Kakor

Beställ dina kakor med tryck online!

Kakor med tryck! Vi kan nu stolt presentera vår senaste skapelse, spröda och delikata kakor med tryck med ett täcke av marsipan där ni själva kan ladda upp ett motiv för en personlig upplevelse eller varför inte välja våra stilrena och upplyftande kärleksmotiv. Kakor har redan avnjutits i flera decennier och finns att hitta världen om. Men mest ikoniska är nog engelsmännen för deras “biscuits” vilket självfallet passar bra till en kopp te. Det finns flera subkategorier när det kommer till kakor, de kan vara salta, osötade, söta och baseras på allt ifrån veta till havre eller varför inte både och. Vissa kakor äter man med ost innan maten och andra njuter man av till kaffet eller som efterrätt. Vi här på dintårta.se har valt att självklart erbjuda de kakor som man förtär till kaffet eller som efterrätt då de är sötade och täckta med marsipan från Odense, vilket på ni också kan ladda upp en bild som trycks på marsipanen för att skapa det där lilla extra.

Studentkakor (12 st)
Studentkakor (12 st)
259,00 kr
Kakor - Grattis till studenten (12 st)
Kakor - Grattis till studenten (12 st)
259,00 kr
Runda kakor med foto (12 st)
Runda kakor med foto (12 st)
259,00 kr
Hjärtformade kakor med foto (12 st)
Hjärtformade kakor med foto (12 st)
259,00 kr
Kvadratiska kakor med foto (12 st)
Kvadratiska kakor med foto (12 st)
259,00 kr
Kak-hjärtan med kärleksmotiv (12 st)
Kak-hjärtan med kärleksmotiv (12 st)
259,00 kr
Kakor med blommor (12 stycken)
Kakor med blommor (12 stycken)
259,00 kr
Kakor - Thank you (12 st)
Kakor - Thank you (12 st)
259,00 kr
Deluxe kakor (9 st)
Deluxe kakor (9 st)
259,00 kr
I Love Dad-kakor (12 st)
I Love Dad-kakor (12 st)
259,00 kr
I Love Mum-kakor (12 st)
I Love Mum-kakor (12 st)
259,00 kr
Halloween kaka (12 st)
Halloween kaka (12 st)
259,00 kr
Alla hjärtans dag kakor med kärleksmotiv - röd
Alla hjärtans dag kakor med kärleksmotiv - röd
259,00 kr
Alla hjärtans dag kakor med kärleksmotiv - rosa
Alla hjärtans dag kakor med kärleksmotiv - rosa
259,00 kr
Färgglada påskkakor (12 stycken)
Färgglada påskkakor (12 stycken)
259,00 kr
Kakor med påskmotiv (12 st)
Kakor med påskmotiv (12 st)
259,00 kr
Sockerfasta kakor (12 stycken)
Sockerfasta kakor (12 stycken)
259,00 kr
Eid Kakor (12 st)
Eid Kakor (12 st)
279,00 kr

Inga produkter stämmer in på ditt filterval.

Nollställ filter
Sida

18 artiklarHjärtformade kakor med tryck - perfekt för alla tillfällen!

Beställ hjärtformade kakor med tryck här - en perfekt och kärleksfull överraskning. Varje kaka är prydd med sockerpasta där det finns ett motiverande eller kärleksfullt budskap på, till exempel "Too Cute" eller "Be Mine". Med detta söta bakverk i dubbel bemärkelse kommer du omedelbart att sätta ett leende på din käraste ansikte. Det finns inga begränsningar för hur och när ni kan förtära våra kakor med tryck, de passar lika bra till farmor som till er partner. Eller varför inte överraska era barn nästa gång de ska ha matsäck eller matlåda med sig. Eller om ni känner era arbetskollegor riktigt bra och känner att de behöver lite extra kärlek eller support så passa på att köpa våra hjärtformade kakor med tryck till dem. De fungerar så klart också bra som tillbehör till er tårta och gör sig väldigt bra på kalas, babyshower samt mysiga hemmakvällar. kakorna består av en vanilj- och mandeldeg som bakas med extra mycket kärlek så att ni kan sprida den vidare! Vi lovar att med våra kex så kommer oavsett vem som mottagaren är att bli positivt överraskad och fylld med kärlek och glädje. Vi kanske inte måste säga det men våra hjärt-kakor är självfallet den perfekta alla hjärtans dag present. Vi har även våra hjärtformade kakor där ni själva lägger upp ett motiv som trycks på sockerpastan. Det är ett perfekt tillfälle för att återskapa ett av alla de där perfekta tillfällen ni har upplevt med mottagaren och återuppleva det på nytt genom våra kakor. Det är alltid uppskattat att sätta sin personliga twist på våra kakor och det är busenkelt med hjälp av vårt bildverktyg på hemsidan att korrigera motivet så det blir precis som ni önskar.

