Beställ tårta med godis online

Vi är riktigt stolta över vår senaste kreation, nämligen den populära Godistårtan! Du kanske redan har sett dem i ditt flöde på sociala medier och vi är så glada att äntligen kunna erbjuda DIY Candycakes även hos oss! Oavsett om du letar efter tårta med Raffaello® praliner, Yogurette® choklad, OREO® kex, duplo® choklad, kinder® Bueno, kinder® Country, kinder® choklad, Toffifee®, Smarties® eller GiOTTO® praliner hittar du just din unika DIY godistårta hos oss. Dessa tårtor med godis består av en Naked Cake med antingen saftiga choklad- eller vaniljbottnar. Fyllningen är en fluffig vaniljsmörcreme som smaksätts med vitchoklad och krispiga kaksmulor. Välj mellan bl.a Tårta med Yogurette®, Tårta med Raffaello®, eller Tårta med Toffifee® bara för att nämna några. Om du är ett OREO®-fan kan vi verkligen rekommendera den mumsiga Tårtan med OREO® och för alla Kinder-galna Tårta med Kinder Bueno®. Som ni märker, det finns en Candycake för alla!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.


Din Naked Cake med festligt godis!

naked-cake-sweetsBeställ våra festliga DIY Godistårtor online!


Se hit alla DIY fans! Nu presenterar vi Do It Yourself-tårtor med Yogurette® choklad, OREO® kex, Kinder Bueno®, GiOTTO® praliner, Raffaello® praliner, Toffifee®, Snickers® och många fler! Med en bas av våra populära Naked Cakes, kan du nu beställa din egna Godistårta som levereras med ett DIY-kit. Godistårtan levereras väl förpackad i våra stabila tårtkartonger tillsammans med ett set av dekorationer enligt ditt val. Yogurette® chokladstänger, OREO® kakor, GiOTTO® praliner, Kinder® chocolate och Raffaello® praliner är några av godsakerna som du kan välja mellan.

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.