Skip to Store Area:

Meny Överblick

Miljö & Ansvar


Klimatneutrala påsar - Återbära™

[04.12.2017] - Sedan november 2017 använder vi endast påsar som är 100% klimatneutrala genom projektet Återbära™, som hålls i av vår leverantör Avisera och sker genom certifierad trädplantering. Miljön är otroligt viktig för oss alla och vi fortsätter att göra allt vi kan för att minska vår klimatpåverkan. För oss är det väldigt viktigt att varje kund som får en tårta av oss kan ha gott samvete gentemot miljön. I.o.m. denna åtgärd är all förpackningsmaterial samt leverans så miljövänlig som det bara går i nuläget. Har du ytterligare förslag på vad vi kan förbättra, så vill vi mer än gärna höra dessa! Mer information kring Aviseras miljöprojekt hittar du här här » :)

Mer om våra förpackningar! »
Miljövänliga tårtpåsargröna tårtförpackningar

Rosa & samtidigt gröna förpackningar

[21.08.2013] - Våra förpackningar kommer ursprungligen från svenska skogar som planteras och sköts på ett hållbart sätt. De blir tillverkade och tryckta hos hos ett tryckeri som innehar Svanenmärkning (Nordic Ecolabel) och därigenom ständigt blir testat för en miljömässigt hållbar produktion. För mer information om de exakta kriterierna med mera, vänligen ta en titt hos Nordic Ecolabel / Svanenmärkt.

Mer om våra förpackningar! »


Grön tårtleverans

[10.03.2011] - Sedan 1 mars 2011 använder vi DHLs tilläggsval GoGreen för att säkerställa en grönare transport. GoGreen är ett CO2-neutralt leveranssätt från DHL där alla utsläpp kring transporten beräknas och kompenseras via externa klimatskyddsprojekt. Mer information om GoGreen och deras klimatneutrala leveranser hittar du här ».

Mer om tårtleveransen! »Grön tårtleverans