Om oss

 Vi på dinTårta.se har som motto att det alltid finns tid och tillfälle att äta tårta. Unna er något gott med nära och kära oavsett om det rör sig om kalas, högtider eller fredagsfika på jobbet. Våra tårtor passar utmärkt oavsett tillfälle! Vi har länge arbetat och utvecklat vårt koncept genom att ständigt skapa fler visuellt slående motiv som vi med hjälp av livsmedelsfärg printar på våra mumsiga tårtor. Självklart bakar vi alltid från grunden och bara med de bästa råvarorna! Vi förstår att det inte alltid finns tid eller energi att ställa sig i köket och baka en födelsedagstårta, så låt våra konditorer göra jobbet åt er och beställ en av våra tårtor direkt hem till dörren!
Läs mer om våra tårtor! »Vårt team

Hos oss finns det konditorer från världens alla hörn! Vi tror på att mångfald skapar bättre kunskap som vi kan utnyttja för att ständigt skapa ännu bättre tårtor! Det är väldigt viktigt för oss på dintårta.se att förmedla en välkomnande och öppen atmosfär, där alla medarbetare får utrymme att växa och skapa sig en känsla av samhörighet. Vi värnar om arbetsmiljön och försöker bygga en stark gemenskap så att även de mest monotona uppgifter kan bemötas med glädje genom att vi tillsammans kan stötta varandra och bemöta dagen med ett gott humör. Dagen börjar med att bagarna kommer innan solen hunnit gått upp och förbereder dagens tårtsmet och ser till så att dagens beställningar kan bemötas med nygräddade tårtbottnar! 

Läs mer om vår tårtproduktion »Vår produktion är hjärtat i vårt företag, och alla tårtor och bakverk bakas för hand i vårt bageri. I kavlingsrummet hittar vi de ambitiösa männen som mjukt och slätt rullar ut marsipanen och sockerpastan. Våra specialister jobbar för att göra din personliga tårta till perfektion med hjälp av vårt livsmedelstryck. Alla tårtor bakas för hand enligt kundens egna önskemål! Efter detta tar våra underbara konditorer hand om de sista detaljerna för ett perfekt resultat! Här krävs noggrannhet och tålamod. Vi bakar varje tårta för hand och med kärlek – vårt team har hjärtat på rätt ställe! 

Läs mer om vårt tryck »Vi fortsätter till vårt ivriga förpacknings-team. Här kontrolleras tårtan ännu en gång innan den med noggrannhet packas ned i tårtförpackningen tillsammans med tillvald dekoration. Alla tårtor förpackas individuellt och försiktigt för att inte riskera skador vid överlämningen till vår leveranspartner DHL Express. Vi på dinTårta.se är glada att skapa en gemenskap tillsammans och genom detta få vänner. Med vår passion för bakverk hoppas vi få baka din nästa tårta - en fest utan en tårta, är bara ett möte!

Läs mer om vår förpackning »Vårt koncept

Vi på dinTårta.se erbjuder massor av olika tårtor och bakverk, både med foton och loggor. Vi trycker önskat motiv på marsipan och fondant för att skapa din egna personliga tårta! Alla tårtor och bakverk bakas för hand av våra duktiga konditorer.

Utöver vår noggranna livsmedelsproduktion levererar vi din tårta i en skräddarsydd förpackning. Det är viktigt för oss på dinTårta.se att du som kund snabbt och smidigt ska kunna beställa din egna personliga tårta! För hobbykonditorn där hemma erbjuder vi även dekorationsverktyg, tårtoblat, marsipan och fondant.

Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Skapa din egna fototårta eller välj bland vårt breda sortiment av tårtor , cupcakes , cake-pops , macarons och mycket mer!Vårt engagemang

Genom vår livsmedelshandel bär vi mycket ansvar. Av denna anledning har vi - dinTårta.se - från början varit hållbart och ekologiskt orienterade. För det mesta bakar vi personliga tårtor. Allt som blir över från tårtorna använder vi till att baka våra munsbitar, t.ex. cake-pops, som självklart behåller sin färskhet. Våra Cake-Pops formas för hand till små bollar från resterna av våra tårtbottnar och smörkrämer. Våra tårtor omsluts av marsipan och våra munsbitar av fondant/sockerpasta. För omslutningen av marsipanen använder vi en smaskig chokladganache.

Vi använder den resterande ganachen till våra mindre fondantoblat för munsbitar, macarons, cupcakes, brownies och cake-pops. Marsipanen och fondanten som blir över bearbetas separat med hjälp av en knådare för att skapa en ny modelleringsdeg. Allt detta gör att vi har mycket mindre matavfall att bortskaffa. Vår inställning till matförvaring har gradvis stärkts och förbättras så att vi bearbetar så mycket som möjligt. Förutom våra hållbara åtgärder arbetar vi med The Good Food. En gång i veckan hämtas rester från våra brownies, tårtor och muffins med cykel och släp. Vill du läsa mer om vårt partnerskap? Vänligen titta på vår sida med ansvar/CSR .

Miljön är mycket viktigt för oss, och vi ser till att allt är miljövänligt från produktion till leverans. Våra partners strävar även dem efter detta engagemang och mål. Våra förpackningspåsar är t.ex. 100% klimatneutrala! Detta är ett projekt från vår leverantör Avisera som vi stödjer med hela vårt hjärta. Miljöpåverkan av förpackningspåsarna beräknas och kompenseras genom att plantera nya träd i Colombia.

Vår tårtkartong är tillverkad av skogar i Sverige. Dessa skogar återplanteras hållbart och kontrolleras av vår leverantör Svanenmärkning för miljövänlig produktion. Efter att vi noggrannt bakat och packat ner bakverken hämtas produkterna upp av DHL Paket, DHL Express eller UPS.

Vill du veta mer om oss och vårt arbete? Då hittar du flera olika artiklar om oss på vår Press-sida .dintarta.se
InterNestor GmbH
Vitalisstraße 184
50827 Köln, Tyskland
Registergericht: Köln HRB 57746
Ust-IdNr: DE248027390

Tel. +49 221 2228380

InterNestor GmbH