Skip to Store Area:

Du har ingen artikel i varukorgen


Bröllopstårtor i flera våningar


White Wedding bröllopstårta
1.649 kr *
Beställ1.649 kr *
Classic Wedding
2.499 kr *
Beställ2.499 kr *
Pink Wedding - Bröllopstårta
2.499 kr *
Beställ2.499 kr *
Dekorationsset, Bröllop
429 kr *
Beställ429 kr *
Tårtsmakprover
299 kr *
Beställ299 kr *

Beställ din bröllopstårta i flera våningar här


Vi är glada över att äntligen få presentera våra mästerverk - bröllopstårtor! Här finner ni en extraordinär blandning av visuell och smakfull elegans. Hur otroligt det än låter så kan ni få bröllopstårtor i flera våningar levererade i våra unika förpackningar, enkelt och i god tid till ert bröllop.

Från oss får ni inte bara en stilig och klassisk bröllopstårta, utan också tack vare vår speciella livsmedelstryck, möjlighet att lägga till något som gör just er tårta till något alldeles unikt och personligt. Som något alldeles speciellt erbjuder vi numera bröllopsgäster: brudgumstårtor. Vi på dintårta.se har tagit fasta på den amerikanska traditionen med brudgumstårta. Särskilt rekommenderar vi våra tårtor i form av en smoking. Slutligen har vi även vackra tårtor för bröllopsårsdagar och jubileum. Firar ni kanske silverbröllop, guldbröllop eller platinabröllop? Bland dessa tårtor är våra fototårtor med bröllpsfotografier väldigt populära.

Är ni sugna på att provsmaka våra tårtor? Inga problem! Här kan ni beställa tårtprover, naturligtvis med leverans direkt till dörren!

Har ni ytterligare önskemål eller synpunkter välkomnar vi er att kontakta oss - vi ser fram emot att ta del av era idéer! Tillsammans hittar vi en lösning!