Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Bröllopstårtor i flera våningar

Bröllopstårtor i flera våningar

Vi rekommenderar starkt att ni beställer bröllopstårtan till en dag innan (t.ex. torsdagen om bröllopet är på lördagen eller söndagen), så att ni har god marginal. Det är uppskattat av cateringfirman eller de som håller i maten till ert bröllop att de vet var de har allt och kan planera servering mm. Det är väldigt sällan något går fel med våra expressleveranser men den minimala risken att en kurirbil får punka eller dylikt finns där. Till ett bröllop får det bara inte hända men beställer ni en dag innan, hinner vi i värsta fall fixa en ny till dagen efter (till fredagen i detta fall) :)

(168)
White Wedding Bröllopstårta
(7)
Classic Wedding Bröllopstårta
Cherry Blossom Bröllopstårta
(9)
Pink Wedding Bröllopstårta
(1)
Dekorationsset, Bröllop
(1)
Vintage Black & White Bröllopstårta
(1)
Vintage Chic Bröllopstårta
(385)
Tårtsmakprover
NY!
Cake Topper Mr & Mrs
(5)
Dansande brudpar

Beställ din bröllopstårta i flera våningar här


Grattis! Vad roligt att ni har sagt JA och är nu på jakt efter er drömbröllopstårta!

Vi är glada över att äntligen få presentera våra mästerverk - bröllopstårtor! Här finner ni en extraordinär blandning av visuell och smakfull elegans. Hur otroligt det än låter så kan ni få bröllopstårtor i flera våningar levererade i våra unika förpackningar, enkelt och i god tid till ert bröllop.

Från oss får ni inte bara en stilig och klassisk bröllopstårta, utan också tack vare vår speciella livsmedelstryck, möjlighet att lägga till något som gör just er tårta till något alldeles unikt och personligt. Som något alldeles speciellt erbjuder vi numera bröllopsgäster: brudgumstårtor. Vi på dintårta.se har tagit fasta på den amerikanska traditionen med brudgumstårta. Särskilt rekommenderar vi våra tårtor i form av en smoking. Slutligen har vi även vackra tårtor för bröllopsårsdagar och jubileum. Firar ni kanske silverbröllop, guldbröllop eller platinabröllop? Bland dessa tårtor är våra fototårtor med bröllpsfotografier väldigt populära.

Är ni sugna på att provsmaka våra tårtor? Inga problem! Här kan ni beställa tårtprover, naturligtvis med leverans direkt till dörren!

Har ni ytterligare önskemål eller synpunkter välkomnar vi er att kontakta oss - vi ser fram emot att ta del av era idéer! Tillsammans hittar vi en lösning! Går ni i bröllopstankar? Låt er inspireras och läs om Malin & Henriks vackra augustibröllop HÄR.