara att beställa våra tårtlock med er eller deras logga, eller varför inte båda och kanske en motiverande text så kommer alla att uppskatta bakverket lite extra innan de ska ätas. Det går självfallet lika att beställa till ert nästa kalas eller fest. Har ni en bild på personen i frågan eller ett foto som betyder extra mycket för er, så gör de sig perfekt på våra tårtlock och sedan är det bara för er att täcka er tårta med tårtlocket för en högst personlig tårta som alla på kalaset kan uppskatta.
Tårtlock med foto, runt
Tårtlock med foto, runt
189,00 kr
Tårtlock med foto, rektangulärt
Tårtlock med foto, rektangulärt
189,00 kr
Tårtlock med foto, kvadratiskt
Tårtlock med foto, kvadratiskt
189,00 kr
Bildtryck 8x8 cm (10 st)
Bildtryck 8x8 cm (10 st)
189,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

Beställ ditt tårtlock med ditt foto!

Vare sig du önskar ett tårtlock med foto till en minitårta eller en jättetårta så har vi något till alla er hemmabagare därute! Tårtlock med foto består av en mycket delikat mandeldekormassa med bl.a. mandlar från Kalifornien, en verklig njutning! Hur gör jag mitt egna fotolock? Välj storlek på tårtlocket och form (rund eller kvadrat), ladda upp ett foto av dig själv eller en annan bild du gillar och beskär den sedan efter eget önskemål. När vi fått in din beställning kommer vi trycka och kavla ut tårtlocket med foto till din önskade storlek. Tårtlocket med foto skickas sedan säkert med hjälp av DHL direkt hem till dig!

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.