Tårtor med Spiderman®

Tårtor med Spiderman®

Spiderman® på New York-tårta
Spiderman® på New York-tårta
449,00 kr
Spiderman® på tvåvåningstårta
Spiderman® på tvåvåningstårta
999,00 kr
Avengers® på 3-våningar superhjältetårta
Avengers® på 3-våningar superhjältetårta
2 299,00 kr
Spiderman®-Tårtljus
Spiderman®-Tårtljus
69,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter

4 artiklar


Beställ en tårta med Spiderman® på här!

Är det ett Spiderman® fan som fyller år eller kanske ni ska ha en häftig superhjältefest? Då har ni hittat rätt! Här har vi samlat allt för att få till den ultimata Spiderman® tårtan och tillbehör.
New Yorks stora hjälte Spiderman® är redo att rädda nästa kalas! Med hans närvaro kan du vara säker på att inga skurkar kommer att komma i närheten av dina planer för ett lyckat kalas eller överraskning. Beställ hem allas favorit hjälte Spiderman® och låt han förgylla din nästa fest.

Vi har tre helt magiskt häftiga modeller på tårtor med Spiderman® på! Den första är en rektangulär tårta där Spiderman® sitter i sitt nät och vakar över New York och ser till så att allt är säkert. På denna härliga tårta så kan man lägga till en egen text eller namn om man vill det för en lite mer personlig tårta. Glöm inte att köpa till passande Spiderman® ljus så att ni kan dekorera tårtan med det där lilla extra
Vår andra tårta med Spiderman® är en rund tvåvåningstårta där Spiderman® sitter i sitt nät på toppen av tårtan och även här så kan du själv välja en text att lägga till för att få en lite mer personlig koppling mellan dig och Spiderman®.
Sist men långt ifrån minst så har vi en väldigt häftig trevåningstårta med Spiderman® och hans vänner från Avengers®, Iron-Man® och Captain America®. På bottenvåningen står Captain America® och på den delen av tårtan så är det hans färger och motiv som syns och är inspirerat av hans sköld. I mitten av tårtan så står Iron-Man® med sina färger på sin del av tårtan och högst upp så kommer Spiderman® på sin tårta som är blå och med hans egna spindelnät på! Dessa tre hjältar kommer definitivt dra åt sig allas blickar på festen och du kommer garanterat att få en lyckad superhjältefest .

Behöver du extra dekoration förutom den häftiga figur som ingår i tårtan så kan du köpa till ett Spiderman® tårtljus eller kanske en Spiderman® tårtfontän som kommer dra alla blickar åt sig när den är på tårtan! Så samla familjen och vännerna och ha en underbar superhjältefest med en härlig tårta.
Dessa tårtor finns att köpa i någon av våra fem helt himmelskt goda smaker och glöm inte att beställa rätt storlek på tårtan så att ingen står utan en bit av denna häftiga tårta ;) Vill du även kanske hitta olika tårtdekorationer som kan passa till tårtan?

När det är dags för superhjältefest så är det inte bara tårtor som passar in utan också kakor och munsbitar. Då en superhjälte som Spiderman® ska orka bekämpa brott hela tiden så är det bra att han äter mycket tårta och bakelser så att han klarar alla brott. Så förutom tårtor så har vi nämligen en stor mängd av andra godsaker.
Under vår kategori munsbitar så hittar du goda cupcakes som finns i olika motiv och smaker och kan även de beställas med ett personligt foto på! Kanske ni har en bild på Spiderman® som ni vill trycka på cupcakesen? Missa inte de ädla franska bakverken. Vi talar såklart om macarons! Vi har även möjlighet att göra foto-brownies som så perfekt kommer passa in på festen. Sist men inte minst så kan vi varmt rekommendera våra smarriga cake-pops! Cake-pops har nämligen blivit oerhört populärt under de senaste åren och de passar verkligen in på alla fester. Vi kan verkligen förstå varför. Då de är väldigt goda och i sina många olika smaker så finns det något som passar alla. Denna goda “kakdegen” formas och doppas i den godaste chokladen. Kalasmat som serveras på en pinne är ju mycket godare och roligare att äta och det passar så perfekt för både små och stora på kalaset.

Alla våra tårtor och dekorationer skickas i våra speciellt anpassade och framförallt vackra tårtförpackningar så att tårtan ska levereras på ett så säkert och smidigt sätt hem till dig. Med denna förpackning i vackert rosa tryck och snygg touch så garanterar vi att våra tårtor och dekorationer skickas på det säkraste sättet hem till dig.
När du har hittat din favorit produkt på vår hemsida så kan du enkelt göra din beställning och du betala lätt med olika betalningsmetoder. Du kan bland annat välja mellan kreditkort (Visa / Mastercard), Debit Kort, PayPal eller med klarna faktura (14 dagar efter mottagandet). Beställningen görs online på våran hemsida vilket är väldigt smidigt och enkelt då allt är samlat på ett ställe och du kan välja just dina favoriter i lugn och ro och sedan vänta på din leverans som kommer till önskad leveransadress.

Här på dinTårta.se så tänker vi ofta på hur vi kan arbeta på ett mer hållbart sätt med våra leveranser så att både vi och våra kunder kan ha gott samvete när man får hem sin tårta. För att göra transporterna mer miljövänliga har vi och vår logistikpartner DHL integrerat leveranssättet GoGreen. Sedan den 1 mars 2011 har lett till att alla våra paket har skickats med DHLs GoGreen program. GoGreen är ett CO2-neutralt alternativ från DHL vilket innebär att alla transportrelaterade avgaser räknas ihop och kompenseras genom att de investerar i externa projekt som är till för att skydda vårt klimat. De länder i Europa som vi levererar med Express GoGreen till är följande länder: Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Tyskland & Österrike Med en arbetsdag som leveranstid under förutsättning att ni beställer innan klockan 15 dagen innan. Till dessa länder kostar det 99 kr. Vi kan även leverera till Norge, men då kostar det 199 kr, samt under förutsättning att beställning sker senast kl 15 två arbetsdagar innan då DHL behöver en extra dag dit :) Så glöm nu inte att beställa i god tid innan kalaset så att ni inte missar något inför eran stora Spiderman® fest!

Vi rekommenderar även att låta dig inspireras av våra kunder som varje vecka skickar oss underbara bilder på deras kalas och överraskningar. Här hittar du kunders foton, som laddats upp via kundrecensioner eller på Instagram :)

 

© Marvel®

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.