Kakor med tryck (foto)

Det är inte alltid det passar med våra hjärtformade kakor därför har vi även runda och fyrkantiga kakor med foto. De passar till exempel bättre till firmafesten eller mellan vänner. De runda kakorna är 6,5 centimeter i diameter och de rektangulära kakorna är 5,6 x 5,6 centimeter. Våra kakor är perfekta för att ta med på picknick eller som snacks vid längre resor. De är frasiga och spröda med ett täcke av sockerpasta där ert motiv printas på. Alla våra kakor kommer i smaken av mandel och vanilj. För att se en full innehållsförteckning kan ni klicka er vidare här. Våra kakor gör sig väldigt bra som present för era medarbetare eller arbetspartners. De gör sig också bra för diverse mässor eller event där ni kan få in lite extra reklam eller publicitet.

Hållbarhet

kakorna skall alltid förvaras i rumstemperatur. Vänligen ställ dem aldrig i kylskåpet. Där bildas nämligen lätt kondensvatten som löser upp den vattenlösliga karamellfärgen i trycket. Även en professionell kyl utan kondens, kan skada marsipanen som torkas ut, vilket gör att den kan spricka. Varje sats med kex görs speciellt efter din beställning samma dag som den går iväg för leverans. När paketet ankommit är de fortfarande hållbara i minst 7 dagar, i rumstemperatur. Vi arbetar inte med extra konserveringsmedel utan utesluter helt enkelt sådana livsmedel som måste kylas ned så som grädde eller mjölk. samt arbetar med mycket hög livsmedelssäkerhet för att det aldrig skall kunna finnas någon grund för att något skall kunna gå dåligt.

Frakt

Våra kakor med tryck kan skickas över hela Europa och med våra många olika alternativ finns det definitivt något för alla! Vi har själva utvecklat en fraktmetod med hjälp av en special designad låda för våra kakor som säkerställer kvaliteten genom hela leveransen från vårt bageri till er dörr. Lådan håller kakorna på plats oavsett om lådan är på sidan eller upp och ned. Vi plastar personligen in kexen innan leverans så den behåller sin färska känsla hela vägen fram till kunden öppnar lådan, och som sagt har en hållbarhet på minst 7 dagar så den kan njutas av flera dagar i rad. Vår leverans partner är DHL och vi använder oss av deras expressleverans, vilket medför att till de flesta adress runt om i Sverige kan vi leverera till redan dagen efter produktion. Vid adresser som DHL anser är avlägsna medför det en dag extra i leverans och är adressen för långt från en leverans anläggning så det blir mer än en dag i leverans så kan vi tyvärr inte leverera till denna adress, men var inte orolig vi hjälper dig hitta en leveranspunkt nära dig.

Personlig rådgivning

Vid varje beställning står vi till tjänst med en medarbetare som blir din personlig rådgivare under hela ert projekt. vi ger tips kring vårt sortiment, kommer med förslag till designen och vägleder er genom hela beställningen, från första samtalet till sista leverans och utvärdering efter återkoppling från era kunder. Med över 10 år i branschen kan vi hjälpa dig och vet vad som funkar och vilka fallgropar man ska undvika. Vi kan även hjälpa till med inspiration och hitta lösningar som kanske inte är uppenbara från början. När loggan är klar och kunden har bestämt sig för vilken produkt så behöver vi bara veta vilket datum och vart de ska levereras så fixar vi resten och ni kan luta er tillbaka och vänta på att paketet med kex kommer levererat till er dörr. Vår kundtjänst är öppen helgfria vardagar mellan 09-17 och ni kan nå oss på telefon: 086343030 eller mejl in till oss på: [email protected]. Vi svarar på mejl så fort vi kan!

För leverans på Day, vänligen beställ nu eller inom 00:00:00 timmar. Önskar du senare leverans är det bara ange det i kassan.