Skip to Store Area:

Meny Överblick

Om ossVi på dinTårta.se har som motto att det alltid finns tid och tillfälle att äta tårta. Unna er något gott med nära och kära oavsett om det rör sig om kalas, högtider eller fredagsfika på jobbet. Våra tårtor passar utmärkt oavsett tillfälle! Vi har länge arbetat och utvecklat vårt koncept genom att ständigt skapa fler visuellt slående motiv som vi med hjälp av livsmedelsfärg printar på våra mumsiga tårtor. Självklart bakar vi alltid från grunden och bara med de bästa råvarorna! Vi förstår att det inte alltid finns tid eller energi att ställa sig i köket och baka en födelsedagstårta, så låt våra konditorer göra jobbet åt er och beställ en av våra tårtor direkt hem till dörren!Vårt teamHos oss finns det konditorer från världens alla hörn! Vi tror på att mångfald skapar bättre kunskap som vi kan utnyttja för att ständigt skapa ännu bättre tårtor! Det är väldigt viktigt för oss på dintårta.se att förmedla en välkomnande och öppen atmosfär, där alla medarbetare får utrymme att växa och skapa sig en känsla av samhörighet. Vi värnar om arbetsmiljön och försöker bygga en stark gemenskap så att även de mest monotona uppgifter kan bemötas med glädje genom att vi tillsammans kan stötta varandra och bemöta dagen med ett gott humör. Dagen börjar med att bagarna kommer innan solen hunnit gått upp och förbereder dagens tårtsmet och ser till så att dagens beställningar kan bemötas med nygräddade tårtbottnar!Vår produktion är hjärtat i vårt företag, och alla tårtor och bakverk bakas för hand i vårt bageri. I kavlingsrummet hittar vi de ambitiösa männen som mjukt och slätt rullar ut marsipanen och sockerpastan. Våra specialister jobbar för att göra din personliga tårta till perfektion med hjälp av vårt livsmedelstryck. Alla tårtor bakas för hand enligt kundens egna önskemål! Efter detta tar våra underbara konditorer hand om de sista detaljerna för ett perfekt resultat! Här krävs noggrannhet och tålamod. Vi bakar varje tårta för hand och med kärlek – vårt team har hjärtat på rätt ställe!Vi fortsätter till vårt ivriga förpacknings-team. Här kontrolleras tårtan ännu en gång innan den med noggrannhet packas ned i tårtförpackningen tillsammans med tillvald dekoration. Alla tårtor förpackas individuellt och försiktigt för att inte riskera skador vid överlämningen till vår leveranspartner DHL Express. Vi på dinTårta.se är glada att skapa en gemenskap tillsammans och genom detta få vänner. Med vår passion för bakverk hoppas vi få baka din nästa tårta - en fest utan en tårta, är bara ett möte!Vårt konceptVi på dinTårta.se erbjuder massor av olika tårtor och bakverk, både med foton och loggor. Vi trycker önskat motiv på marsipan och fondant för att skapa din egna personliga tårta! Alla tårtor och bakverk bakas för hand av våra duktiga konditorer.

Utöver vår noggranna livsmedelsproduktion levererar vi din tårta i en skräddarsydd förpackning. Det är viktigt för oss på dinTårta.se att du som kund snabbt och smidigt ska kunna beställa din egna personliga tårta! För hobbykonditorn där hemma erbjuder vi även dekorationsverktyg, tårtoblat, marsipan och fondant.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Skapa din egna fototårta eller välj bland vårt breda sortiment av tårtor, cupcakes, cake-pops, macarons och mycket mer!

InterNestor GmbH
Vitalisstraße 184
50827 Köln, Germany

Handelsregisternummer: Köln HRB 57746
Umsatzsteueridentifikationsnummer: DE248027390