Skip to Store Area:

Meny Överblick
  Hjärtformade tårtor

Hjärtformade tårtor


(6)
Aptårta
(7)
Black smoking tårta - Hjärta
(31)
Brudtårta i hjärtform
(59)
Chubby Unicorn på hjärttårta
Deluxe Alla Hjärtans Dag-tårta, Olika...
(93)
Deluxe Alla Hjärtans Dag-tårta, Röd
(18)
Deluxe Alla Hjärtans Dag-tårta, Svart
Deluxe Alla Hjärtans-tårta, rosa - dubbel...
Deluxe Alla Hjärtans-tårta, vit - dubbel...
(6)
Elefanttårta

Hjärtformade tårtor till dina älskade, beställ här online!

Kärlek är förmodligen den bästa känslan på jorden! Det spelar ingen roll om det gäller din familj, din partner eller dina vänner. Sedan urminnes tider, är hjärtat en symbol för kärlek. Visa dina älskade hur mycket de betyder för dig och överraska med en stor tårta i form av ett hjärta. Bär din älskade i hjärtat, njut av varje timme tillsammans, och varför inte visa er kärlek genom att njuta av en läcker hjärtformad tårta! En kärlekshyllning - för som ordspråket säger: vägen till hjärta går genom magen!

Vår bildtårta i hjärtform är helt rätt för par till mysiga timmar! Visa din partner din kärlek! Ladda enkelt upp ditt favoritfoto i vår bildredigerare och vi kommer att skriva ut det på tårtan i form av ett hjärta. En läcker gåva som verkligen kan få din äskades hjärta att slå snabbare.

VIKTIGT! Desto högre upplösning din bild har, ju bättre blir även själva trycket på tårtan. Allt för små bilder blir tyvärr väldigt suddiga (pixliga) när man skall trycka dem, även om det kan se bra ut via datorn eller mobilskärmen. Den bild du laddar upp för tårtan bör helst vara mellan 600-1000 pixlar. Är du osäker på om bildkvalitén är tillräcklig, kontakta oss gärna på vår mail (kundtjanst@dintarta.se) eller per telefon så hjälper vi dig!